Com un pagès a l'Índia, Sóc optimista meu país ha arribat a un punt d'inflexió i finalment s'abracen l'agricultura del segle 21, preparant el terreny per a una segona revolució verda que és la única esperança del món per a l'alimentació 9 mil milions de persones per 2050.

Recent decisió de Nova Delhi per permetre camps d'assaig per genèticament modificat albergínia i mostassa representa un pas essencial endavant — una decisió tardana i limitada en l'àmbit, però també un moviment que posa l'Índia en un curs per genuïna progressar en l'agricultura.

En tàmil Nadu, un estat que ocupa l'extrem sud de l'Índia on vaig créixer arròs, canya de sucre, cotó i llegums a la meva granja, Vaig veure la importància d'aquesta lluita de cada dia. Les projeccions d'UN últims dir que el meu país passarà la població de la Xina en els propers 15 anys. Si no millorem la nostra seguretat alimentària des d'aleshores, vam entrar en un període de misèria sense precedents.

La bona notícia és que pràcticament tot el món reconeix la magnitud del desafiament, a l'Índia i altres països. A l'octubre, He participat en nova visió del Fòrum econòmic mundial per a la reunió de l'agricultura, que va convocar sobre 120 parts interessades, agricultors inclosa, en un esforç per desenvolupar estratègies de creixement sostenible agrícola. Parlem d'una àmplia gamma de temes incloent la importància de la innovació tecnològica, apoderament de les dones i smallholder els agricultors, Polítiques del govern, serveis financers, i gestió del risc.

Encara que els cultius transgènics no eren una part important de les nostres converses, els pagesos assistents va deixar clar que tenen vista sobre positiva sobre aquests cultius i creure biotecnologia és una part indispensable de la seguretat alimentària. Aquells que viuen en el món en desenvolupament agradaria gaudir el mateix accés a la tecnologia que els agricultors als Estats Units i molts altres països donar per fet.

En molts casos, No obstant això, els nostres governs són encara arribant a les nostres aspiracions.

Fa anys, L'Índia acceptar biotecnologia en l'agricultura quan es comercialitza cotó GM. En aquell moment, mirava com nosaltres fóssim completa dels participants en una nova onada de progrés. Avui, més de 95 per cent de cotó de la Índia és modificada genèticament per a resistir plagues d'insectes.

Això va ser un inici benvinguda, però de mida petita. Només una minoria d'agricultors de l'Índia creix cotó. La resta de nosaltres produir altres cultius, i encara estan per degustar el benefici de cultius transgènics que tractem d'alimentar una nació de més de 1.2 mil milions de persones.

Encara com els pagesos nord i Sud-Amèrica va avançar amb blat de moro GM, soja, i altres conreus, Nova Delhi trepitjar el fre. En lloc de treballar per a introduir l'albergínia GM — un cultiu important vegetal a l'Índia, conegut en la transparenta els Estats Units com albergínia — nostre govern va deixar noves formes de la biotecnologia.

En fer-ho, funcionaris públics pres decisions reguladores basats no en ciència demostrable, però en ciència política. S'ha han confiat en la investigació fiable d'Autoritats respectades. En canvi, responien a les mentides i la propaganda d'activistes ideològics.

L'elecció de Narendra Modi com ministre de l'Índia a principis d'aquest any, No obstant això, sembla que han canviat tot. Ministeri de medi ambient de modi, liderada per Prakash Javadekar, ha optat per l'èmfasi en la ciència i la tecnologia.

Índia ara posarà a prova alguns 30 varietats de GM albergínia i mostassa, una decisió coherent amb l'agenda de desenvolupament de PM Modi. Si la ciència so realment anima les nostres polítiques, agricultors com jo segurament tindrà accés als cultius millors aviat.

Estic mirant endavant a què passa després. He crescut albergínia en una petita àrea, però va abandonar perquè jo no podia allunyar les plagues i romandre econòmicament competitiu. Molts pagesos a l'Índia es van beneficiar, Si i quan l'albergínia GM estigui disponible.

Planejo fer tot en el meu poder per ajudar a arrelar al meu país de biotecnologia: Hem d'assegurar que els assaigs de camp amb èxit conduir fins a la comercialització, i mira que la nostra recerca s'amplia cultius addicionals. Avui, l'esforç dels nostres científics indis que han desenvolupat un munt de GM cultius amb trets desitjables, incloent-hi blat de moro, arròs, quimbombó, col i coliflor, es limiten a un laboratori mentre esperen per a la remoció del govern. Això ha de canviar. És important que aquests cultius millorats es posin a disposició dels agricultors de l'Índia.

Fòrum econòmic mundial i altres organitzacions internacionals tenen papers per jugar, així. Es pot prestar suport moral a innovadors de l'Índia, que ha de seguir per resistir la pressió dels manifestants polítics. També pot intentar donar forma a les vistes de líders d'opinió, especialment a Europa, on la hostilitat a cultius transgènics ha propiciat l'Índia i altres països en desenvolupament a qüestionar el valor de la biotecnologia.

Sobretot, No obstant això, es pot animar als agricultors com jo a unir-se a una nova revolució verda que s'eleva a combate d'alimentar a un món famolenc.

Sr.. V Ravichandran posseeix un 60 granja hectàrees al poble de Poongulam a Tamil Nadu, L'Índia on es conrea arròs, canya de sucre, cotó i llegums (petites mostres). Sr.. Ravichandran és un membre de la veritat sobre comerç & Xarxa de tecnologia Global pagès, 2013 destinatari de l'ofici de Kleckner & Premi d'avanç de la tecnologia i serveix a la WEF nova visió per a l'agricultura xarxa de líders transformacionals (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.