Les protestes sobre les decisions del gran jurat recents han portat a la ment un esdeveniment acaba de passar el 15è aniversari: la anomenada "batalla de Seattle" sobre el comerç mundial.

Afortunadament, no hem vist res en els últims dies que aborda els problemes a Seattle, en una reunió de l'organització mundial del comerç on desenes de milers de manifestants deixa anar la seva fúria. Fer un punt ideològica sobre política comercial, ells infligit milions de dòlars en danys a la propietat sobre les empreses locals. L'alcalde va declarar un estat d'emergència.

Recordo haver vist que els disturbis es desenvolupen a la televisió i llegint sobre ells en el diari. La vandàlics sorprès em. Encara que sempre he sabut que algunes persones s'oposen a la lliure circulació de béns i serveis a través de fronteres, No sabia que el seus punts de vista podria explotar en tal irreflexiu ràbia.

Nord-americans tenen dret constitucional a queixar-se: La primera esmena protegeix la nostra capacitat de parlar, petició, i muntem. Encara sempre ens cal protegir la possibilitat de passió bullint en violència.

El caos de Seattle va servir com un despertador per als agricultors. Nosaltres no podem permetre que els matons prevalen. Nostres mitjans de vida- i els de la majoria de les empreses – depenen de mercats exteriors. L'agricultor de blat de moro americà típic com jo exporta un terç de la collita a la gent en altres països.

Així que va decidir lluitar. En un sentit, ens vam decidir a protestar contra les protestes. En comptes de trencar aparadors, No obstant això, ens hem compromès a nosaltres mateixos a raonada Debateix i argumenta so.

Diversos amics i jo vam començar un grup sense ànim de lucre anomenat veritat sobre comerç. Poc després, ens vam adonar que moltes de les persones que volen negar-nos la possibilitat de vendre el que cultivem també tracten de negar-nos eines modernes de l'agricultura que ajudar-nos a créixer tant com ho fem de manera que és sostenible. S'han anat de disturbis a les ciutats a atemorir al camp, com ataquen judicis de camp a tot arreu d'Itàlia a les Filipines. Així hem ampliat la nostra visió i allargat el nostre nom de veritat sobre comerç & Tecnologia.

Ens he passat l'últim 15 anys demanant nous acords de comerç lliure i un millor accés a la tecnologia agrícola, als Estats Units i arreu del món. Escrivim columnes, publicar recerca econòmica, parlar amb els grups en l'u. i arreu del món sempre convidat i mobilitzar una xarxa global d'agricultors que comparteixen objectius. Busquem a participar els cors i les ments més que jugar a la por i la ignorància.

Sens dubte hem vist progrés, com comerç ha ampliat a tots els racons del planeta. Igual que els agricultors a Iowa vol vendre de soja a la Xina, esperança de productors a Burkina Faso collir el cotó que farà que la roba per als europeus. Tot i així, hem de fer més: El president Obama ha d'impulsar per l'Associació Trans-Pacífic, permetent-nos a millorar el nostre comerç al voltant de la conca del Pacífic. Congrés pot donar-li un impuls per aprovar la promoció de comerç autoritat, que ajudarà el nostres diplomàtics de comerç com van negociar.

Algunes enquestes d'opinió indiquen que American envers el comerç s'han mantingut estables durant l'última generació. Principis d'any, Gallup va trobar que 54 per cent dels nord-Americans veuen comerç com una "oportunitat de creixement" i 38 per cent veuen com una "amenaça per a l'economia". Fa vint anys, Números de Gallup eren gairebé exactament el mateix: 53 per cent i 38 per cent.

Que vols descriure això com en la seva majoria favorable, però l'Índia per una gran dosi d'escepticisme — i les proves que hem de seguir fent el nostre cas.

En tecnologia, Animem els governs arreu adoptin polítiques reguladores que donen suport als agricultors i producció d'aliments, en lloc de sufocar la innovació i elevar els preus dels consumidors. Només el mes passat, vam veure bones notícies a Colorado i Oregon, on els votants rebutjat imprudents iniciatives d'etiquetatge d'aliments. El resultat de Colorado va ser decisiva, però a Oregon és inquietantment Pro-. Un recompte va concloure només la setmana passada.

L'experiència proporcionada més prova que encara tenim molta feina a fer.

En una societat democràtica, els debats no deixen: Comerç i tecnologia sempre tenen enemics, Així que sempre necessitarà campions. Tant com espero que mai veiem una altra "batalla a Seattle,"Sé que un munt de batalles es troben per davant.

Tim Burrack planteja de blat de moro, la soia o el porc en una granja familiar NE Iowa. He serves as Vice-Chairman and volunteers as a Board Member of Truth About Trade & Tecnologia (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.