En 2014, els pagesos de la veritat sobre comerç & Tecnologia, celebrada l'any del centenari de Norman Borlaug, el pare de la revolució verda. També ens va marcar el 15è aniversari de la nostra organització, va començar 1999 després de negociacions comercials globals a Seattle va provocar una protesta desbocat.

"Hem resolt a lluitar,"recordar Tim Burrack en una columna el mes passat. "Hem decidit protestar les protestes. En comptes de trencar aparadors, No obstant això, hem compromès raonada debat i argumentació sòlida."

I així és com vam passar 2014: Difondre la veritat sobre lliure comerç i Tecnologia Agroalimentàries.

Al gener, Clàusula de reg es reflecteix en un viatge a Singapur i les lliçons que après sobre comerç internacional: "Experiència ensenya que el lliure comerç és una eina per ajudar a gent de tot arreu. Això eleva gent fora de pobresa en el món en desenvolupament. Comerç redueix preus i amplia l'elecció dels consumidors en els països desenvolupats com als Estats Units."

El proper mes, nostre president Bill Horan instat Present Obama per impulsar nous acords comercials i pressionat Congrés aprovar la promoció de comerç autoritat (APT): "Els agricultors dels Estats Units són preparat i disposat a mantenir en plantació, la collita, i venda, especialment com a noves tecnologies ajuda ens conrear aliments més en menys terra. Per prendre ple avantatge d'aquesta perspectiva, No obstant això, necessitarem líders polítics que es comprometen a mantenir existents mercats i obertura de noves pedreres."

Matèria de mercats d'exportació als agricultors, i Mark Wagoner anomenat als nostres dirigents federals per acabar l'Associació Trans-Pacífic, un acord ambiciós comerç amb les Nacions de la conca del Pacífic, a l'abril: "El comerç exterior és una clau a la nostra rendibilitat, especialment per a aquells de nosaltres que granja. Exportem enormes quantitats de pomes, cireres, peres, blat, i el vi a Àsia. Sense aquestes exportacions, molts de nosaltres no seria capaços de granja en absolut."

Al novembre, John Rigolizzo Jr. parlat com comerç pot influir la polítics llegats: "Ara mateix President Obama riscos ser recordat com un home que va presidir una economia de creixement lent. Per assegurar-se, Ell ha enfrontat enormes reptes, especialment d'hora en el seu mandat. Avui, No obstant això, comerç mundial li presenta amb enormes oportunitats. Ell ha de fer tot en el seu poder per aprofitar-los."

Igual que el lliure comerç és l'oportunitat, ho fa tecnologia — i en particular, la tecnologia de modificació genètica. Ha permès als agricultors del món per créixer més menjar menys terra que mai. Encara que ha arribat sota atac sense precedents.

Al febrer, Ted Sheely responia a patrocini de Chipotle cadena el restaurant d'un programa de televisió que oblidat l'agricultura moderna: "Quin tipus de valors que inspiren una corporació fer una campanya de desprestigi contra els agricultors d'Amèrica?”

Gran part de l'amenaça va arribar a través de l'atac subversiva d'etiquetar-la idea que menjar amb GM ingredients han de portar a Etiquetes d'advertència especial, tot i que són segurs i saludables. A l'octubre, com els votants a Colorado i Oregon preparat per considerar iniciatives de vot, Terry Wanzek pesat: "Això és el que molesta m més sobre tots aquests esforços per prohibir ingredients modificats genèticament o bufetada provocativa Etiquetes d'advertència sobre determinats productes: Són intents d'altres persones per dictar meves decisions a través d'una barreja de mandat i la por."

Primers d'any, Carol Keiser preguntat què passaria si cada estat crea normes Etiquetatge diferents: "Les etiquetes dels aliments mor diferents a tot arreu que ens n'anem? Per descomptat no. Nord-americans necessiten fàcil de llegir i entendre les normes que revelar informació pertinent, no importa on comprem els nostres aliments."

Al novembre, just després de Colorado i Oregon tenir el bon criteri de rebutjar les propostes a les etiquetes d'aliments GM el mandat, Bill Horan revisava la història recent d'iniciatives d'etiquetatge: "Això marca el quart temps en els últims dos anys que els votants han tornar propostes que requereixen especials Etiquetes d'aliments amb contingut de GM."

A continuació, que va criticar el procés: "El referèndum de votació pot ser una eina útil de la democràcia, però és una mala manera de anar construint un sistema normatiu per a governar alguna cosa com complicada i importants com a aliment,"va escriure. "És hora de donar a aquestes votació propostes una data de caducitat d'ara."

Finalment, va proposar una solució: "Una coalició bipartidista ja dóna suport a la caixa forta i precisa aliments Etiquetatge acte, introduir principis d'any per Rep. Mike Pompeo, un republicà de Kansas. Això permetria a empreses d'alimentació per etiquetar els seus productes voluntàriament, però també evitar Units de creació d'un mosaic de regles complexes que impliquen obligatori Etiquetes d'advertència d'aliments amb GM ingredients."

La temporada de Nadal és un moment per comptem les nostres benediccions — i un dels nostres benediccions és el menjar abundant gaudim per comerç i tecnologia.

A l'abril, Daniel Kelley reflexionava sobre quant tecnologia ha millorat durant la seva carrera: "Quan vaig començar fa més de quatre dècades de granja, Esperem que cada hectàrees de blat de moro cediria prop de 150 bushels, però que sovint va superar a terme al 135. Els camps més productius — els rècords en altres granges — podria polzada passat 200 bushels per hectàrea. Avui, qualsevol cosa menys de 200 bushels per hectàrea és una decepció."

Al juliol, Hope Pjesky va escriure sobre el Dr.. Sanjaya Rajaram, el guanyador de Premi aquest any el Mundial de l'alimentació. "Algunes nits és estressant per sopar de posar sobre la taula per la meva família. Imagina ser responsable de l'alimentació de milions de persones,"va escriure. "Seu blats han incrementat producció mundial de blat de 200 milions tones."

Per desgràcia, alguns pagesos no pot utilitzar les millors tecnologies, com Nyashi Mudukuti, membre de xarxa agricultor Global de TATT, s'explica a l'octubre. "Jo recaptar sorgo i blat de moro a la nostra granja familiar en menys de tres hectàrees a rural Zimbabwe — i encara que vivim al segle XXI, utilitzem gairebé exactament els mateixos mètodes de l'agricultura del segle 20 com els nostres avis,"ella va escriure. "La solució és deixar que els agricultors de l'Àfrica — i especialment les dones els agricultors-obtenir l'accés a les tecnologies que milions de persones donar per sentat. … Desesperadament m'agradaria que poguéssim participar en i aquests cultius a Zimbabwe. Són una part essencial de satisfer les nostres necessitats de seguretat alimentària.

El món necessita sentir veus com de Mudukuti, com agricultor britànic Ian Pigott escrivia a l'octubre, després de la seva recepció del comerç Dean Kleckner & Premi d'avanç de la tecnologia, anomenada president fundador del TATT. "Quan Norman Borlaug va morir fa cinc anys, va pronunciar el seu famós últimes paraules: "Portar-lo als agricultors,"" va escriure. "Això és bon consell, però he passat una molt del meu temps fent el contrari: Prenent el coneixem els agricultors i portant-lo al més ampli públic."

Això és el que hem intentat fer tot l'any, i què anem a fent 2015.

Mary Boote, una noia de granja d'Iowa, serveix com a director general de veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.