DES MOINES, IOWA – quan visiteu Londres, Si et trobes en el tub, vostè li va advertir a "Ment the Gap". Això vol dir ser curosos amb el pas entre la plataforma de metro i el tren. Hi ha una altra diferència perillós a Londres i arreu del món, entre l'agricultura i els consumidors. És un buit de coneixement.

Ian Pigott: UK pagès: "Estem en perill de tornar a una època on l'agricultor és culpable fins que demostri el contrari".

Ian Pigott is a fourth generation farmer from the United Kingdom and the destinatari de la 2014 Comerç Kleckner & Premi d'avanç de la tecnologia. Pigott ha utilitzat aquesta observació per impulsar-li a l'acció en l'obertura de línies de comunicació amb els consumidors, una missió per tancar la bretxa.

Pigott granges 1,800 hectàrees, un mer 20 Miles a la ciutat de Londres i 13 milions de persones. És clar que la seva proximitat a tots aquells consumidors configura la seva comprensió de la importància de comunicar-se obertament sobre l'agricultura. I aquí els consumidors i agricultors han estat allunyades de l'altre durant més temps, potser cinc generacions.

En 2006 Pigott founded Granja obert diumenge. És un dia on més de 400 tir els agricultors al·là i Benvinguts als consumidors, de forma gratuïta. Es celebra anualment el segon diumenge de juny i fins al moment, més de 1.5 milions de consumidors han participat.

Granja obert diumenge has three objectives:

  • A visitants acollidors, ens mostrar-nos com una indústria que està obert i orgullós.
  • És una gran història que atrau als mitjans de comunicació nacionals.
  • Crea una plataforma unificada per tots els sectors de l'agricultura vàlides juntament amb un objectiu-promoure l'agricultura com és.

Pigott veu l'educació dels consumidors d'avui i els responsables polítics de demà com integral el repte de l'alimentació 9 mil milions de persones l'any 2050. Amb un ull al futur, Pigott recently started TheFarmschool.

Ian Pigott: UK pagès: "Hem de continuar educar els nostres espectadors més joves sobre l'agricultura, però l'abast d'aquests recursos necessita ampliació, especialment com escolars arriben a una edat quan es formen opinions i impugnar crítica."

TheFarmschool porta dos o tres escoles a la granja Pigott cada setmana, on els estudiants aprenen la bona notícia sobre l'agricultura, la relació entre ciència i natura. Ell diu com escoles apreciar els beneficis de l'aprenentatge de l'aire lliure, en l'agricultura ha aprofitem al màxim aquesta oportunitat.

Una altra plataforma per Pigott és el desconnectar entre la investigació científica i l'agricultura que ha passat al Regne Unit. Per canviar això, Pigott convida els investigadors i a la seva finca. També es convida als agricultors a reunir-se amb els científics per compartir històries i reptes. Ell fotografies Dr.. Norman Borlaug en aquest tipus d'un entorn, no en un laboratori, però fora en un camp de blat, mànegues enrotllades – parlant amb els agricultors.

Un programa més: futurs agricultors.

Pigott diu al Regne Unit, l'agricultura i ser un pagès està de moda. Els agricultors s'utilitzen en campanyes de màrqueting per vendre tot de camionetes cervesa.

Ian Pigott: UK pagès: "Nostra imatge és ser segrestat, i ens està interpretat amb forquilles i barrets de palla, com una cosa intel lectualment. Que perjudica la nostra capacitat d'atreure el millor i més a la nostra indústria. Dedueix una indústria que no s'ha adaptat per canviar i abraçat ciència."

Pigott ha posat molt del seu temps en la brillant collita, una iniciativa de la indústria creu promoure carreres a l'agricultura i alimentació a 14 a 18 anys. Ell insisteix en la importància de connectar amb els mestres perquè entenguin com s'entrellacen l'agricultura i la ciència.

Ian Pigott: UK pagès: "Al Regne Unit, estimem que necessitem un addicional 75,000 nous entrants en els propers sis a vuit anys per cobrir les places vacants. Sense educació, els nens no desafiarà aquests estereotips."

Totes aquestes plataformes, Pigott creu, ens ajuden en la nostra recerca per alimentar el món global.

  • Comunicar-se amb els consumidors
  • Comunicació amb els escolars i professors
  • Construcció d'un diàleg entre els agricultors i els investigadors
  • Captació de futurs treballadors a l'agricultura

Ian Pigott va rebre el 2014 Comerç Kleckner & Avanç de la tecnologia Premi dimarts, Octubre 14 a Des Moines, Iowa a un agricultor Global premis sopar ofert per la veritat sobre comerç & Tecnologia i CropLife internacional. El premi el concedeix anualment des de 2007 i reconeix un pagès global que exemplifica el lideratge fort, visió i voluntat per avançar els drets de tots els agricultors a triar les eines que millorin la qualitat i tecnologia, quantitat i la disponibilitat de productes agrícoles del món. Es va fundar en honor a Dean Kleckner, President emèrit de l'organització. Guanyadors anteriors són Rosalie Ellasus, Filipines (2007); Jeff Bidstrup, Austràlia (2008); Jim McCarthy, Regne Unit (2009), Gabriela Cruz, Portugal (2010); Gilbert arap Bor, Kenya (2011) Rajesh Kumar, L'Índia (2012) i V. Ravichandran, L'Índia (2013).