La novena anual Global Camperol Taula rodona organitzada per la veritat sobre comerç & Tecnologia Fundació celebrada l'octubre 14-15 va resultar ser un altre fantàstic esdeveniment. Hi va participar diàleg i experiències compartides per les 16 participants de tot el món que van viatjar a Des Moines, Iowa. Dr.. Nicholas Kalaitzandonakes, la MSMC dotat Professor d'estratègia Agroalimentària i el Director de l'economia i gestió de centre Agrobiotechnology (EMAC) a la Universitat de Missouri, moderat aquest any.

La 2014 Els participants Camperol Taula rodona globals i els nous membres de la xarxa mundial de pagès:

 • Argentina – Sr.. Martin Pasman
 • Australia – MS. Kelly Pearce
 • Brazil – Sr.. Luiz Roberto Saldanha Rodrigues
 • Canadà – Sr.. Steven Larocque
 • Xina -Sr.. Zhenghong Li
 • França – MS. Sarah Singla
 • Ghana -Sr.. Adotei marró
 • L'Índia – Sr.. Jayapal Reddy Solleti
 • L'Índia -Sr.. Gurjeet Singh Mann
 • Indonesia – Sr.. William El Bulo
 • Nova Zelanda -Sr.. Craige Mackenzie
 • Regne Unit -Sr.. Ian Pigott
 • United Kingdom – Sr.. Paul Temple
 • Estats Units, New Mexico – Sr.. Tsosie Lewis
 • Vietnam -Sr.. LIEM Quoc Pham
 • ZimbabweMS. Nyasha Mudukuti

It was a busy week full of activity again this year. It included visits to Kemin a Des Moines, la Couser empresa de bestiar near Nevada, i 2013 Premi Mundial de l'alimentació Llorejada Dr.. Robb Fraley va caure i va fer algunes Q&Amb el grup durant la taula rodona propi.

The Global Farmer Roundtable was held again during the week of The Premi Mundial de l'alimentació Symposium and that allowed those attending to also take part in the Borlaug Dialogue, Llorejat cerimònia, i altres actes paral·lels que se celebra durant la setmana. Gurjeet Singh Mann from India and Nyasha Mudukuti from Zimbabwe, were also invited to participated as panelists in a acte del during the week, “Sequera i malaltia tolerància per a la seguretat alimentària”.
A highlight of the week was the presentation of the 2014 Premi Kleckner a Ian Pigott from the United Kingdom during a reception that was co-hosted with CropLife International on October 14. A fourth generation farmer, Pigott granges només uns 20 miles from the highly-populated center of London. En 2006 founded Granja obert diumenge, un dia quan més que 400 agricultors obre les seves operacions fins a visitants a tot el país, ajudant-los a veure, aprendre i entendre millor l'agricultura.
A new effort undertaken after this year’s event on Twitter is Agricultors No limita amb @World_Farmers on diferent membre de la xarxa mundial de pagès acollirà durant unes setmanes a la vegada, passing the handle around the world sharing their stories and giving different perspectives. Be sure to follow!

Read commentaries written by members of the Global Farmer Network in the Convidat Comentari section of the website. If you need a speaker for a panel or event, check out the Oficina de parlants pàgina web.