La taula rodona Global per a carn sostenible ha identificat cinc principis globals per definir Bou sostenible i pràctiques de producció sostenible Bou-recursos naturals, persones i la comunitat, salut animal i benestar, food and efficiency and innovation. Under each principle is a list of criteria that relate to a specific element of sustainability, and clearly to one of the principles. Efficient use of resources is an issue under natural resources and efficiency and innovation.

Sustainable beef sourcing will occur in a world of increasing demand for animal protein from a growing middle class in middle-income developing countries and a growing consumer interest in sustainable beef. Per exemple, fa uns mesos els funcionaris del govern xinès anunciat que esperen un milió de tones mètriques d'importació (. MMT) de vedella a l'any, fins a pràcticament res fa uns anys.

L'animal boví és únic, ja que té un sistema digestiu quatre estómac que permet que consumeixen grans volums de gramínies, legumes and other fodders that cannot be used by humans and produce animal protein that can be consumed by humans. That same digestive system can also consume corn in a high energy diet. With an abundance of pasture and corn under normal conditions, era natural que l'u. desenvolupar un sistema de producció que creix vedells a 600-800 principalment d'herba i llavors acabats els animals en una d'alta energia de blat de moro dieta per la massacre de pes d'aproximadament 1,300 lliures.

A common current measure of the environmental sustainability of all types of foods and production practices is the carbon footprint. This allows for comparisons to be made across production systems. Analysis by Judith L. Capper, Universitat Estatal de Washington i consultor de sostenibilitat, És l'herba sempre més verd: Comparar l'impacte ambiental del convencional, Sistemes de producció de carn natural i herba-Fed l'abril 2012 número de revista Animals s'utilitza en aquesta anàlisi llevat que altrament s'anoti.

Un model determinista basat en les necessitats del metabolisme i nutrient dels EUA. població de vedella servia per quantificar les aportacions de recursos i residus sortides per 1.0 . MMT de cadàver calenta pes Bou en u convencional. producció de carn de boví (va acabar en engranalls amb tecnologia creixement) (CON), natural (ponedores acabat amb cap tecnologia que fomentin el creixement) (NAT) o pastura (alimentades amb farratges, no hi ha creixement tecnologia) (GFD) sistemes. The carbon footprint of the CON beef production was lower than both the NAT and the GFD systems.

Augment de la productivitat, mesurada pel sacrifici pesos i taxes de creixement per dia en el sistema CON reduir la mida del ramat de bestiar Nacional requereix per produir 1.0 . MMT de vedella i redueix la quantitat de recursos utilitzat per 1.0 MMT of beef produced. The carbon footprint per 1.0 . MMT de vedella va ser menor en el sistema CON a 15.99 . MMT, intermedis en el sistema NAT a 18.77 . MMT i més alta en el sistema GFD a 26.79 . MMT. The CON system required 56 per cent dels animals, 25 per cent de l'aigua, 55 percentatge de la terra i 71 per cent de l'energia combustibles fòssils necessària respecte al sistema GFD.

Productivity is a major driver of environmental impact via the “dilution of maintenance” effect. The fewer days needed to achieve a given weight results in fewer calories used to maintain existing animal weight. Animals within the CON system had an average slaughter weight of 1,254 lliures i va prendre un total de 444 dies per créixer des del naixement fins a la matança; en comparació amb 1,144 lliures massacre pes per animal després 464 dies en el sistema NAT; i 1, 071pounds després de 679 dies en el sistema GFD.

Efficient land use is crucial for agricultural sustainability. The CON system, que requereix 13.5 milions d'hectàrees (MA) de terra per 1.0 . MMT de vedella, sembla ser més sostenibles que o bé el sistema NAT que requereix 22 terrenys més percentatge (16.5 MA) o el sistema GFD a 81 terrenys més percentatge (24.4 MA) to produce the same quantity of beef. Beef production systems that utilize range and pastureland (que són generalment no aptes per a la producció de cultius d'alimentació humana) obtenir un avantatge de sostenibilitat sobre animals Monogàstrics només confiar en els humans comestibles cereals i llegums.

Major creixement taxa i matança de pes en el sistema CON reduir el consum d'aigua a 128.3 milions de galons (MG) per 1.0 . MMT de vedella en comparació amb un 18 percentatge d'augment en el sistema NAT (151.2 MG) o un 302 percentatge d'augment en el sistema GFD (517.1 MG). This assumes that 50 percent of the grassland used to finish cattle is irrigated. That is an assumption since that data is not now collected. But even if only 10 per cent de les praderies acabats son regades, el sistema GFD encara utilitzaria més aigua.

Nutrient (N i P) l'excreció és principalment afectat per productivitat animal, amb menors efectes de subministrament de nutrients contra. requisits. The quantities of N and P excreted from the animals per 1.0 Es van reduir. MMT de vedella produïda en el sistema CON de 0.40 . MMT de N i 0.037 . MMT de P en comparació amb el sistema NAT a 0.49 MMT of and 0.047 MMT of P and the GFD system at 0.81MMT of N and 0.077 MMT of P. Excretions of N and P do not provide a direct measure of nutrient run-off or ammonia emissions, but are simply a comparative measure for the potential for run-off or gaseous emissions to occur.

The pastureland used to finish cattle in the GFD system would need to sequester 2.0 MT CO2 per acre/year, equivalent a 0.55 MT C per acre/year, in order to produce a finishing sub-system with a similar carbon footprint to that of the CON system. Això sembla ser un objectiu elevat, tenint en compte que altres estudis mostren 0.08-0.22 MT anuals acre.

Pinso i animals transport sovint es considera que un factor important que afecten l'ús de combustibles fòssils en CON o NAT sistemes de producció de carn de boví, encara dins el transport d'estudi actuals van representar el 0.87 per cent de la petjada de carboni del sistema de CON, 0.83 per cent de les emissions de carboni del sistema NAT i 0.24 per cent de carboni total emesa des del sistema GFD.

Capper prèviament havia comparat el sistema CON en 2007 production to the beef production characteristics of 1977. The modern beef production in 2007 utilitzat 19% menys menjar, 12% menys aigua, 33% menys la terra i exhibir un 16% disminució de la petjada de carboni per unitat de vedella produïda.

Comentari breu de Capper el seu estudi va ser, “Use of technologies that improve animal productivity in combination with intensive feedlot finishing systems demonstrably reduced both resource use and GHG emissions per unit of beef.” Measures of the overall sustainability of beef include more than just GHG emissions from beef production at the farm and ranch level, però aquestes seran factors clau en l'anàlisi.

Ross Korves és un comerç i analista de política econòmica de veritat sobre comerç &Tecnologia (www.truthabouttrade.org). Segueix-nos: @TruthAboutTrade en Refilar |Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.