Votants en dos Estats havia el bon sentit de rebutjar les propostes de votació dimarts que va amenaçar amb elevar els preus dels aliments per als consumidors i sufocar la innovació tecnològica per als agricultors, sense lliurament d'un benefici a ningú.

Els referèndums — anomenat proposició 105 a Colorado i mesura 92 a Oregon — vols paquets d'aliments necessaris per portar Etiquetes d'advertència, si es incloïa genèticament modificat ingredients. Els votants de Colorado va rebutjar la idea aclaparadorament, per un marge de dos a un. A Oregon, el resultat va ser molt més estreta i incert fins dimecres, Quan finalment va quedar clar que la proposta no havia pogut, 51 per cent a 49 per cent.

Això marca el quart temps en els últims dos anys que els votants han tornar propostes que requereixen especials Etiquetes d'aliments amb contingut de GM. Colorado i Oregon ara unir-se a Califòrnia i l'estat de Washington en rebuffing esforços polítics forçar Etiquetes inútil en paquets d'aliments. Oregon, de fet, ha estat deixada de banda la idea dues vegades: Aquesta setmana, a més camí de tornada a 2002.

La història d'aquestes eleccions és sempre la mateixa: Un grup activista finançat per interessos especials escriu una proposta complicat, llança una campanya de propaganda, i gaudeix d'un breu moment de popularitat. Llavors, com el públic s'assabenta la veritat sobre aliments GM — és segur, Sa, i comuns — votants comencen a adonar-se que les etiquetes d'advertència no tenen sentit. També no els agrada la idea dels rebuts d'aliments pujant per centenars de dòlars per any. El dia de les eleccions, van votar per una mala idea.

Fins i tot en el Bastió liberal de Boulder, Colorado — casa de la Universitat de Colorado i la seva població cultes — esquemes etiquetar aliments GM es va reunir amb forta oposició. "De les desenes de científics, que parlava amb,"escrivia Paul McDivitt en el lloc web de Discover revista, "cap tenia qualsevol preocupació sobre la salut i la seguretat dels aliments genèticament modificats". I el cap recolzat proposició 105.

"La humanitat ha estat menjant els aliments modificats genèticament per a milers d'anys,"va dir el bronzejat Pieter, un investigador de clima a l'oficina de Boulder de la National Oceanic and Atmospheric Administration. Michael Breed, un biòleg de la Universitat de Colorado, també va parlar: "No hi ha evidencies científiques convincents que sóc conscient de que els OMG presenten un perill de salut hi, i no hi ha cap forma pràctica de separar i identificar els OMG en nostre corrent d'alimentació.

Arguments de com aquests, de les autoritats confiança, fer una gran diferència als votants.

Molts activistes anti-ciència, No obstant això, no voler escoltar. Semblen immunes a la raó i evidència.

El referèndum de votació pot ser una eina útil de la democràcia, però és una mala manera de anar construint un sistema normatiu per a governar alguna cosa com complicada i importants com a aliment. Aquestes lleis s'escriurà els legisladors, en col·laboració amb científics experts — no els manifestants professionals que pressionen una agenda política, funded by interest groups that have a commercial stake in warning labels that scare consumers away from the food products we eat every day. And have been safely for many years.

Encara els activistes d'etiquetatge no es cap avall. Saben que malgrat les seves derrotes consecutives, èxit a només una hora i en un estat es sonall la indústria de complets d'aliments, dels agricultors a processadors als propietaris de negocis i botiga als consumidors. Les probabilitats són que provarà una altra vegada aviat.

Hi ha una solució simple a aquest desastre potencial: Congrés hauria d'aturar-los. Una coalició bipartidista ja dóna suport a la caixa forta i precisa aliments Etiquetatge acte, introduir principis d'any per Rep. Mike Pompeo, un republicà de Kansas. Això permetria a empreses d'alimentació per etiquetar els seus productes voluntàriament, però també evitar Units de creació d'un mosaic de regles complexes que impliquen obligatori Etiquetes d'advertència d'aliments amb GM ingredients.

Aquesta és una aproximació sensible — i fins i tot pot ser un objectiu realista.

El president Obama ha parlat favorablement d'aliments GM. Potser aquest un tema en el qual ell i el nou Congrés republicà pot trobar comú mòlt: una qüestió que no necessiten ser encara una altra víctima d'estancament, sinó que un bitllet que compta amb el suport de membres d'ambdues parts i beneficis al gran públic.

És hora de donar a aquestes votació propostes una data de caducitat d'ara mateix.

Bill Horan creix de blat de moro, soja i altres grans amb el seu germà en una granja familiar basada en Iowa Central nord. Bill voluntaris com un membre de la Junta i serveix com a president de veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade en Refilar | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.