Mai ningú guanya una guerra de comerç, però la protectionists sempre volen provar.

Seu últim acte de tossuderia obligarà els consumidors americans a pagar més a la botiga de queviures i fer més difícil per als agricultors americans d'exportar el que creixen — llevat que el govern federal en l'últim corregeix un error que es continua fent.

Per tercera vegada en tres anys, la organització mundial del comerç ha de fallar en contra l'etiquetatge de país d'origen (REFREDAR). Deia que encara que els Estats Units pot permetre aquestes etiquetes en principi, l'u. Les normes del Departament d'agricultura en la pràctica han bloquejat injustament productes de canadencs i Mèxic des del mercat nord-americà.

Això no és cap sorpresa: Ramaders com jo he estat dient tant per anys. Encara que donem suport a l'etiquetatge voluntari, ens oposem marques que creen barreres artificials al comerç.

El problema, si vostè insisteix en anomenar-lo un — és que la indústria càrnia nord-americà ha tornat increïblement eficient. Ens estem movent bestiar tot el temps, des de la seva natals per les pastures on creixen a la engranalls on van engreixar. Això beneficia els consumidors perquè permet especialització i economies d'escala.

Vegades bestiar creuar les nostres fronteres amb Canadà o Mèxic. Pot néixer un vedell a Montana, per exemple, llavors es va criar a Alberta, i finalment empaquetat a Nebraska.

Quan això passa, és tot sobre l'eficiència. Intensa competència ajuda a mantenir els preus a l'entrada per a consumidors.

En 2008, Congrés mandat Etiquetes de país d'origen. La implantació va resultar difícil, No obstant això, i un conjunt de regles complicades obligat productors per enfocar paperassa en lloc d'aliments. De sobte, vam haver de segregar els ramats i construir capacitats d'emmagatzematge especials, tots amb gran cost.

Res d'això va tenir res a veure amb la salut i la seguretat de persones o animals- i tot a veure amb obstruint el comerç. Els consumidors mai no demanava les regles, i pocs d'ells han molestat a mirar de reüll a l'estampació minúscul de paquets que explicar on va néixer el bestiar que produeix la seva carn, plantejades, i sacrificats.

L'agenda real COOL era proteccionisme: Per conduir-se els costos de Comerç transfronterer. És per això que Canadà i Mèxic es va queixar a l'OMC sobre les pràctiques comercials deslleials

Sóc un nord-americà Patriòtica, però he de dir això, Canadà i Mèxic van ser a la dreta i estàvem en el mal.

D'acord amb el Canadà i Mèxic a l'OMC 2011. Als Estats Units apel·lar la sentència — i va perdre una altra vegada en 2012. Tan USDA revisat els seus requisits d'etiquetatge en 2013, però feien fins i tot pitjor. Canadà i Mèxic van continuar objecte. La setmana passada, l'OMC va afavorir-los una vegada més.

Tres vagues i és fora.

Si Washington es nega a la reforma, Canadà i Mèxic prendrà represàlies amb una sèrie d'aranzels punitius sobre milers de milions d euros de béns produïts o crescut als EUA, feines de posar en perill. Es podria sancionar desde formatge Colorado a auto peces fabricades a Michigan a les patates cultivades a Oregon, amb la finalitat de repartir cops grans a American exporta. I que poden fer això amb la plena benedicció de l'OMC.

La solució és simple: La Casa Blanca ha abandonar els plans que per apel. lar la sentència pot tenir, que només vols ajornar un compte inevitable i continuar avergonyir-nos a l'escenari internacional. Mentrestant, Congrés ha de derogar la llei que ens ha en aquest embolic en primer lloc. No obstant això dur podria ser per dur a terme políticament, defensa i honorar els nostres obligacions de comerç és el correcte per fer. Com a mínim, Congrés ha aprovar la legislació que autoritza i dirigir u. Secretari de Ag Vilsack a revocar les peces de COOL que no són compatibles amb les nostres obligacions de comerç WTO.

La vergonya d'aquesta disputa és que l'OMC ha estat un gran aliat per u. comerç en general i a l'agricultura nord-americà en particular. En altres resolucions, ha obert els mercats estrangers a les nostres exportacions, que ens permet vendre béns i serveis als clients en altres països. Cas en punt important és nostre conflicte amb la Unió Europea: L'OMC ens ha ajudat a vendre els productes americans europeus, Malgrat els millors esforços de protectionists per excloure'ls.

En el camp del comerç mundial, els Estats Units hauria de posar un exemple per a altres nacions a seguir, no tocar la part del comerç lliure hipòcrita. Això és especialment cert com l'Obama administració intenta ferir acords comercials ambiciós amb Europa i les Nacions Pacific Rim.

L'alternativa a suport just de lliure comerç és una guerra interminable comerç que els consumidors americans i exportadors perdre, una i altra vegada.

Hope Pjesky i la seva família són pagesos / ramaders a Oklahoma nord on van criar bestiar i blat. Esperança voluntaris com un membre del Consell de la veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade en Refilar | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.