Quan jo era un jove, agricultor de començament, un pagès més vell compartit una mica de saviesa. "Per a cada 1 per cent, augmentar en el mercat d'aliments a l'engròs, dels agricultors veuen els seus ingressos creixen 5 per cent."

A través dels anys, He après que si això no és exactament una llei de ferro de l'agricultura, és com a mínim una bona regla del polze. He vist fet realitat, una i altra vegada.

Comerç mundial no és una excepció. Quan creix la demanda d'aliments arreu del món, fàcilment es converteix en un apreciable augment en els ingressos per als agricultors que produeixen aquest aliment, les persones i empreses que es tractin, la botiga de queviures que venen i cap avall la línia.

Això és només una de les raons jo crec que el President Obama ha fer expansió comercial una prioritat dels seus darrers dos anys a la Casa Blanca. En lloc de pensar sobre ordres executiu controvèrsia en temes com la immigració, ell hauria de funcionar amb els Republicans i els demòcrates al Congrés de martell amb acords comercials que beneficien a tots els nord-Americans.

En depèn el seu llegat.

Ara mateix el President Obama riscos ser recordat com un home que va presidir una economia de creixement lent. Per assegurar-se, Ell ha enfrontat enormes reptes, especialment d'hora en el seu mandat. Avui, No obstant això, comerç mundial li presenta amb enormes oportunitats.

Ell ha de fer tot en el seu poder per aprofitar-los.

Per desgràcia, Aquest President ha no centrat en comerç en els primers sis anys de la seva època a l'oficina. Es mereix un reconeixement parcial per empènyer a través de tres acords comercials negociats per l'administració Bush. Els pactes amb Colòmbia, Panamà, i Corea del Sud ja esteu ajudant a nostra economia. Com més ens comerç, millor fem.

Ha de i pot fer més.

De vegades, el President ha parlat un bon joc. Només que ell no ha seguit a través amb canviant joc acció. Seva promesa de dobles exportacions els 2015, per exemple, Vingui a conèixer el seu ambiciós objectiu.

El que és més, Dues iniciatives de comerç més importants del president Obama semblen haver aturat. Hem vist poc progrés en un acord amb la Unió Europea, i frescos preocupacions sobre la nostra capacitat per resoldre les diferències sobre el paper de la biotecnologia en l'agricultura moderna ha creat un nou sentit de pessimisme.

De la mateixa manera, parla amb una dotzena de països al llarg de la conca del Pacífic, un acord de potencial anomenat l'Associació Trans-Pacífic — també han topat. No fa gaire, ens va prometre que TPP vols ser embolicar al voltant ara.

Malgrat aquestes decepcions, no és massa tard per President Obama revertir el curs. Membres de la seva administració sàpiga el que està en la línia. "Donades les limitacions actuals en les polítiques fiscals i monetàries, hi ha millor font de creixement que comerç,"Michael B escriu. Froman, nostre diplomàtic de la part superior de comerç, en la nova edició d'Afers exteriors.

En 2013, els Estats Units van exportar més de $2 bilió en béns i serveis, donar suport a més de 11 feines americans milions. En els últims cinc anys, un terç de tot el creixement econòmic dels Estats Units ha vingut de comerç mundial.

Agricultors saber això, així com qualsevol. Aproximadament un terç de tot el blat de moro creixem vaixells als teus clients internacionals. Nostres mitjans de subsistència depèn d'accés a mercats estrangers. Quan sigui que millora accés, diners va a nostres butxaques —, així com de les butxaques de tots els de longshoremen, que treballen en els nostres ports a treballadors de la fàbrica que fan de tractors en el heartland.

Un bon primer pas seria l'aprovació del Congrés de l'autoritat de promoció de comerç, un instrument legislatiu que permet el President i el seu equip a negociar acords comercials amb confiança i llavors enviar-lo al Congrés per amunt o avall vots.

Passatge de TPA enviaria una forta senyal a la Unió Europea i les nacions del Pacífic que som seriosos sobre quantitats significatives en vaga.

Principis d'any, Sen. Harry Reid de Nevada — l'actual líder de demòcrates del Senat — va enviar un senyal de diferent, Quan es va anunciar la seva oposició davant apt. Si els votants ens deia res la setmana passada, No obstant això, van dir que esperen que el President i el Congrés col·laborar en iniciatives polítiques que beneficiarà nord-Americans. En altres paraules, nostres líders polítics ha de deixar de jugar la política partidista i acabar l'estancament del passat recent.

President Obama hauria d'arribar al nou Congrés — seus novells i veterans de la seva — i demanar TPA. Aquest seria un bon començament per una nova era de cooperació bipartidista, i una gran manera de reactivar aquest President del trajecte dies al Despatx Oval.

Aquell antic pagès que vaig conèixer fa molt de temps vols saber exactament per què això té sentit.

John Rigolizzo, Jr. és una cinquena generació agricultor, aixecant verdures fresques i camp de blat de moro al sud de Nova Jersey. La granja familiar produeix per mercats a l'engròs i al detall. John és membre voluntari de veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade en Refilar | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.