Quan Norman Borlaug va morir fa cinc anys, va pronunciar el seu famós últimes paraules: "Prendre-ho als agricultors".

Que és un bon consell, però he passat una molt del meu temps fent el contrari: Prenent el coneixem els agricultors i portant-lo al públic més ampli.

Avui ens enfrontem a una crisi en l'agricultura. No tenen moltes de les persones que confien en el que produïm comprensió del que fem. A casa meva, Regne Unit, la persona mitjana és de cinc generacions que lluny de la terra — més que qualsevol societat del món. Als Estats Units, Canadà, i altres països no es queden enrere.

En un sentit, Aquest és un desenvolupament encoratjador. Això significa que els agricultors han esdevingut tan bons a subministrar aliments que milions de persones no han de preocupar per això. Puguin gaudir de la llibertat per dedicar-se a les seves famílies i carreres.

Però el nostre èxit ve amb un cost. Com persones han caigut de l'agricultura, He esdevenen vulnerables a opinions prejudicis i mal informat sobre l'agricultura. Això ha portat a una situació calamitosa en què no-grangers cada vegada intenta dirà als agricultors com a la granja. La controvèrsia es manifesta en dotzenes de maneres, de debats sobre cultius transgènics i etiquetatge del producte a les normes que regeixen la eines de protecció de conreus i fertilitzants.

Massa sovint, emoció supera la ciència i el trist resultat és perjudicial polítiques públiques. Si anem a alimentar 9 mil milions de persones per 2050, ens hem d'enfrontar aquest problema.

Meus primers records són d'assegut en el parafang d'un tractor amb el meu pare. Però tot i així, no és difícil per a mi entrar en la mentalitat de la gent que sap poc sobre l'agricultura. Com un jove, He treballat en els mercats de productes bàsics en la ciutat de Londres. Cada dia, Em vaig fregar les espatlles amb persones van ser en forma de les opinions de l'agricultura per un mal informat media i obsoletes llibres de text que va retratar les pràctiques antiquades de la dècada de 1960 com si fossin moderns.

El dilema ha crescut fins i tot pitjor en els darrers anys, amb el sorgiment de moda demostracions de cuina. Al Regne Unit, Aquests espectacles dominen les cadenes de televisió i ha segrestat la nostra imatge. Entre la programació i la publicitat, ells he reforcen un estereotip sobre els agricultors com bumpkins tant país que portar barrets de palla i portar forquilles. La realitat és que estem innovadors que utilitzen la ciència del segle 21, tecnologia de precisió, i els principis de sostenibilitat ambiental per créixer més menjar menys terra que mai

Tot això l'observació, Em vaig sentir com un germà protegint la seva germana en una festa, i concloïa que l'agricultura ha defensor.

Com cada esport fan sap, No obstant això, de vegades la millor defensa és una ofensa bona.

En 2006, Vaig fundar granja obert diumenge. Aquest esdeveniment Nacional al Regne Unit té lloc el segon diumenge de juny. Centenars d'agricultors i milers de voluntaris han rebut més de 1.5 milió de visites a explotacions de treball, permetent a la gent a aprendre sobre les pràctiques.

Granja obert diumenge Mostra que estem orgullosos del que podem fer i tinc res per amagar. També crea oportunitats per als mitjans de comunicació explicar històries positiva sobre qui som. Ens ho veuen com un èxit rotund, i creix en l'assistència de cada any.

Un projecte relacionat meu es concentra en dibuix científics dels seus laboratoris i a les nostres granges. It is vital that they can visualize their upstream research in its applied form. It lets farmers and scientists share stories and describe challenges, ampliant l'obra de Norman Borlaug. Quan ens imatge Borlaug, després de tot, no veiem una imatge d'un investigador en un pelatge blanc ajupit un microscopi, però més aviat un home en un camp de blat amb seu shirtsleeves enrotllades treballant al costat de l'agricultor.

En última instància, ens ha de guanyar els cors i les ments dels joves. A la nostra granja, Hem establert la Farmschool, que l'escola acull dos o tres grups cada setmana, permeten compartir històries favorables sobre agricultura i demostrar de manera interactiva, la relació entre ciència, natura i els aliments que consumim mitjançant tallers pràctics a la granja i a un treball cuina. També estem treballant per millorar els currículums escolars per tal que els nens va rebre un equilibrat, considerat, i educació basades en proves sobre la producció d'aliments.

Esperem que aquests nens i nenes aniran a ser informat als consumidors que tenen una comprensió saludable de realitats agrícoles. Al mateix temps, ens cal convèncer molts d'ells per fer més: Al Regne Unit, necessitem sobre 75,000 nous persones per cobrir llocs vacants en el divers i dinàmic de l'agricultura i alimentació de subministrament sector en els propers sis a vuit anys.

La millor manera per fomentar les carreres en l'agricultura és excitar la imaginació de joves, persuadir-los que l'agricultura és un innovador camp ple de tecnologia i promesa. En els darrers tres anys, He llancem brillant collita, una iniciativa de la creu-indústria promoure oportunitats en el subministrament de l'agricultura i alimentació entre els adolescents.

No resoldrem tots els nostres problemes. Sense iniciatives com aquestes, No obstant això, Puc garantir que els nostres problemes creixerà pitjors.

Ha arribat el moment per a nosaltres els agricultors per portar-lo al públic.

Ian Pigott té un negoci de l'agricultura diversificada a Pasadena, REGNE UNIT. Situat a 20 Miles des del centre de Londres, creix el blat, farines, violació i civada en rotació. La finca és una fulla (vinculació de medi ambient i agricultura) granja de demostració. Ian is the 2014 destinatari de l'ofici de Kleckner & Premi d'avanç de la tecnologia i és membre de la xarxa mundial de pagès TATT (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade en Refilar | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.