Després de quatre anys d'incertesa, una proposta de la Comissió de la UE per permetre països individuals no utilitzar que permet la plantació de biotecnologia gotes podrà ser aprovada per l'extrem de l'any. Segons un informe de Dels EUA. Comerç, Ministre d'agricultura italià Maurizio Martina va dir recentment el Parlament Europeu que la presidència del Consell de la UE italià planeja començar les negociacions amb el Parlament. Sense tenir en compte els resultats de les converses, les polítiques comunitàries en els cultius biotecnològics no serà menys controvertits.

La Comissió de la UE en primer lloc va fer la seva proposta al juliol 2010 per permetre els països no es permet la producció de cultius d'EU-aprovat biotec. El raonament és que per donar garanties que els països no seria necessaris per permetre la sembra de cultius biotecnològics, ells no s'oposin a l'aprovació per a la resta de la UE. Moltes persones d'indústria i polítiques Vigilants han qüestionat si és políticament possible per un oficial de país EU a votar per l'aprovació d'una collita de biotecnologia a nivell EU mentre oposats per a la sembra a casa. L'u. Adjunta agrícola de la UE han identificat un grup de països oposats (Àustria, Croàcia, Grècia, Hongria, Itàlia, i Eslovènia) que creuen que el conreu de cultius biotecnològics no podrien coexistir amb altres tipus d'agricultura. Van ser condemnant d agricultura a caure més i més darrere de la resta de la UE si altres utilitzat cultius biotecnològics i no.

Sota l'actual estructura política de la UE, els governs de Consell de la UE i el Parlament Europeu ha de resoldre les seves diferències i presentar un pla comú a la Comissió. Aquestes són les negociacions referit pel ministre agricultura italià. El Parlament Europeu al juny 2011 va passar una versió de la proposta de cultiu que inclou la prohibició de cultius biotecnològics per motius mediambientals. La Comissió s'oposen a aquesta llengua perquè la Autoritat Europea de seguretat alimentària (EFSA) s'encarrega de fer avaluacions de seguretat sota la legislació comunitària. Si l'EFSA tenia seguretat alimentària o preocupació mediambiental, la collita de biotecnologia mai s'enviaria al Consell de la UE per a l'aprovació.

La proposta del Consell UE aprovat al juny permet als governs a invocar una varietat de raons per a optar per objectius relacionats amb explotacions agrícoles o ambiental política; ús de la terra; Política Territorial; impactes socioeconòmics; la proximitat amb els cultius OGM no; i polítiques públiques. La Comissió de la UE tindria també la responsabilitat de treballar amb governs de països individuals i biotec a peticions que les empreses adaptar les seves aplicacions aprovació cultiu específicament excloure a països que no voleu cultius biotecnològics. Si un acord podria no ser resoltes, el país podria llavors decidir optar per. Els optimistes esperem que un acord sastreria sempre vols ser treballat. Tant els partidaris i opositors de cultius biotecnològics creure que aquesta disposició conduirà a demandes.

La decisió de juny pel Consell de la UE era molt un compromís polític. La Comissió de la UE va ser picat per un setembre 2013 sentència del Tribunal Europeu de justícia que és defectuós en prenent massa temps per aprovar cultius biotecnològics per a ús comercial, la Comissió. En una trobada de març del Consell, Alemanya i el Regne Unit va caure la seva anterior oposició a un pla de compromís que ofereix la presidència grega de la UE. Prèviament havia formaren una minoria de bloqueig amb França, Bèlgica, Xipre i Eslovènia. Nou govern d'Alemanya no havia pres una posició respecte al tema, i l'UK recolzat el pla ja que va tornar a poder als governs país individual. L'u. AG adjunta assenyalat l'UK com a país 'adoptant' que es cultius de Biotecnologia vegetal probable si dóna l'oportunitat i Alemanya com 'entrava en conflicte' amb grans grups en ambdós costats. Alemanya havia permès de blat de moro biotec a plantar en el passat, però des de llavors ha prohibit-lo.

Tota aquesta activitat s'aplica només a cultius biotecnològics per plantar a la UE. Problemes amb les aprovacions d'aliments i pinsos ús continuar. D'acord amb l'u. AG adjunta a la UE, sobre 70 s'importa per cent del menjar soja consumit a la UE i 80 per cent d'aquest àpat és de soja biotec. L'u. és el segon major exportador de soja a la UE i el tercer major exportador de menjar soja. Es requereix 46 mesos de mitjana a aprovar un producte biotecnològic. Un terç d'aquest temps es produeix després EFSA emet el seu dictamen inicial a la Comissió de la UE. La Comissió ha esperat de mitjana 10 mesos abans de demanar un vot del Consell de la UE contra els tres mesos prescrits.

Tot això pot ser un exercici polític d'inutilitat. Sota l'acord OMC sobre l'aplicació de sanitaris i mesures de fitosanitaris, governs membres estan obligats a imposar restriccions plantació d'una collita només per protegir humana, salut animal i vegetal, basat en una avaluació de riscos científica. L'EFSA ja ha determinat que els cultius biotecnològics en qüestió són segurs.

L'u. AG s'uneix a la UE estimar que plantacions de blat de moro a la Unió Europea en 2013 eren de 24 milions d'hectàrees, menys d'un terç de la superfície de blat de moro dels EUA. Plantacions de blat de moro biotec es calcula en 340,000 hectàrees, 1.5 per cent de plantacions d'EU, amb 90 percentatge de la superfície d'Espanya i 30 per cent de les plantacions. Plantar blat de moro biotec en altres països de la UE 2013 inclou Portugal, la República Txeca, Romania i Eslovàquia. Altres països en el grup "adoptar" potencials que podrien plantar blat de moro biotecnològiques més enllà de l'UK, inclouen Dinamarca, Holanda i Irlanda. França, Alemanya i Polònia, amb àmplies zones de conreus plantats estan en el grup "en conflicte". Àustria, Hongria i Itàlia són productors importants de blat de moro en el grup "oposat".

Les desavinences a Europa sobre cultius biotecnològics deixar la UE una mica fora de sintonia amb els canvis en el temps. Fa deu o quinze anys algunes persones a la Unió Europea tenia preocupacions plausibles sobre cultius biotecnològics que eren defensable, però finalment demostrat ser fonament. Com grups com l'EFSA estudiat cultius biotecnològics van concloure les collites són segurs per al bestiar i consum humà i no són una amenaça per al medi ambient. Experiència en el món real de 4 milions hectàrees plantades i alimentar el bestiar i aviram per a 18 anys han mostrat els mateixos resultats. Les necessitats d'EU per descobrir altres maneres per respondre a les preocupacions ciutadanes perquè aquest enfocament no apareix ser encarar assumptes de Substantius.

Ross Korves és un comerç i analista de política econòmica de veritat sobre comerç &Tecnologia (www.truthabouttrade.org). Segueix-nos: @TruthAboutTrade en Refilar |Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.