Resposta del govern rus a les sancions imposades pels governs occidentals com a conseqüència d'accions rus a Ucraïna es va imposar restriccions d'importació de productes agrícoles en les persones d'un any. Si els governs occidentals realment volia ferir el poble rus, que fa exactament el President Putin ha fet. Indústria experts estimen que Rússia les importacions 40 per cent del seu subministrament d'aliments. Aquest fracàs d'entendre a qui beneficien les restriccions de comerç és per això que alguns polítics es va oposar a Rússia unir-se a l'OMC 2012.

Exportacions d'u. productes agrícoles a Rússia al calendari 2013 tal com queda mesurat per l'USDA Totalitzar $1.2 milions de dòlars, sobre 0.8 per cent de tots els EUA. exportacions agrícoles de $144.4 milions de dòlars. Rússia va ser el major mercat d'exportació 23 en termes de dòlars d'EUA. productes agrícoles. La pèrdua de qualsevol mercat per raons de política exterior és lamentable, però això no és un mercat global clau per u. l'agricultura.

Se sentia l'impacte desproporcionadament els pocs productes. En els primers sis mesos de 2014, U. exportacions agrícoles va $573 milions, amb soja en $134 milions, 23 per cent del total. Exportacions de soja Totalitzar $157 milions l'any passat després de ser $20-40 milions per any per als quatre anys abans que. Carn d'aviram i productes van ser la segona categoria exportació a Rússia en els primers sis mesos de 2014 a $129 milions, també 23 per cent del total. Exportacions de carn d'aviram eren $310 en 2013, aproximadament el mateix que els tres anys anteriors, però menys de la meitat de la $761 milió valor exportat a 2009. Carn de porc i carn de porc productes va ser la tercera categoria a $62 milions, 11 per cent del total d'exportacions. Les exportacions de porc eren només $18 tots els milions de l'any passat, com l'u. va ser atrapat en un sanitari fitosanitaris (SPS) disputa que havia de resoldre quan Rússia es va unir a l'OMC. Aquesta qüestió es va resoldre a principis d'any i les exportacions es reprèn. Abans de 2013, les exportacions de porc eren $200-275 milions anuals en els darrers anys.

Exporta els nous, principalment de Califòrnia, van ser el quart més gran dels EUA. Categoria d'exportació a Rússia en la primera meitat del 2014 a $59 milions, un altre 10 per cent de les exportacions. Eren $172 milions en 2013, constantment fins a $47 milions en 2009. Eren les exportacions de menjars preparats $22 milions en la primera meitat del 2014, 4 per cent del total d'exportacions. Les exportacions es van $84 milions en 2013, També augmentant constantment en els darrers anys. Animal viu les exportacions dels EUA, sobretot animals reproductors, va ser la categoria 6a a només $16 milions, en comparació amb $149 milions per a tots 2013. L'any pic 2012 a $267 milions. La només altra categoria superior $10 milions per a la primera meitat del 2014 va ser el tabac a $14.3 milions.

Dos altres categories molt la llista avall són representatius de la incertesa dels mercats rus en els últims anys. Producte lacti les exportacions només van ser $2 milions en la primera meitat del 2014. L'u. govern podria no importar fins i tot u. fer iogurt grec per l'u. l'equip a l'hivern als Jocs Olímpics. Les exportacions es van $81 milions en 2010, l'any només recent amb accés al mercat real. Vedella i Bou productes és l'altra categoria amb les exportacions de menys de $1 milions en els primers sis mesos. Bou està atrapat en el mateix embolic SPS com porc. Les exportacions van ser només $1.0 milions en 2013, en comparació amb $300 milions en 2012 i $250 milions en 2011.

L'u. no només l'economia s'enfronta a les prohibicions; ells també estaven situades en la UE, Austràlia, Canadà i Noruega. D'acord amb la Comissió de la UE, la UE exporta $15.8 mil milions de productes agrícoles a Rússia en 2013. La prohibició d'enviament de menjar a Rússia és molt més gran problema per a la UE que l'u. Reuters va informar que en 2011 Rússia va comprar 21.5 percentatge d'exportacions vegetals EU i 28 per cent de les seves exportacions de fruites. Llevat que es redueixin les restriccions, l'u. es probable cara augmentat competència de productes d'EU en mercats asiàtics.

Rússia reclamacions importació prohibicions estan permesos sota la clàusula de seguretat nacional en l'Article XXI de l'acord General sobre aranzels i (GATT). Membres WTO li permet decidir unilateralment quines accions prendre, però alguns experts argumenten que represàlies en resposta a les accions per membres WTO contra l'agressió no està cobert per l'Article XXI. Si algú com la UE fitxer vestit a l'OMC, el cas és probable que prendria més temps que la prohibició d'un any. Rússia vols no és probable que compleix la sentència si perd. La situació és més complicada d'alguns dels fluxos comercials s'aturi per suposats problemes de compliment SPS.

President rus Putin i primer ministre Medvedev parlat sobre l'augment de la producció domèstica, però que és poc probable donat el moment de l'any i el temps de maduració necessari per organitzar processament. Rússia ha estat utilitzant subvencions per augmentar la producció de carn de porc i aus de corral i potser pot accelerar aquest procés. Si les estimacions són correctes que Rússia les importacions 40 per cent dels seus aliments, substituint la majoria de les importacions prohibides per la producció nacional o altres importacions és essencial.

Rússia és un líder del grup de països BRIC (Brasil, Rússia, L'Índia i la Xina). Brasil és un gran exportador de soja, sucre, carn i fruites. Plantes de processament addicional carn ja han estat aprovats per les exportacions a Rússia. L'Índia s'ha convertit en un important exportador de grans i Bou en els darrers anys. Altres països d'Amèrica del Sud, com Argentina i Xile, podria ajudar a omplir alguns buits. Que no omplen la temporada fruita fresca i verdures mercats servits per la UE. Xina pot omplir alguns d'aquest mercat.

Rússia vol fer tots aquest producte de reemplaçament sense provocar el canvi de nivell de preu. Les agències governamentals estaran veient per a especuladors que intenta augmentar els preus de mercat. Tots els preus va augmentar en 7.9 per cent a la primera meitat del 2014. Molts aliments majoristes i minoristes ja han elevat el preu.

Rússia pot trobar substituts per als elements bàsics com carns i soja com canvi de proveïdors sourcing. La UE com a font de fruites i verdures i altres elements orientat al consumidor és la veritable clau per què passa en el proper any. El govern rus va ser elegant per limitar les prohibicions a només un any. Una vegada disminuir les tensions alguns, Rússia haurà de reduir la longitud de temps per a moltes de les prohibicions d'EU.

Ross Korves és un comerç i analista de política econòmica de veritat sobre comerç &Tecnologia (www.truthabouttrade.org). Segueix-nos: @TruthAboutTrade en Refilar |Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.