Se sent com un déjà vu de nou, com diria Yogi Berra.

Això és el meu pensament inicial en sentir que els votants d'Oregon considerarà mesura 92 Aquesta tardor. És una iniciativa de votació per exigir especials Etiquetes d'aliments amb ingredients modificats genèticament.

També és una mala idea que costarà massa i no funcionarà — i els votants del nord-oest del Pacífic, en adonar-se d'aquests fets, han rebutjat les versions d'abans.

Jo sóc un pagès a Washington, Walla Walla County, però la meva terra també creua la frontera a Oregon. Vaig créixer la llavor d'alfals a uns cent acres a l'estat del Castor. Així, encara que sóc un resident de Washington, També paguen ingressos i els impostos sobre la propietat a Oregon.

Estic connectat a Oregon en moltes altres maneres, així. La meva filla viu a Portland. Em vaig animar pels Blazers. Un dels meus favorits bars és la taverna compta en Umapine.

M'agradaria que poder votar amb vostè en novembre; com un contribuent Oregon estimaria emetre un vot contra la mesura 92.

Llavors una altra vegada, Jo vaig votar contra el novembre passat, Quan se n'anava per un nom diferent: A Washington, la majoria dels ciutadans votat per iniciativa 522, un altre intent de bufetada Etiquetes cars i enganyoses en la nostra alimentació.

A primera vista, molta gent suport especials Etiquetes d'aliments GM. Els consumidors tenen dret a saber què és en els aliments, després de tot.

Una vegada es pensa en això, encara que, aquesta idea no és tan bo. Hi ha bona evidència per mostrar que augmentar els preus en botigues de queviures i no els proporcionen informació útil.

És per això que la gent de Washington va dir no a les etiquetes l'any passat. Els votants de Califòrnia rebutjar un esforç similar l'any abans que. Votants d'Oregon va fer marxa enrere en 2002, Quan més de 70 per cent s'oposaven a mesura 27.

Fem una ullada una mica més a mesura 92, Aquest últim esforç equivocada.

Si t'agrada pagant alts preus a botigues de queviures, vas a estimar la mesura 92, perquè la seva exigència Etiquetatge obligarà les empreses d'alimentació per tornar a empaquetar just sobre tot que venen. L'any passat, el Consell de recerca de Washington, un think tank, s'estima que les etiquetes especials augmentaria la factura d'aliments de famílies ordinaris per sobre $450 l'any.

Això és un munt de diners- i fins i tot pot ser val la pena, Si la despesa afegida lliurat informació essencial. No obstant això, les etiquetes que mesuren 92 esperances per mandat ens diria pràcticament res.

Mengem cada dia aliments de GM, directament o com els ingredients del ordinàries productes. A la meva granja, Vaig créixer llavors d'alfals de GM — i les llavors convertir-se en les plantes que altres agricultors alimentar el seu bestiar.

Agricultors com jo prefereixo cultius transgènics perquè ens creixen més menjar menys terra. A la meva granja, Vaig treballar dur per cultius excel·lent – les plantes sanes en camps lliure de males herbes – que es convertirà en nutritius, menjar saborosa i assequible, normalment a través de les vaques lleteres que produeixen llet i gelat. Si ets un creient en l'agricultura sostenible, Aquest és un objectiu important — i exactament el tipus de pràctica que ens hauria d'encoratjar.

Per desgràcia, Etiquetes tindria l'efecte contrari. Que vols conduir als consumidors por què és en els aliments.

I no hi ha cap raó que hauria. Grups que van des de l'Associació Mèdica americana a l'Acadèmia Nacional de Ciències s'uneixen a la salut i la seguretat dels aliments genèticament Modificats.

Alguns consumidors poden voler evitar aliments GM de tota manera. La bona notícia és que puguin, ara mateix, sense les etiquetes que mesuren 92 requeriria: Es pot comprar aliments que porta l'etiqueta orgànica. Sota les regulacions federals, aliments orgànics no contenen GM ingredients. D'altra banda, una sèrie de productes inorgànics populars, com Cheerios, ja etiqueta a si mateixos voluntàriament com GM lliure.

Així que pensar en quina mesura 92 vols aconseguir: Duria els preus dels productes de la botiga de queviures ordinari, proporcionar informació que no ajudaran a prendre millors decisions sobre el que menges, i duplicar esforços ja en marxa.

Quan votants Washington davant la seva pròpia versió de mesura 92 l'any passat, inicialment donaren suport a la idea. Això és el que les enquestes van mostrar. Esdevingueren millors informats, No obstant això, venien a veure la proposta com a mala solució a un problema no. I així es votat en contra, juntament amb l'últims majories a Califòrnia i Oregon.

Esperem que l'electorat de Oregon aprèn la lliçó sobre Etiquetes una vegada més. Aquí és una altra peça de saviesa comunament atribuït a Yogi Berra: "Si no saps on vas, acabaràs en un altre lloc."

Mark Wagoner és una tercera generació agricultor al Comtat de Walla Walla, Washington on van recaptar llavor d'alfals. Mark volunteers as a Board member for Truth About Trade & Tecnologia (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade en Refilar | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.