Brasil no va guanyar la Copa del món en la seva pròpia casa aquest mes, però inversió del país en la infraestructura necessària per acollir el món va resultar ser un veritable guanyador. Avui Brasil està superant la resta del planeta en una àrea que és menys visible però més important a llarg termini: un sistema regulador de biotecnologia eficaç.

Cap país aprova cultius segurs amb les darreres innovacions de biotecnologia ag amb més velocitat que Brasil.

Per desgràcia, Washington sembla d'enfocar l'assumpte com un porter de futbol: Es vol bloquejar tot el. Almenys això és el que suggereixen els números actuals.

Només fa set anys, Brasil i els Estats Units necessita sobre la mateixa quantitat de temps per revisar novetats en biotecnologia agrària: Brasil va prendre una mica menys de 600 dies i els Estats Units va prendre una mica més. Brasil va ser més eficient, però com a mínim els dos països van ser en el mateix rang, o en el mateix camp de futbol.

Brasil, No obstant això, ha treballat dur per millorar els seus mètodes. Des de 2010, es necessita una mitjana de només 372 dies entre la primera sol·licitud i aprovació definitiva. Que és un any i una setmana.

Mentrestant, U. reguladors han navegat en la direcció oposada. He es va comportar com Tim Howard, el porter americà que establir el rècord per a la majoria de parades en un partit de Copa del món. Des de 2010, He necessitaven una mitjana de més de 1,200 dies per aprovar nous productes.

Que és gairebé tres anys.

Aquesta actuació pobra dóna un nou significat a un terme que molts de nosaltres casuals fans de futbol han vingut a saber: pròrroga.

Aquests retards estan matant competitivitat americà. I no és només Brasil. Dos dels nostres competidors essencials en la producció d'aliments, Argentina i Canadà, també són molt més ràpid aprovar trets biotec.

Això significa que els agricultors en aquells països aviat gaudiran d'accés per millor retallar les tecnologies que comptam als Estats Units.

He vist els problemes de primera mà a la meva granja. Vaig créixer la llavor d'alfals — i durant anys, Hem estat esperant el govern federal per aprovar un excel lent producte desenvolupat per un consorci d'empreses, la Fundació Noble Samuel Roberts, i l'u. Centre de recerca de farratge de lactis, que és una agència federal.

S'anomena reduït-lignina alfals, promet un producte millorat amb més rendiment i menys treball a pagès. En altres paraules, collites menys generarà tones addicionals d'una planta que és més digeribles per a les vaques lleteres. Aquesta varietat de l'alfals és millor en tots els sentits. I sí, els consumidors es beneficiaran massa: Quan podem estalviar diners en els nostres camps, consumidors estalviarà quan van comprar llet a les seves botigues de queviures.

L'únic que no li agrada sobre reduït-lignina alfals és la burocràcia regulador que envolten la seva aprovació — o, més precisament, la no-aprovació. Aquest producte segur i excel lent continua sent només sumarse als agricultors, per cap raó, qualsevol de nosaltres pot entendre.

Sistemes de regulació ha d'estar basades en la ciència i oportuna. També han de ser predictibles. Ara mateix, l'única cosa que pots predir en les aprovacions de cultius GM és que portarà massa temps. A la nostra granja, no planegem què creixen o quan ha de rotar els cultius.

El que és més, inversors estan disposats a dedicar dòlars de recerca i desenvolupament a l'agricultura. El món necessita desesperadament noves maneres de produir més aliments, però retards biotec-aprovació sufocar les innovacions que podria ajudar-nos a complir aquest objectiu essencial del segle XXI.

Principis d'any, Mike Firko, un regulador de biotecnologia al Departament d'agricultura, es va comprometre a aclarir una gran acumulació de peticions de collita a finals d'enguany. Que és la bona notícia. La mala notícia és que es referia a peticions presentades abans del novembre 2011, que és més proper en el temps a la Copa del món organitzat per Sud-àfrica que el que acabo d'acabar al Brasil.

Departament d'agricultura ha dit que hauria de ser capaç d'anar a través d'una aplicació a 450 dies o menys. Que és molt de temps — ja que ara el que cal de Brasil — però també una millora enorme sobre pràctiques actuals.

Quan es tracta de normes de biotecnologia és massa a l'esperança que podria mantenir ritme amb un país com el Brasil? Ens atrevim esperança que tindrem accés a reduït-lignina alfals en dos anys, Quan els Jocs Olímpics kick-off a Rio de Janeiro?

Mark Wagoner és una tercera generació agricultor al Comtat de Walla Walla, Washington on van recaptar llavor d'alfals. Mark volunteers as a Board member for Truth About Trade & Tecnologia (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade en Refilar | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.