Un grup de dones visitar la nostra explotació familiar fa uns dies. El tren de rodalies "camp mares" la Chicago, Zona d'Illinois no sabia molt sobre l'agricultura i havia preguntes sensibles d'on ve el menjar. Ells estaven fascinades per l'equip i les tecnologies que utilitzem, i l'esquerra amb una nova apreciació per dur i acuradament treballem per cultius segur i saludable.

Jo gaudeixo de compartir el que passa a la nostra granja de Illinois. La nostra porta està sempre oberta, Si vostè és de Chicago, Nova York, Londres, o Pequín.

Les "mares de camp" esperava per aprendre més sobre com podem créixer el menjar alimentar les seves famílies: Té una elecció sobre el que van plantar els agricultors? Com podem mantenir el sòl? On cultius anar després que són collits?

Moltes persones també són curiosos sobre cultius genèticament modificats. Els OMG són segurs?

És una qüestió important, les persones que compren els aliments que creixem han de ser segurs que és segur, nutritius, i sostenible.

Per desgràcia, no tots els nostres clients tenen la possibilitat de visitar les nostres explotacions. Un munt de què podem créixer es queda aquí als Estats Units, però un munt d'això vaixells als clients lluny, fins i tot d'altra banda del món. Xina, per exemple, és un important destí per als nostres blat de moro i soja.

M'agradaria que tothom pogués veure la nostra explotació familiar, igual que aquelles Illinois "Camp mares" l'altre dia.

El primer visitant aprendre és que ens prenem la seguretat i salut seriosament. Ho fem per als nostres clients però també ho fem per nosaltres mateixos. La meva dona i jo estem criant tres fills a la llar. Putting them at risk is the very last thing we would ever do.

Creixem sobre 3,500 hectàrees de cultius genèticament modificats cada estiu — una barreja de blat de moro i soja. Si aquestes plantes i aliments que produeixen eren perilloses, deixaríem creixent. No volem fer mal a ningú, least of all our own kids.

Els nostres fills són cultius transgènics als voltants tot el temps. Juguen a prop nostres camps, aprofundir en la nostra terra, i muntar la seva bicicleta al costat de les nostres plantes. També ajuden en les tasques agrícoles. Finalment, que mengen aliments elaborats amb GM ingredients: Gairebé cada dia, els conreus que creixen a la nostra granja entrar els aliments nostres família menja.

Estic content d'informar que els nostres nens gaudir de bona salut.

Nostra família, l'agricultura no és només un treball ordinari. Això és una crida que requereix la humilitat i l'administració. Els cultius subministrar la necessitat humana bàsica per menjar. Fem tot el que possible per fer-les segur i abundant. D'altra banda, nostra agricultura és sostenible, en els sentits tant econòmics i ambientals de la paraula — i tenim la intenció de mantenir la nostra explotació durant molt de temps. El meu pare i els meus oncles em va portar a la granja familiar. Un dia, Quan els meus fills són prou vells, I’d like for them to have the same opportunity.

Hem de mantenir la nostra explotació d'una altra manera: through education.

Fa dos o tres generacions, molta gent sabia molt sobre l'agricultura perquè cria-se o vivia a prop van. Avui, No obstant això, nostra societat ha quedat tan bo a cultius que un petit nombre de nosaltres pot produir una gran abundància d'aliments per a la resta. En el món en desenvolupament, urbanització — persones que es desplacen des del camp a la ciutat — és una de les forces més poderoses del segle XXI.

Molt d'això és positiu i implica una recerca d'oportunitats econòmiques, però hi pot ser un inconvenient, així. Més gent allunyar-granges, més vulnerables que es tornen a rumors i propaganda per la producció d'aliments.

Fets i la veritat són millors antídots contra. Dono la benvinguda a tothom a venir a visitar el meu granja. Algú que deixa caure pel nostre lloc aprendrà que quan la consumeixen ingredients GM que girats cap a les granges nord-americana com el nostre; està menjant què alimentem els nostres propis fills — el mateix menjar segur i saludable.

Brian Kelley creix blat de moro i soja en una granja familiar amb el seu pare i els oncles a prop Normal, Illinois. Brian és membre de la xarxa mundial de pagès TATT (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade en Refilar | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.