Vegada, el meu granja formava part d'una zona de guerra, just al sud de Johannesburg, Sud-àfrica. Havia de ser optimista per conduir un tractor a través d'un camp de mines, com ho vaig fer en les seqüeles de l'apartheid sud-africà. De fet, intentar alguna cosa nova sempre requereix una mica d'optimisme. No obstant això, la primera vegada que plantava genèticament modificat cultius, Jo estava nerviós. Vols que creixen? Vols millorar la meva rendiments? O vols que no, com tants altres cultius a l'Àfrica havia abans d'ells?

Gairebé ha passat una dècada des d'aleshores, i avui que no em puc imaginar l'agricultura sense aquestes eines importants de la tecnologia. Encara que les coses estan millors ara a Sud-àfrica, vida ha condicionat molts de nosaltres a pessimisme. Per què no és així? Dos terços de tots els Africans són els agricultors, Segons el Banc Mundial. Que és una taxa d'ocupació en l'agricultura que enlloc del planeta. I encara Àfrica és el continent més gana passen. Quina paradoxa cruel: Que cultivem la majoria i menjar el menys.

Jo he de cria per a més de 20 anys, començant com un treballador ordinari. Arran de la redistribució de terra del meu país, Jo tinc i granja 21 hectàrees i lloguer més. Un dels grans reptes per a qualsevol agricultor implica vigilància de conreus de les plagues. En la meva experiència com a obrer agrícola, meu cap utilitzat de tractors amb botavara enorme per ruixar les plantes. Quan el blat de moro van créixer massa alt per a la conducció, avions van volar sobre el cap i va caure plaguicides. Com més petits, agricultors independents, ens portava roba de protecció i portat a 12 litres knapsacks de plaguicides pel camp nosaltres mateixos, sovint en dies calorosos enormement. Va ser una lluita constant contra les plagues i per a la seguretat personal.

Pesticides trencar abans que protegeixen l'aliment arriba a consumidors, però l'exposició a ells en grans quantitats pot fer mal als agricultors que no prenen precaucions adequades. Així que quan resistent blat de moro esdevingué disponible a Sud-àfrica 2005, Jo volia provar-lo. Un grup sense ànim de lucre, AfricaBio, em va donar una orientació. He après, per exemple, que 20% dels nostres llavors eren no-OGM, per tal que els nostres camps vols lluitar contra les plagues però també oferir refugi, els impedeix desenvolupar una resistència a blat de moro. Aquest enfocament contribueix a la sostenibilitat ambiental dels OMG. El nostre objectiu, després de tot, no ha de conduir una espècie en extinció, sinó merament per protegir les nostres plantes dels seus atacants. En última instància, Busquem una mena de coexistència pacífica.

Durant aquesta primera temporada, Vaig començar a veure els resultats aviat. Les meves plantes eren més grans, més forts i saludables. Durant la collita, els rendiments incrementa en 34 per cent. En aquell moment, Vaig entendre que la biotecnologia seria una part essencial del futur de l'agricultura d'Àfrica.

Creixem més, menys l'aerosol i esperem un futur ple de biotecnologia.

Fa una generació, gran part d'Àfrica perdut en la revolució verda, que va portar a pràctiques agrícoles modernes pel món en desenvolupament. Avui, Àfrica s'ha convertit en un ple participant a la Gene Revolution. Als nostres governs ens ha gaudeixen d'accés a les eines de biotecnologia que alimenten la producció agrícola increïble en els Estats Units i gran part de l'hemisferi occidental. Per què ens ha falta el tenen els pagesos?

Sud-àfrica era un early adopter dels OMG, i per això estic agraït. Molts altres països africans han resistit biotecnologia. He responien a les preocupacions dels europeus inoportú, que en gran mesura han negat a acceptar els aliments transgènics. En la meva opinió, Els OMG són perfectament saludable per al consum humà. I’ve been eating them for years, from what I grow on my own farm!

The good news is that seven African countries—Cameroon, Egipte, Ghana, Kenya, Malawi, Nigeria and Uganda—appear ready to join South Africa in commercializing GMOs, according to the latest report of the International Service for the Acquisition of Agri-biotech Applications (ISAAA). A la meva granja, I’ve hosted visitors from these countries and elsewhere. They want to see how GMO crops succeed, and I like to think that I’ve done my small part to inform and educate people who want to improve their own food security.

Many of the anti-GMO activists come from wealthy countries, where food security is taken for granted. I suspect that most of them never miss a meal. They remind me of the protestors from an earlier time, who complained about advances in conventional farming during the Green Revolution. De vegades em pregunto si no són contra dels OMG tant com són contra tota mena de les noves tecnologies que els agricultors trobar útils. M'agradaria convidar-los a visitar granges africans, i veure les dificultats. Potser això canviarà els cors i les ments.

Els OMG canviat la meva vida per a millor. No sóc només un pagès de subsistència, Així que molts dels meus companys Africans, sinó més aviat un pagès que fa un benefici. Un dels meus fills va anar a la Universitat, on va obtenir una llicenciatura Biomèdica, i els meus beneficis pagat el seu col • legi. People are always talking about sustainable agriculture, and I’m a believer in this movement—especially if the definition of “sustainability” includes economic sustainability, and an appreciation for farmers who aspire to do more than merely feed their own kids.

When I started working on farms as a young man, the thought of giving away food never occurred to me. Avui, No obstant això, I’m able to donate a portion of my crops to local charities, including a child-care center, an old-age home and a hospice. Biotecnologia agrícola així em sosté, la meva família i els meus veïns — més de consumidors que youll mai compleixen.

la meva família i els meus veïns — més de consumidors que youll mai compleixen, no menys. We need new traits that help us survive droughts and adapt to climate change. We need seeds fortified with vitamin A, so that our children can get the nutrition that they need. Ara mateix, we’re on the threshold of remarkable progress, all because we’ve learned how to make the most of our crops.

Let’s continue to do all that we can to grow as much as possible.

 

Motlatsi Musi farms maize, fesols, patates, i les races de porcs i les vaques a Sud-àfrica. És membre de la veritat sobre comerç & Xarxa de pagès Global de tecnologia (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade en Refilar | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.

Aquesta columna per primer cop a la 2014 qüestió de Científic nord-americàde visió del món