En el Congrés de carn de món recents a Beijing, Xina, Funcionaris del govern xinès va reconèixer l'escassetat de sobre 1 milions de tones mètriques (. MMT) de vedella a l'any. China is thought of as a pork consuming country that is eating increasing amounts of chicken. This is a major new market for beef exporting countries.

China’s increasing demand for beef in recent years has been precipitated by food safety and public health incidents for China’s poultry and pork supplies. L'u. Agregat agrícola a la Xina cita el brot de grip aviària de H7N9 a la Xina en la primera meitat del 2013 Això va conduir a 44 morts i pèrdues de $10.0 billion for China’s poultry industry. Public health concerns for pork resulted from 10,000 responsable de morts porcina es troba surant en el riu de Huangpu de Xangai.

Importar carn des dels EUA, China needs to first grant market access. It imposed a ban after the first U.S. cas d'encefalopatia espongiforme bovina (L'EEB) al desembre 2003, and USDA had extensive discussions with Chinese officials as other countries reopened markets. China refused to change policies despite the World Organization for Animal Health’s classifying the U.S. as a negligible risk for BSE in May 2013. Brazil and India also do not have access to the market.

Funcionaris de agència de seguretat alimentària xinesa han estat en l'u. reviewing beef production. A USDA briefing was held in Washington, DC abans que els funcionaris van viatjar a Texas i Califòrnia veure ranxos, beef processing facilities and feed mills. The delegation from China’s General Administration of Quality Supervision, Inspecció i posar en quarantena (AQSIQ) elaborarà un informe després tornen a casa. Xina probablement començarà amb que permet les importacions de vedella OS en i desossat de bestiar 30 months age or younger. Hong Kong recently announced it will now accept all U.S. beef products from animals of any age. Hong Kong is officially part of China, però serveix com la seva pròpia zona de costums i manté la seva pròpia normativa.

Segons les estimacions de servei agrícoles estrangers (FAS) d'USDA, Consum una mitjana de bou xinès 5.57 MMT per year for 2010-2012. Consumption increased to 5.96 . MMT per 2013 i es projecta al 6.26 . MMT per 2014. Per a 2010-2012 producció anual una mitjana de 5.56 . MMT. Production increased to 5.64 . MMT per 2013 i es projecta al 5.76 . MMT, un dèficit de 0.32 . MMT i 0.50 . MMT. Imports averaged less than 0.10 . MMT anuals en 2010-2012 i augmentat considerablement a 0.412 . MMT a 2013. Importacions de 2014 es projecten a 0.550 . MMT. Exports for 2014 es projecten per l'agregat agrícola a només 0.027 . MMT.

L'inventari de bestiar xinès anual total estimada per FAS al 104.8 milions responsable per 2010-2012. That declined to 104.2 milions responsable per 2013 and is steady for 2014. Live cattle exports are estimated at about 20,000 responsable de l'any i les importacions a 100,000 head per year. FAS estimates that the dairy cow herd has expanded from 7.1 milions capçal en 2010 a 8.9 milions capçal en 2014. The Agricultural Attaché estimates the beef cow herd at about 46 milions responsable.

D'acord amb l'agregat agrícola, Austràlia, Uruguai i Nova Zelanda eren els millors proveïdors de vedella a la Xina en tres 2013, with Australia supplying about half of the total. Canada was also price competitive in 2013 i veure el seu volum augmenta a 25,000 MT. China’s average beef import price for the first eleven months of 2013 va ser $4313 tona mètrica, menys de la meitat el preu mitjà domèstic de $9,585 per tona mètrica. With that price spread, hi ha un gran incentiu pel govern xinès permetre les importacions Bou més per complir amb una durada prevista continuat creixement en la demanda de carn de boví.

Amb el consum intern a 2014 a 6.26 . MMT i les importacions a 0.55 . MMT, imports will be about 8.8 per cent del consum. If half of the increase in imports of 1.0 . MMT augmenta el consum i mitja subministraments existents demanda a preus més econòmics, consum augmentaria a 6.76 . MMT (6.26+0.50) i importacions augmentaria a 22.9 per cent del consum domèstic. If consumers rapidly shift away from pork and poultry, beef demand could continue to exceed supply. Total pork and chicken consumption in China in 2014 s'estima els FAS a 70.0 . MMT.

Per a 2014 Segons estimacions del FAS, les importacions de carn mundial total s'estima a 7.76 . MMT cap amunt de 7.42 MT en 2013. Expanding Chinese imports by 1.0 . MMT seria 12.9 percent of current import. Three of the top four exporters of beef do not have access to the Chinese market – number one Brazil at 2.03 . MMT, número dos l'Índia 1.88 . MMT i número quatre de l'u. a 1.14 . MMT. China’s biggest supplier, Austràlia, Actualment les exportacions 1.56 . MMT anuals. New Zealand exports 0.54 . MMT, L'Uruguai 0.39 . MMT i Canadà 0.36 . MMT. The four-country total is 2.85 . MMT. If they were to supply China’s extra 1.0 . MMT de demanda, que haurien de canviar 31.1 percent of current exports to the Chinese market. That is not likely to happen without disruptions in existing markets. China needs to open the market to more suppliers.

El mercat de carn en expansió a la Xina s'està produint en un moment de estrenyi u. subministraments. According to the Economic Research Service (ERS) de l'USDA en seva Ramaderia, Aviram i lacti Outlook – juny 18, 2014 U. Bou les exportacions van augmentar 7 per cent a través d'els quatre primers mesos de 2014, però s'espera que s'estableixen 3 percent for the entire year. Exports will likely decline another 3 per cent en 2015. U. mitjana mensual al detall carn elecció preus de maig eren $5.91, un nou disc i fins 13 percent from May 2013. ERS noted that spring rains in the southern plains, on la sequera ha reduït les vaques, could reduce cow slaughter and further reduce beef supplies. L'u. és també elaborar més de les importacions de vedella amb enviaments 6 percentatge dels primers quatre mesos de l'any i s'espera fins 9 percent for the total year. Once herd rebuilding in the U.S. comencen quan les pluges cada vegada més abundants, diversos anys seran necessaris per augmentar la vedella subministraments.

China is entering the international market for beef at an inopportune time. By refusing market access for three of the four largest exporters of beef, Chinese trade policies were sending signals to beef exporters to look for markets elsewhere and reduce production if none were found. Chinese consumers were also deprived of lower-priced beef as an alternative to products like pork and chicken.

The only choice that beef exporters have now is to accept China as a buyer with all the opportunities and requirements of long-term buyers like Japan. Trade policy makers should ensure that the Chinese beef market remains open after the current need for imports subsides.

Ross Korves és un comerç i analista de política econòmica de veritat sobre comerç &Tecnologia (www.truthabouttrade.org). Segueix-nos: @TruthAboutTrade en Refilar |Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.