Potser han de trucar-lo Geogràfica internacional.

Tot i que té la seu als Estats Units, Nacional Geogràfic és una publicació global. Per a més de 25 anys, He llegit aquí a l'Índia, on es té una bona reputació. Que encara mantenen uns quants assumptes antics per la seva articles interessants i excel·lent fotografia.

Estic content de veure que la revista ha llançat una sèrie especial en "El futur dels aliments". Com un pagès a una nació que lluita amb la seguretat alimentària, Dedico molt del meu temps pensant — i preocupar-se — sobre aquest tema.

Al maig tema, els editors del Nacional Geogràfic descriure la seva missió: "Per 2050 haurem d'alimentar dos milions de persones més. Aquesta sèrie de vuit mesos especial explora com podem fer que — sense saturar el planeta. "

L'alimentació del món pot ser el repte més gran del nostre segle jove. Per a mi, això no és un problema teòric. Cada dia, Veig els enormes problemes on visc, en el poble de Ulundhai a l'Índia del Sud. És una crisi que testimoni amb els meus ulls.

A més de reconèixer les oportunitats ocultes. Amb l'esperança de contribuir a la conversa que Nacional Geogràfic ha començat, M'agradaria oferir uns humils observacions sobre la salut del sòl i la tecnologia.

Primer de tot, ens cal mantenir la fertilitat del sòl. Tot que creixem depèn del seu benestar. Aquesta és una gran tasca, i té un munt de components, incloent-hi la derrota d'analfabetisme, que evita molts agricultors de països en desenvolupament de fertilitzants correctament els camps.

Amb sòl saludable, podem començar a abordar els problemes bàsics de l'alimentació. La revolució verda va transformar l'agricultura a l'Índia, però en els últims anys ens hem assolit un altiplà. Creixement en la producció d'aliments ha endarrerit creixement de població. Centenars de milions dels meus companys indis tenen gana o desnodrits; empitjorament de seguretat de l'estat de l'Índia alimentària és l'any.

Afortunadament, tenim un munt de marge de millora. Nostres rendiments són només una fracció de què habitualment aconseguir pagesos als països desenvolupats. Simplement posar-se a gran part de la resta del món recórrer un llarg camí cap al compliment de les exigències de seguretat alimentària de l'Índia.

De fet, hem de ser fins i tot més productius que els principals països de l'agricultura. A l'oest mitjà, llar d'alguns dels sòls més ric del món, la majoria els agricultors conreen sola cultius l'any. Ni tan sols la part terra produirà menjar quan un mantell blanc de neu s'asseu sobre això.

L'Índia no té aquest problema. On visc, mai no veiem neu — i ens pot conrear múltiples en un sol any. Vaig seguir una rotació de conreus-tres cada any: arròs o blat de moro, seguit de verdures, seguit de llavors oleaginoses i llegums.

Imaginar què hem pogut aconseguir si sabíem com mantenir la fertilitat del sòl i gaudir al màxim del nostre potencial.

L'altra eina vital és tecnologia – les llavors millors pel sòl més sa. It is clear that we need crop protection technologies and tools to narrow the vast gap in crop productivity between developed and developing countries. This includes access to genetically modified crops. Agricultors als Estats Units i en altres llocs pot dependre la capacitat exclusiva d'aquestes plantes per superar les males herbes i plagues que frustrar els agricultors a tot arreu.

Geografia nacional discutir aquesta opció essencial el seu maig semblava assumpte. L'article — "A cinc passos pla per alimentar el món" — diu pràcticament res sobre cultius transgènics. Encara són la necessitat de l'hora, i Nacional Geogràfic hauria d'utilitzar seu prestigi i experiència per combatre les controvèrsies falses i descarades falsedats que envolten la biotecnologia.

No fer créixer els cultius transgènics a la meva granja 65 hectàrees; No obstant això, Sóc conscient que l'aspecte de GM els cultius per a aliments i fibra de producció amb èmfasi en resistència a les malalties i la millora de la qualitat han de ser tinguts en una base cas per satisfer les necessitats de les Índia els agricultors. M'encantaria beneficiar-se de les pujades resistència i el rendiment de la malaltia que han transformat i millorat l'agricultura allà on ho he estat adoptat. Encara queda enganxat al segle XX l'agricultura del meu país, ho assetgen els activistes polítics que no entenen la ciència darrere aquesta tecnologia segura.

Per desgràcia, l'agricultura a l'Índia és considerat com una ocupació humil, which is the main reason for the low productivity of even the existing crops. I strongly feel we need to have more demonstration and training farms to create awareness about soil fertility and GM technology. It’s not the farmer who makes the food: Food is made by plants. I believe we need to learn that instead of subsidizing food supply for the people, les plantes necessiten aliments subvencionada com fertilitzants i altres insums en ordre perquè puguin produir els aliments necessaris per a la seguretat alimentària per a la família i l'Índia.

Com Nacional Geogràfic continua la seva exploració de "The Future of Food,"Espero que descobrireu les solucions que tots necessitem.

R. Madhava creix tres diferents cultius a l'any a la seva granja a prop del poble de Ulundhai, Tàmil Nadu, L'Índia. Madhava té diverses patents per a eines de pagès amistós granja, realitza tallers que fomentar emprenedors per ocupar l'agricultura com a professió i és membre de la xarxa mundial de pagès TATT (www.truthabouttrade.org).