He sentit tants equivocada, boig Comentaris sobre l'agricultura en els anys que gairebé m'he tornat immune a ells. Té sentit intentar corregir totes les opinions de cada persona mal informats?

Però un recents columna en línia per Deirdre Imus — muller de la ràdio xoc-jock Don Imus — van totalment equivocar i jo no podia deixar anar sense resposta. Ella va declarar la guerra a productes de protecció de conreus: Els fungicides, herbicides, i pesticides que vigilen els nostres aliments de fongs, males herbes, i errors.

"Pesticides s'utilitzen per protegir els cultius d'infestacions potencialment destructius,"ella va escriure. "Seria gran si hi havia alguna cosa igualment tan potent per protegir els éssers humans dels efectes potencialment destructius de pesticides."

El que realment necessitem és alguna cosa a defensar-nos de les idees mal informats de Deirdre Imus.

Productes de protecció de cultius són una de les grans innovacions de l'agricultura, permeten créixer més aliments que mai abans. Quan s'aplica correctament, que són segurs als agricultors i els consumidors. I si de sobte havien de desaparèixer de la caixa d'eines de la pagesa, vols afrontem una fam global.

Aquest fet trist va fer evident durant una recent presentació per Leonard P. Gianessi CropLife Fundació. Un món sense pesticides, va dir, immediatament patiria una reducció del 25 per cent en tres cultius més fonamentals del planeta: blat de moro, arròs, i blat.

La bona notícia als Estats Units és que probablement ens vols sobreviure aquest cop. Ens vols fer per les pèrdues per aturar les nostres exportacions.

Altres no anirà tan bé. Considerar Noruega, un país amb una curta temporada de creixement a Europa. Ara mateix, importa aproximadament la meitat de l'aliment. Fins i tot si estaven desconnectades aquestes importacions, seus agricultors probablement podria abastir els companys noruecs amb una dieta bàsica — però només si es permeten utilitzar pesticides, com són ara.

Sense protecció de conreus, No obstant això, els noruecs patiria poderosament: Sobre 20 per cent de la població no podria ser alimentat.

A la Xina, amb la població, de més de 1 mil milions de persones avui, el problema seria molt pitjor. Sense pesticides, les collites d'arròs cauria per dues terceres parts i les seves bones collites de blat per la meitat. Xina vols "patir fam si no es van utilitzar pesticides,"adverteix un recent informe del Ministeri d'agricultura xinès.

En altres paraules, productes de protecció de conreus que ens protegeixen no només de les males herbes i les plagues, sinó també d'una catàstrofe humana.

Quan vaig començar a la granja amb el meu pare i el germà més de 50 fa anys, Esperem créixer sobre 80 o 90 bushels de blat de moro per hectàrea — i això és només si Lluitem contra les males herbes amb tot el que teníem. Conduïa un Cultivador de fila-cultiu a través de nostres camps, girar sobre el sòl i l'esperança cobrir sobre 20 hectàrees en un bon dia.

Un dia pèssim, Cobriria molt menys terra, quedar atrapat en parcel·les de Card i aturant constantment per grups d'herba cavar. Era miserable treball — sobretot quan el clima era calent i els errors van ser dolentes, però també ha suposat la nostra millor esperança per derrotar les males herbes que volia ofegar la vida dels nostres cultius. Érem els agricultors orgànics.

Avui, Esperem fer créixer 200 bushels de blat de moro per hectàrea, en gran part a causa d'avenços en protecció de conreus. Encara tinc un cultivador, però s'ha assegut a la meva nau, tocat durant més de dues dècades.

Pagesos més necessita protecció de cultius, no menys. Estic mirant endavant a una nova generació de productes que són més eficaç que els que fem servir ara. També espero que Àfrica pren cap amunt de la tecnologia, Així es pot complir el seu potencial com un continent de l'agricultura.

Així què vols ser guanyat si pesticides i herbicides van desaparèixer dels Estats Units, diu Gianessi? Llocs de treball. Només una cosa podria evitar pèrdues de rendiment massiva: 70 milions de nosaltres hauria de prendre als camps, okupació avall en nostres mans i els genolls a arrencar les males herbes. Tenim les nostres granges esdevingui l'equivalent de jardins comunitaris gegantina.

L'horari seria llarga, el treball dur, i els pobres de pagament. Alguna cosa em diu que Deirdre Imus no els agrada aquest tipus de treball. Ni em. Vaig a mantenir les coses bones i tots a gaudir dels beneficis.

Tim Burrack planteja de blat de moro, la soia o el porc en una granja familiar NE Iowa. Exerceix com a vicepresident i voluntaris com a membre de la Junta de veritat sobre comerç i tecnologia (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade en Refilar | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.