L'elecció electoral més gran en la història del món ofereix als agricultors del meu país una notable oportunitat per avançar en el segle XXI.

Més de la meitat mil milions dels meus companys que indis acabat votant la setmana passada. Narendra Modi ara serà el nostre primer ministre, liderant el Bharatiya Janata Party i la seva majoria absoluta al Parlament.

Modificació i JANATA imposat per moltes raons, des d Pro-l'empresa outlook insatisfacció públic amb alta inflació, creixement lent, i la corrupció generalitzada sota l'anterior govern.

Els agricultors tenen una llarga llista de preocupacions complicats: low crop productivity, molts encara estan utilitzant pràctiques de producció primitiu i el canvi climàtic seguirà desafiament de nosaltres. Com un ministre progressiva, és la cosa més important que MODI pot fer per ajudar els agricultors de l'Índia per difondre l'agricultura científica per tot el país així que pot augmentar el rendiment dels cultius d'una manera sostenible.

"Jo sóc tot per a la tecnologia,"Aquestes són les paraules que Modi va dir al març, Segons el diari Telegraph de Calcuta. «Ens hauria no descarta una tecnologia que permet als agricultors. Hem de tenir fe en la ciència. … Cal posem la tecnologia i la ciència d'utilitzar, amb la normativa, i afegir valor a produir".

Com un pagès indi, Sóc optimista que aquestes paraules representen els principis de la política de granja de Modi. Si ho fan, significa que Índia els agricultors aviat gaudiran més accés a cultius millors — incloent-hi els cultius transgènics que han mantingut una barreja frustrant d'analfabetisme científic i agendes ideològics només més enllà del nostre abast.

MODI sap el potencial dels cultius transgènics. Per a 13 anys, va ser ministre en cap del Gujarat, un estat de l'Índia nord-oest. Sota el seu lideratge, l'estat major creixement enregistrat en l'agricultura. Això era dels petits èxits: Més de la meitat de tota la terra a Gujarat Oryx és. Cotó porta la — i el cotó és la collita de GM un que l'Índia ha permès als agricultors a la planta.

Quan Modi va entrar al despatx a Gujarat, Cotó de GM no estava disponible per a qualsevol. Aviat en el seu mandat, No obstant això, Nova Delhi va permetre la seva comercialització. Tan aviat com els agricultors veure el que millorar els seus rendiments i reduir la seva dependència de insecticides, volien aprofitar. Avui, més de vuit de cada deu agricultors de cotó a l'Índia utilitzen biotecnologia. Ningú obligat a fer-ho: Es va decidir adoptar cotó GM perquè dóna sentit.

Cultius transgènics han transformat l'agricultura a tot arreu que ho he estat adoptat, com evoluciona la revolució verda en una Gene Revolution. Mes passat, un pagès en algun lloc a l'hemisferi nord plantat acre de 4-bilionèsima part del món de cultius transgènics, Segons veritat sobre comerç & Tecnologia, un grup sense ànim de lucre americà que controla les estadístiques de l'agricultura. Aquesta és una tecnologia segura i sostenible, aprovat per organismes científics i les agències reguladores arreu del món.

L'Índia, No obstant això, no ha pogut participar plenament en la Gene Revolution. Encara que els nostres agricultors poden plantar cotó GM, nostres líders polítics fins ara s'han negat a permetre la comercialització de cultius d'aliments GM com albergínia (conegut a Nord-Americans com albergínia).

Com a resultat, Els agricultors de l'Índia no compleixen el seu potencial. Jo sóc un d'ells: Vaig créixer albergínia a la meva granja de 55 hectàrees a l'Índia del Sud, juntament amb altres verdures. Si els agricultors com em podia plantar albergínia GM, amb la veritat científica darrere els seus beneficis, volem créixer més aliments. Això vols millorar les economies del món rural i també lluitar contra la fam i la malnutrició que afecta la nostra nació.

Durant la seva campanya, MODI evadir preguntes sobre l'albergínia GM. Tot i així, Estic segur que com a primer ministre, ell s'obrirà l'Índia a més tipus de biotecnologia. Ell no fer-ho tot a la vegada — té molts altres problemes per fer front a. D'altra banda, les forces d'oposició, encara que profundament mal informats, són forts.

Després de la seva victòria històrica, MODI no només té la veritat del seu costat — també té la gent al seu costat. Ha de fomentar la investigació i desenvolupament a la Universitat i portar-los als camps del poc temps per fer canvis en la Llei, concessió d'accés al coneixement de tot el món i col·laborar amb organitzacions agri.

Estic criant a la meva veu com un pagès l'ús de la ciència i tecnologia per al benefici dels agricultors. I believe India enjoys its best chance yet to become a nation of modern farming. MODI, com a nou líder del nostre, pot ens guien cap al futur i ajudar a arribar-ens.

Rajesh Kumar granges 120 hectàrees en dues regions de l'Índia, utilitzant el reg per créixer albergínia, blat de moro, blat de moro nadó, tomàquets i altres hortalisses. Ell ven productes frescos directament als consumidors a través de quioscos en diverses localitzacions i s'executa una unitat de processament d'aliments per a conserves d'hortalisses. Sr.. Kumar és membre de la xarxa de pagès mundial TATT i receptor de la 2012 TATT Kleckner comerç & Premi d'avanç de la tecnologia (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade en Refilar | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.