Un informe recentment publicat sobre el canvi climàtic de les Nacions Unides conté les advertències habituals sobre el futur, de fusió casquets a crònica de les onades de calor. Destaca també l'amenaça de menys aliments en un planeta amb més gent.

"Això és un despertador per al sector de l'agricultura,"diu el Craig Hanson de l'Institut de recursos de món, en un compte de Nova York de la previsió des del Panell Intergovernamental sobre el canvi climàtic.

Almenys un dels reclams de l'IPCC és extraordinàriament específiques: El canvi climàtic ja ha deprimit rendiments de blat de moro per 1 per cent.

Això pot o pot no ser cert. Jo no he processem les xifres i no disputar-los. Meva experiència personal, No obstant això, suggereix que el millor camí a seguir es troba a través d'avanços en tecnologia i deixar que els pagesos tenen accés.

Jo he cria tota la meva vida, i ho he fet professionalment des 1970. Estic beneït per treballar a central Illinois, que conté alguns dels sòls més fèrtils del món. En un parell de setmanes, Vaig a començar una nova temporada de sembra blat de moro i la soja a tot una mica més de 3,000 hectàrees.

Quan vaig començar fa més de quatre dècades de granja, Esperem que cada hectàrees de blat de moro cediria prop de 150 bushels, però que sovint va superar a terme al 135. Els camps més productius — els rècords en altres granges — podria polzada passat 200 bushels per hectàrea.

Avui, qualsevol cosa menys de 200 bushels per hectàrea és una decepció per a mi. Sota les condicions adequades, nostres millors camps generar 230 bushels per hectàrea. No he tocat 300 bushels per hectàrea, però tenen diversos pagesos que sé i espero arribar-hi finalment.

Així que he recorregut un llarg camí. Si meu l'agricultura a 2014 produeix un resultat han considerat com excel·lent en 1970, Et considero una mala collita.

El que explica la millora? El factor principal és llavor tecnologia. Els científics saben molt més sobre genètica de les plantes avui i he utilitzat els coneixements per resultar excel·lent llavors que creixen en les plantes sanes. Des de 1990, també ens ha pres avantatge de la biotecnologia i la modificació genètica. Cada any, podem millorar la nostra capacitat per combatre les males herbes, plagues, i la sequera.

Altres tecnologies també hauria importat. Nostre equip ens cobreixen els camps més en menys temps que mai abans ajuda. També ens és plantar les llavors individuals amb precisió increïble, permeten aprofitar al màxim el sòl i els seus nutrients.

Potser l'IPCC és correcta i petites variacions en el clima ha posat pressió negativa en la nostra capacitat de créixer els cultius. Meus propis de l'agricultura, No obstant això, suggereix que la tecnologia ha empès dur en direcció, més de compensar el problema.

La lliçó és obvi: Fins i tot en un món canviant climes, hem de seguir desenvolupar noves tecnologies de l'agricultura que permetrà créixer més menjar menys terra com ens adaptem a les canviants condicions. Com a corol lari, hem d'assegurar que els agricultors són capaços d'accedir a aquestes tecnologies — i que el nostre Reglament es basen en ciència so que les polítiques por traficant que tan sovint plagues innovació.

Poc després de l'informe de l'IPCC va sortir, Eduardo Porter del New York Times invoca el nom de Thomas Malthus, l'economista 18-centry que va advertir sobre l'esgotament de recursos i creixement de la població. Malthus és un d'aquells noms que molts de nosaltres recordem foscament de classe d'història, i associem la paraula "Maltusiana" amb la fam i la mort.

Canvi climàtic realment apuntar a una època de Malthus misèria?

Una nova biografia Mostra que ens hem entès malament l'home. En "Malthus: La vida i el llegat d'un profeta prematura,"publicat la setmana passada per Oxford University Press, l'autor Robert J. Mayhew assenyala que Malthus era optimista sobre el futur humà. Ell preocupat per la fam. Però també va ser un clergue que pensaven que nostres poders de Déu ha donat de raó vols ajudar-nos a resoldre els problemes i trobar l'equilibri amb els recursos del món.

Mentre ens esforcem per a la seguretat alimentària en el segle XXI, ens cal afrontar els nostres reptes en lloc de desesperar per ells. Sóc optimista que les noves tecnologies ajudarà als agricultors continuen adaptar-se a condicions canviants. Cal recordar que l'èxit és una elecció — i que fins i tot Thomas Malthus seria al nostre costat, Visca nosaltres.

Daniel Kelley creix blat de moro i soja en una granja familiar a prop Normal, IL. Va voluntaris com un membre del Consell de la veritat sobre comerç & Tecnologia tecnologia (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade en Refilar | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.