Se sentia com una experiència fora del cos.

La setmana passada, Em vaig trobar assegut a un auditori de Brussel·les — i escoltant els europeus aplaudir cultius genèticament modificats.

Encara ha cap fantasia. Jo estava a la 7a Fòrum per al futur de l'agricultura-un esdeveniment d'un dia per i per a agricultors europeus. Més de mil van ser en l'assistència. Hi havia alguns agricultors africans, massa, però si hi hagués qualsevol nord-Americans al costat de mi mateix a la sala, No complir amb ells.

Parlants que volien guanyar només una reacció favorable de l'audiència havia de posar en una paraula d'aliments GM. Biotecnologia era una línia d'aplaudiments llest.

Això no significa que es fa el debat sobre els aliments GM a Europa. L'acceptació encara s'enfronta una quantitat significativa de resistència política i cultural. Però la comunitat científica global ara accepta que la biotecnologia és una part essencial de la solució als aliments i inseguretat nutricional al segle XXI.

Ens estem movent en la direcció correcta, només a un ritme més lent que la majoria de nosaltres com. Afortunadament, el següent pas és clarament.

Aliments genèticament Modificats són un subconjunt d'un problema més gran que separa els Estats Units i Europa: harmonització reguladora. Aquest és l'empenta per crear estàndards comuns en els mercats internacionals, manera que homologacions de producte d'una banda de l'Atlàntic rebi el benefici del dubte d'altra banda.

En altres paraules, nostra normativa hauria de treballar en tàndem en lloc de concurs.

Considerem el cas d'un productor de nabius europeu que va parlar al fòrum per l'agricultura. Va assenyalar el creixent gana americà de nabius. Però u. aconseguir normatives en el camí de les seves vendes. Van retardar el seu lliuraments tants que seu nabius malbé abans que arribin els consumidors americans.

Dubtaria menjar un bol de nabius en un cafè de París? Per descomptat no: Les baies són perfectament segurs, i ho sabem. Nabius crescut a Europa ja coneix adequada estàndards establerts per les autoritats europees. Encara que intenten moure als nostres mercats, les regles addicionals al nostres ports i fronteres causar alentiments i crear perdedors: que no pot vendre el que creixen a productors i consumidors que no es pot comprar des de fonts alternatives.

Això és un problema la pena de fixació.

Els beneficis d'harmonització regulador es derivarien ambdós sentits. Europa actualment exporta més menjar als Estats Units que viceversa: més de $16 milions de dòlars anuals en comparació amb quasi $10 milions de dòlars l'any. Hi ha moltes raons per aquesta discrepància, però les barreres regulatives són un important. Regles sensates conduirà a més vendes per American agricultors i ramaders.

Buròcrates en ambdós costats de l'Atlàntic haurà de renunciar a una mica de gespa reguladora. Però la rendibilitat potencial és enorme. Si podem trobar una manera de fer les nostres polítiques de treballar junts, i no contra l'altre, no només farem vida més fàcil per als productors i consumidors en els nostres propis països, però també tindrem una casualitat posi raonable estàndards per a tot el món.

Per conciliar les seves diferències reguladors, als Estats Units i Europa estarà ben posicionada per abatre barreres comercials reguladores en altres nacions. El moviment de béns i serveis a través de fronteres milloraria a tot arreu.

El comerç transatlàntic i Associació d'inversió (T-PUNTA) converses entre els Estats Units i Europa va acabar el quart ronda el mes passat i una cinquena ronda començarà en breu. Harmonització reguladora serà en la taula aviat. Si les negociacions queda en horari, es pot colpejar un acord a finals de l'any, forjar un pacte que millora llaços entre les economies del qual comerç diari amb l'altre és ja val la pena $3 milions de dòlars.

Progrés en harmonització regulador no curar Europa de la seva bogeria anti-biotecnologia, però havia de començar a tractar el proteccionisme oculta que és una de les causes subjacents.

I vols donar ajuda i consol als nostres aliats al fòrum pel futur de l'agricultura, qui li agradaria per parar aplaudiments per als cultius GM a les seves sales de conferències i comencen a crèixer-los a les seves granges.

Bill Horan creix de blat de moro, soja i altres grans amb el seu germà en una granja familiar basada en Iowa Central nord. Bill voluntaris com un membre de la Junta i serveix com a president de veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade en Refilar | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.