"Avui als Estats Units... un pagès preparat per a la primavera després el tram més fort de cinc anys de granja Exporta en la nostra història."

"I quan el noranta-vuit per cent dels nostres exportadors són petites empreses, noves associacions de comerç amb Europa i Àsia-Pacífic l'ajudarà a crear més llocs de treball. Hem de treballar junts en eines com a autoritat de promoció comerç bipartidista per protegir els nostres treballadors, protegir el nostre entorn, i obrir nous mercats a nous productes segellats "Made in USA".

– President Barack Obama, 2014 Estat de la Unió

En públic, President Obama parla del valor de lliure comerç. Per desgràcia, ell no on pot importa més: en privat.

Aquest error ve en un mal moment, com a ministres de comerç es preparen per reunir a Singapur al febrer 22 per parlar de l'Associació Trans-Pacífic, un pacte que promet millorar els fluxos de béns i serveis al voltant de la conca del Pacífic. Negant-se a impulsar el comerç en cada oportunitat, President Obama amenaça la creació d'ocupació nord-americana i creixement econòmic.

Jo visc al centre del país, a l'estat sense litoral d'Iowa. Però el comerç m'importa, com als agricultors i ramaders tot els Estats Units. La meitat dels nostres soja i una tercera part dels nostre blat de moro vaixells a l'estranger. La setmana passada, l'u. Departament d'agricultura va informar el que estranger vendes de fruites americans, grans, carns, i lactis gairebé ha triplicat des 2000.

Aquesta activitat proporciona un estímul increïble a la nostra economia — i hi ha més en el camí, Si només podem decidir aprofitar.

El planeta està afegint gent tot el temps. Nostra població global superarà 9 mil milions al 2050. Que és significatiu per si mateix. But there is another important number we are watching and must plan for. In a similar time span, addicional 2 mil milions de persones es mou en la classe mitjana i molts d'aquests consumidors esperaran a menjar les dietes riques en proteïnes. Què pensa que significa: Xina de nous clients potencials. Xina d'avui ja és el principal comprador d'u. exportacions agrícoles, apartant a Canadà.

Agricultors dels Estats Units són preparat i disposat a mantenir en plantació, la collita, i venda, especialment com a noves tecnologies ajuda ens conrear aliments més en menys terra.

Per prendre ple avantatge d'aquesta perspectiva, No obstant això, necessitarem líders polítics que es comprometen a mantenir existents mercats i obrir nous.

Reticència del president Obama per liderar el camí va quedar clar el febrer 3, Quan líder de la majoria del Senat Harry Reid, becari demòcrata, va sorgir d'una llarga reunió a la Casa Blanca. Un reporter va preguntar Reid si ell i el president havia parlat de comerç. Resposta de Reid era tan contundent com ho va ser descoratjador: "No".

Menys de una setmana abans, Reid havia reprès President Obama per instar el Congrés aprovar la promoció de comerç autoritat (APT), un dispositiu legislatives que ajudarà als Estats Units negociar acords de lliure comerç. "Hem de treballar junts en eines com a autoritat de promoció de comerç bipartidista per protegir els nostres treballadors, protegir el nostre entorn, i obrir nous mercats a nous productes segellats 'Made in USA,' ", va dir el president, en el seu estat de la Unió de la veu.

Hores més tard, Reid perforades tornar: "Estic contra ràpid-comerç,", va dir, referint-se a TPA. "Crec que tothom seria ben aconsellada no només a impulsar aquesta ara mateix".

Venint d'un home que ha servit com a tinent obedient del President Obama durant els últims cinc anys, Aquest va ser un sorprenent comentari. Un dia després que el president havia abordat la nació a la televisió de prime time, conversa a Washington canviava de què havia dit i cap desafiament obert de Reid.

Així que quan el President Obama i Reid es van reunir per revisar les prioritats legislatives, tothom esperava el president fins al seu antic aliat de vestit-baix. Encara President Obama va decidir evitar completament la matèria.

Quan es tracta de comerç, l'estratègia de Casa Blanca és estil totes i cap substància. Es tracta de dir coses agradables en públic i no fer res en privat.

Major èxit del president Obama sobre el comerç és convencé el Congrés a aprovar convenis amb Colòmbia, Panamà, i Corea del Sud. Aquestes ofertes estan beneficiant ja els productors i els consumidors americans — i el president mereix una porció del crèdit per a la seva aprovació final.

Encara havien estat negociat durant l'administració Bush. President fossin llançadors, Bush guanyaria la victòria i Obama aconseguiria salvar.

Clubs de beisbol pot guanyar partits sense calmants per al 9-entrada. Però que no pot guanyar sense bons entrants.

Equip de comerç del president Obama ha començat dos conjunts de xerrades que encara pot produir resultats en ofertes diferents amb la UE i 11 Nacions de la conca del Pacífic. Ja hem escoltat molt sobre aquestes oportunitats en discursos.

Ara és hora que el President i el Congrés a prendre algunes parcel·les i colpejar un parell fora del parc!

Bill Horan creix de blat de moro, soja i altres grans amb el seu germà en una granja familiar basada en Iowa Central nord. Bill voluntaris com un membre de la Junta i serveix com a president de veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade en Refilar | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.