Jo solia ser escèptic de cultius transgènics. Llavors veia el que poden fer. Ara sóc un veritable creient: Biotecnologia és una benedicció als agricultors a tot arreu, sobretot en el món en desenvolupament.

El meu granja, Eden d'Eva, és a Sud-àfrica, en 539 hectàrees. Aproximadament la meitat de la meva terra és conreables. Boví pasturar a la resta.

Entrava a l'agricultura a 2007, després de la terra de govern distribuït del meu país per grups desfavorits prèviament. Aquell any, Plantava 100 hectàrees de blat de moro. Però les plagues devastat meu cultius. Me les vaig arreglar collir només una mica més de dues tones mètriques per hectàrea — una gran decepció. La mateixa cosa passava l'any següent. Així deixar de plantació i dedicat la meva terra íntegrament al bestiar.

Fa tres anys, No obstant això, He après com biotecnologia protegeix conreus de les plagues. Això és una idea intrigant, però la meva experiència anterior m'havia convertit contra cultius de qualsevol tipus de recaptació. No vull una altra decepció.

Vaig plantar blat de moro GM en una trama de prova de dues hectàrees i esperava el millor.

El resultat va ser sorprenent. Les plagues van ser fora. Aquestes dues hectàrees cedides 14 mètrica tones de blat de moro. De sobte, productivitat de la meva terra s'havia triplicat. Jo vaig créixer més menjar menys terra.

Ara estic venut sobre cultius transgènics, com són els milions d'altres agricultors. La darrera memòria anual del servei internacional per a l'adquisició d'aplicacions d'Agri-biotecnologia (ISAAA) té els detalls: L'any passat, Era una de les 18 milions d'agricultors a 27 països que plantar cultius transgènics en 1.6 milions d'hectàrees, una superfície de equivalent de terra en mida a un i mig xineses.

Una línia determinada de premsa de l'informe va ressonar amb mi: "Gairebé 100 per cent dels agricultors que tracten de cultius biotecnològics seguir plantar-los any rere any."

Que resumeix la meva experiència: Vaig tractar de cultius biotecnològics i els va agradar, i ara no puc imaginar qualsevol altra forma de cultiu.

Fa un any, ISAAA va informar que per primera vegada, agricultors a l'Àfrica, Àsia, i l'Amèrica Llatina plantar cultius transgènics una mica més que els agricultors d'Amèrica del Nord i Europa — en altres paraules, el món en desenvolupament va superar el món industrial en utilitzant aquesta tecnologia. La 2013 informe mostra que aquest buit ha continuat ampliar, amb els països en desenvolupament ara comptabilitat per a 54 per cent de plantacions GM-collita.

Tots els indicis suggereixen que aquesta tendència continuarà. En 2013, Bangla Desh aprovat albergínia GM (també conegut com albergínia), un acte que l'Índia i les Filipines esperança de seguir. Indonèsia autoritzat canya de GM d'aliments i Panamà ratificada la sembra de blat de moro GM. A l'Àfrica, set països estan a punt de comercialitzar els cultius transgènics: Camerun, Egipte, Ghana, Kenya, Malawi, Nigèria, i Uganda.

Això no és cap sorpresa per a mi, com he vist els beneficis dels cultius transgènics amb els meus ulls. No obstant això, la meva història és només una anècdota. Dades impulsa l'informe ISAAA: Entre 1996 i 2012, Cultius transgènics han generat 377 milió mètrica tones d'aliments que simplement no existiria sense biotecnologia. Els agricultors també han eliminat la meitat mil milions de quilograms de plaguicides de l'entorn i ben conservat 123 milió hectàrees de terres de conreu potencial.

Aquests beneficis només creixerà en el futur.

Biotecnologia ja està ajudant els agricultors derrotar plagues. En pocs anys, Això ens ajudarà a resistir la sequera — una altra plaga constant a aquells que treballen la terra.

L'agricultura sempre ha estat un negoci arriscat. Amb la imminent amenaça del canvi climàtic, No obstant això, sembla que els que mai.

Durant els darrers tres anys, meva regió de Sud-àfrica ha patit molt car d'una falta d'humitat. Molts petits agricultors frustrats s'abandoni l'agricultura.

Necessitem una solució — i biotecnologia pot proporcionar-lo aviat.

Als Estats Units l'any passat, agricultors plantats 50,000 hectàrees de blat de moro tolerants a la sequera, d'acord amb la ISAAA. Probablement et creixen encara més aquest estiu.

Blat de moro tolerants a la sequera arribarà l'Àfrica a 2017, diu l'informe ISAAA. Quan ho fa, l'efecte serà immediata i profunda: "La sequera és la restricció major productivitat blat de moro a l'Àfrica, en el qual 300 milions d'Africans depenen per a la supervivència."

Biotecnologia està fent millor del món — i ens estem començant a entendre i valorar com ens pot ajudar en el futur.

Eve Ntseoane és un agricultor emergent, augment de blat de moro i boví en Kaalfontein, Municipi de Emfuleni a la província de Gauteng, Sud-àfrica. Eve is a member of the Truth About Trade & Xarxa de tecnologia Global pagès (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade en Refilar | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.