Rebuig de la Xina de càrregues d'u. corn containing a biotech trait not yet approved for import has reopened a continuing problem. At issue is Syngenta AG’s Agrisure Viptera for insect resistance, also known as MIR 162. A l'agost 2011 Bunge Nord-Amèrica, un merchandiser grans de blat de moro internacional, es va negar a comprar blat de moro amb la característica de biotecnologia perquè el potencial de rebuig de les importacions pels xinesos; other major grain companies took similar action. Harmonization of Chinese regulations with the rest of the world is the obvious solution.

El Agrisure Viptera tret està aprovat per a la producció i tots els usos en l'u. i s'aprova per la Unió Europea per a la importació, Japó, Mexico and other major importers. When USDA deregulated it in April 2010, Syngenta va començar a preparar per a la producció comercial als agricultors de blat de moro a través de l'u. en 2011. El tret va ser absolt per l'exportació als mercats globals claus com identificats per una 2007 Conveni de l'organització de la indústria biotecnològica i l'Associació de productors de blat de moro Nacional. Xina no estava a la llista de mercats d'exportació 2007 perquè això no va importar blat de moro o Destil·ladors secs cereals amb solubles (DDGS), un co-producte alimentació de etanol de blat de moro molí sec.

The principal problem is that China does not start its regulatory approval process for a new trait until the trait is approved by an exporting country. Xina també té una tolerància zero per la presència de nivell baix per varietats no aprovats. A process for approval that normally takes a couple years (seu objectiu és 270 dies) deixa la Xina en risc d'importació inesperat i es posa una càrrega exportadors per mantenir-lo fora de la cadena de subministrament de la manipulació a granel. If Syngenta waited for the approval of Agrisure Viptera by China, l'empresa hauria perdut com a mínim tres anys de protecció dels drets de propietat intel·lectual i vendes de llavor. Chinese approval was expected for the 2012 cultiu, però encara no ha estat concedit.

El govern xinès ha concedit importació aprovació en els últims mesos per als altres productes biotecnològics. In early June the Chinese Minister of Agriculture announced approval of three soybean events now in use in Brazil: a BASF biotech trait for sulfonylurea tolerance; Monsanto’s insect resistance and combination with the newer Roundup Ready trait; and Bayer’s version of Liberty Link resistance to glufosinate. Brazil is a major supplier of soybeans and the announcement was made in a meeting with the visiting Brazilian Minister of Agriculture. The USDA World Agricultural Outlook Board estimates that in 2013/14 Xina s'importarà 69 milions de tones mètriques (. MMT) de soja, two-thirds of the soybeans traded globally. Chinese soybean buyers do not have the luxury of refusing to buy certain traits.

China has increased the number of suppliers of corn as its volume of imports has increased. It has granted access to corn from the U.S., Argentina, Brazil and Ukraine. USDA expects China to import 7.0 . MMT de totes les fonts en el 2013/14 any de comercialització de blat de moro, fins a 2.7 . MMT a 2012/13 i 5.2 . MMT a 2011/12 l'any. Chinese production for the 2013 cultiu ara es projecta al 211 . MMT després de créixer 205.6 . MMT a 2012 i 192.8 . MMT a 2011. China’s large crop this year may reduce the pressure to increase corn imports, però clarament Xina està preparat per importar més blat de moro en futur anys per mantenir la producció de carn en un any de collita de blat de moro curt.

Xina era un exportador net de blat de moro de 1996/97 a través de 2008/09. The lack of approval of biotech corn for imports helped it avoid imports under the tariff rate quota for corn in its ascension agreement to the WTO. China was only a small net corn importer in 2009/10 i 2010/11. The situation changed markedly with imports of 5.2 . MMT a 2011/12 i l'ús de la Agrisure Viptera tret que era "noves" tecnologies no en les varietats de blat de moro prèviament aprovat per a la importació.

The new suppliers of corn to China are growing corn with biotech traits. D'acord amb l'u. Agrícola agregat a l'Argentina, 100 percentatge de la soja són biotec com és 95 per cent del moresc. The new soybean traits approved by China in June are also approved in Argentina. The Agrisure Viptera corn trait at issue in China is also approved for production and use in Argentina. D'acord amb Reuters, un carregament de blat de moro d'Argentina va ser importat a la Xina a principis d'aquest any encara que contenia restes del Agrisure Viptera tret.

D'acord amb l'u. Agrícola agregat al Brasil, 88 per cent de les hectàrees de soja es van plantar amb trets de biotecnologia, com van ser 88 percentatge de les hectàrees de blat de moro d'hivern i 65 percent of the summer corn acres. The Agrisure Viptera trait is approved in Brazil.

L'u. Agrícola agregat a Ucraïna va informar que el país no exportar cultius amb trets de biotecnologia perquè cap no s'han registrat oficialment per a la producció, use and commercial sale. He said that rumors in the industry in Ukraine are that the majority of the soybeans have biotech traits and a third of corn has biotech traits. Conservative estimates by the U.S. indústria que són 20-30 percent of the crops in Ukraine are biotech and all shipments to export facilities are tested for biotech traits to segregate grain sent to the EU. The latest Agrisure Viptera trait is not likely present. The Ukraine government has agreed to supply China with 4-5 . MMT de blat de moro per any per als propers tres anys.

El Ministeri de política agrària i alimentària a Ucraïna és suposadament llest per començar els assajos amb l'alimentació animals per mesurar l'impacte de cultius biotecnològics, tot i que aquesta pregunta ha estat contestada exhaustivament per altres. Pioneer has built new seed facilities in Ukraine and Monsanto has announced plans to build.

Xina no li falta de professionals capacitats per fer qualsevol treball tècnic que cal fer en Agrisure Viptera MIR 162 approval. D'acord amb l'u. Agregat agrícola a la Xina, el govern xinès ha invertit fortament en el desenvolupament de recerca i llavors biotecnològiques, principalment a través d'universitats i instituts de recerca finançades, incloent-hi un juliol 2008 Estat d'aprovació del Consell d'un $3.5 programa especial de milions de recerca sobre 12 anys per desenvolupar noves varietats de biotecnologia.

El govern xinès ha seus problemes polítics en particular sobre les importacions de blat de moro en general i biotecnologia de blat de moro, similar to issues in the rest of the world. A few opinion leaders want to cling to the self-sufficiency policies of the past, incloent-hi la soia o el blat de moro. Others just want to make sure corn imports do not become as large as soybean imports. The anti-biotech groups don’t worry about imports as long as they are not biotech. A deliberate move to regulatory harmonization for corn with the rest of the world would be the best outcome for China. A much more difficult shift in regulations would be one triggered by a short crop at home and a need to import 10-20 . MMT de blat de moro en un any de comercialització.

Ross Korves és un comerç i analista de política econòmica de veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org). Segueix-nos: @TruthAboutTrade en Refilar | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.