Votants a la meva casa estat de Washington va pronunciar un missatge rotund en la jornada electoral: Confiem que els agricultors d'Amèrica, deien.

També es demostrà que la informació una mica va un llarg camí.

En rebutjar la iniciativa-522, una proposta de votació mal viciat a bufetada Etiquetes d'advertència en aliments amb ingredients modificats genèticament, votants aprovat tant bona ciència i els principals mètodes de producció d'aliments. Van dir que no a un atac extremista que s'ha plantejat supermercat preus, petites empreses embolicat en cinta vermella, ferir als agricultors com jo i tots nosaltres com a consumidors.

Aquesta victòria va ser de cap manera una conclusió inevitable. Al setembre, una enquesta d'opinió va suggerir que I-522 passar per un ampli marge: Tenia un avantatge de més de 40 punts. Un bon començament que gran és gairebé impossible de superar.

Encara la campanya per sentit comú només hi havia en marxa.

Un ampli públic-educació esforç va donar els seus votants amb fets sobre els OGM i I-522. Es va assenyalar que els OMG són una part normal de l'agricultura actual. Hem crescut aquests cultius i menjat aliments deriven durant gairebé dues dècades, sense cap signe d'efecte malalt. Organitzacions que van des de l'Associació Mèdica americana a l'u. Aliments i administració de drogues s'uneixen els OMG, dient que són segurs per menjar i no necessiten etiquetes que confongui els consumidors.

Com els arguments sobre I-522 anar cap enrere i endavant, diari consells editorials a través de l'estat anava en contra de la iniciativa. Fins i tot els temps de Seattle liberal, situat al cor de la ciutat progressiva de la qual I-522 va atraure molt del seu suport, va instar als lectors prenent cafè amb llet per oposar-se a la mesura.

El dia de les eleccions, Washingtonians descobria fortament contra I-522. Van votar-lo, 53 per cent a 47 per cent. En 35 de l'estat 39 comarques, una majoria va dir no a I-522.

L'economista veterà enquestador Stuart Elway va preguntar sobre el canvi impressionant: "En quatre dècades d'observar la política estatal mai ha vist moure tan ràpidament opinió."

Els partidaris de I-522 es queixen que la seva derrota va ser tot sobre diners: El costat "No el 522" compromesos $22 milions per fer el seu cas, mentre que el costat "Sí al 522" passar més o menys $8 milions per difondre desinformació sobre els OGM.

Això és raïms àcids. En un estat de la mida de Washington, que ha de 4 milions de votants registrats, $8 milions és un munt de diners — prou sortir un missatge i tenir una veu forta a quin públic pensa. Això és especialment cert quan el seu costat té un avantatge de més de 40 punts just unes quantes setmanes abans de la jornada electoral.

La realitat és que I-522 perdut, Fira i plaça, en un animat debat públic.

Tots sabem que les eleccions no sempre resulten la manera que voldríem. En el cas de I-522, No obstant això, sembla clar que els votants trobat convincents fets que tallar a través d'una campanya de propaganda-mongering temor. Al final, van fer una bona decisió sobre polítiques públiques.

Això és el que els temps de Seattle va concloure. "Por parlar sobre els aliments genèticament modificats fracassada per convèncer els votants de Washington,", deia un editorial, Publicat hores després de tancar les urnes.

Xerrada por no ha aconseguit convèncer els votants en altres llocs, massa. L'any passat, Californians va rebutjar una iniciativa de votació similar a I-522. Abans que, Residents d'Oregon va dir no a les etiquetes d'advertència d'aliments derivats d'OMG.

Com un pagès de llavor d'alfals a Washington oriental, Em complau per aquests resultats. Jo treball dur cultius excel·lent que es convertirà en el bon menjar, normalment a través de les vaques lleteres que produeixen llet i gelat. Si puc augmentar les plantes sanes en camps lliure de males herbes, el seu menjar serà nutritiu, saborosa, i assequible.

Biotecnologia em permet fer això. A causa d'OMG, Jo sóc la collita millors cultius que requereixen menys pesticides. Això és un benefici enorme per a productors i consumidors.

En el proper any o dos, Biotecnologia permetrà créixer baix-lignina alfals, que promet fer productes lactis més nutritives, així com a ajuda lactis vaques viuen vides més temps i més sana.

Estic mirant endavant a aquest futur — i estic agraït que els meus companys votants en l'estat de Washington ha escollit a abraçar-lo, així.

Mark Wagoner és una tercera generació agricultor al Comtat de Walla Walla, Washington on van recaptar llavor d'alfals. Mark volunteers as a Board member for Truth About Trade & Tecnologia (www.truthabouttrade.org). Segueix-nos: @TruthAboutTrade en Refilar | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.