Meva casa d'Argentina és un dels breadbaskets gran del món. Aquesta nació de tot 40 pot alimentar el milió de persones més de 400 milions, fent els agricultors com jo essencial per a la seguretat alimentària.

Per desgràcia, política del govern actual d'exportació impostos i quotes amenaça la nostra capacitat per produir aliments. Per empitjorar, el govern aporta forts incentius per perseguir els guanys a curt termini al preu de productivitat a llarg termini i, finalment,, salut del sòl.

Romandre una dinamo agrícola, Argentina cal revertir el curs immediatament.

Meus companys i jo gestionar més de 6,000 hectàrees a prop de la ciutat capital de Buenos Aires. Creixem de blat de moro, soja, blat, i l'ordi. Com amb la majoria dels agricultors argentins, nostra subsistència depèn de la nostra capacitat per vendre productes a la gent en altres països.

Fa cinc anys, No obstant això, el govern posa enorme impostos sobre diverses importants cultius d'exportació, en un intent imprudent per abaratir preus a casa. Si volem vendre soja fora de les nostres fronteres, hem de pagar un impost especial de 35 per cent. És l'impost d'exportació el blat de moro 20 per cent i el blat té 23 per cent. Molts que altres articles també cara exportació impostos: carn de boví, llet, farina, oli de soja, i més.

Per complicar les coses encara més, el govern imposa quotes d'exportació de blat de moro i blat. Així que fins i tot si estem disposats a pagar els impostos d'exportació de gran com un cost de fer negocis, nosaltres no venem sempre tant com ens agradaria. Quan omplen les quotes d'exportació, retallar preus en l'enfonsament del mercat domèstic. Agricultors argentins vegades rebre només mig els ingressos esperaria pagesos nord-americà de la mateixa collita.

Aquest impuls d'exportació impostos i quotes salvatgement distorsiona senyals del mercat, pressionant els agricultors a prendre decisions que no tenen res a veure amb el sentit comú econòmica o la sostenibilitat ambiental.

Un dels resultats de l'intent del govern per controlar els mercats agrícoles és que els agricultors està plantant soja molt més — una collita bàsic que s'enfronta a exportació forta impostos però no quotes. En la darrera dècada, superfície de soja ha augmentat en 50 per cent.

Soja són, per descomptat, una planta perfectament bé per créixer, però millor es plantegen al seu torn amb altres conreus, sobretot blat de moro. La rotació de soja-blat de moro és un dels més comuns en el món, per la senzilla raó que aquest cicle millora nutrients del sòl i la humitat.

És només una bona, pràctica de l'agricultura sostenible.

Però la interferència del govern llança aquest sistema beneficiós fora d'equilibri — i els agricultors s'enfronten forts incentius econòmics per perseguir objectius reduir la nostra capacitat de conrear aliments en el futur.

Si els agricultors plantar soja en el mateix camp, temporada rere temporada, corren risc de danyar el sòl. Sense tiges de blat de moro com una coberta protectora, l'escorrentia d'aigua de pluja pot conduir a l'erosió del sòl significativa. Aquesta roba futures collites de nutrients importants i els fa més vulnerables a la sequera.

Un article recent per reporter de Reuters Hugh Bronstein fet el punt clarament: "La pèrdua de la fertilitat és una amenaça parla retallar els rendiments,"va escriure. "En el cinturó de granja Pampas, la tendència cap a la soja a Costa de blat de moro podria robar Argentina del seu avantatge natural com una central elèctrica agrícoles en les dècades per davant.

Això posa en perill els agricultors argentins directament, però no som els únics que s'ha de preocupar. Demògrafs dir que per mantenir-se amb el creixement de la població, el món ha doble la producció d'aliments per 2050.

Si anem a complir aquest objectiu, Argentina ha de ser part de l'equació.

Però que la solució està en risc — no per un desastre natural com un encanteri sec, però a causa del desastre natural de mala política.

La meitat de les terres de conreu a l'Argentina és arrendat, que significa que molts pagesos són especialment susceptibles als incentius del govern per pensar sobre com obtenir el màxim profit d'avui i no preocupar-se per demà. Massa els estiraments la salut de la seva terra, vivint de la gerència anterior.

El govern ha d'abandonar les nocives polítiques i fer-ho econòmicament viables per als agricultors de perseguir adequada rotació de cultius. L'alternativa és un desastre agrícola.

Hi ha molt. Cal portar-lo bé, per tant el meu país i la seguretat alimentària del món.

David Hughes i els seus socis conreen blat de moro, soja, blat i ordi, província de Buenos Aires i estan desenvolupant un ranxo de bestiar a la província de Sla Rioja, Argentina. David is a member of the Truth About Trade & Xarxa de tecnologia Global pagès (www.truthabouttrade.org). Segueix-nos: @TruthAboutTrade en Refilar | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.