Poc després tornen a casa del Premi Mundial de menjar en 2010, Agricultor indi Ravichandran Vanchinathan em va enviar un correu electrònic: "TATT m'ha fet adonar-se la meva obligació social per animar la vida dels menys privilegiats."

Que només havia recorregut a Des Moines a participar en el Camperol Taula Rodona Global, un projecte especial de la veritat sobre comerç i Fundació de tecnologia (TATT).

En els tres anys des de llavors, Ravi — com els seus amics li diuen — ha convertit en un reconegut advocat principal d'utilitzar la tecnologia per millorar la vida dels agricultors al seu país i en altres llocs.

Per aquesta fita, Ell és el destinatari d'aquest any del comerç Kleckner & Premi d'avanç de la tecnologia. Anomenada president durant molts anys de TATT Dean Kleckner, el Premi reconeix "lideratge fort, visió, i resoldre per avançar els drets de tots els agricultors a triar les eines que millorin la qualitat i tecnologia, quantitat, i la disponibilitat de productes agrícoles del món."

Ravi creix arròs, canya de sucre, cotó, i llegums (petites mostres) en una finca de 60 hectàrees al poble de Poongalum a l'estat de Tamil Nadu, a prop de la punta Sud de l'Índia. Els estàndards americans, Això li faria un petit productor. Amb els estàndards del seu propi país, Ell és un pagès de grans dimensions.

Descric Ravi com un pagès d'avantguarda, sempre a la recerca de noves formes de millorar la seva granja i les granges dels seus compatriotes. El que és més, Ell ha esdevingut un dels veus més coherents i convincents de l'Índia per als cultius genèticament modificats com una eina necessària opció en un moment quan l'Índia està intentant triar entre potenciar els seus agricultors a través de la Gene Revolution i rendir-se a una ideologia equivocada de la por que prefereix negar als agricultors dels mitjans a participar plenament en l'agricultura del segle 21.

Ravi ha utilitzat tecnologia per promoure la tecnologia — és una constant presència a Twitter (@FarmerRaviVKV) i Facebook i com un comentarista sobre llocs web de mitjans. Va publicar actualitzacions des del seu camp, sovint amb imatges. Hi ha res com força persuasiva com a imatge d'un pagès món desenvolupament permanent en la seva terra i que ens diu que ell no els utilitzaria biotecnologia si no fos segur.

Últim cap setmana, va compartir un vídeo de lapse d'hora d'arrossars adjacents — que va ser trasplantada amb arròs Tolerant immersió, i una sense. La comparació mostrava com la tecnologia pot ajudar cultius sobreviure submersió completa. Ravi assenyalar el que això significa per a les persones ordinàries: "Durant les inundacions, agricultors a Bangla Desh i l'Índia fins a perdre 4 milions de tones d'arròs per any, suficient alimentar 30 milió persones." Va oferir llavors inundació tolerants a qualsevol que vol provar-los.

Ravi també escriu columnes de resultats per TATT, lliurar el seu missatge a una totalment diferent, audiència global.

"L'Índia és un país pobre, i de vegades em veig obligat a preguntar-se si els activistes anti-GM volen mantenir aquesta manera,"escriure Ravi en una columna l'any passat. Va aclamar la decisió del seu govern per no imposar una moratòria sobre cultius transgènics, i anomenat per a Nova Delhi aprovar l'ús de la biotecnologia a l'albergínia, una collita bàsic conegut als Estats Units com albergínia. Alguns indicis suggereixen que en relació amb albergínia, Líders de l'Índia pot arribar a manera de Ravi de pensar.

Seu missatge no acabar amb cultius transgènics. En una columna d'abril, va explicar per què tots els agricultors han d'accedir als fertilitzants així com l'educació en el seu ús propi. "Sòl agrícola té una dieta equilibrada,"va escriure. "És per això que l'adob és tan important. És l'aliment que s'alimenta la terra."

Encara poderoses forces estand oposats. "És realment lamentable que els responsables polítics dels nostres governs semblen confiar i estar influenciat per la vociferant, emocional, il. lògic protesta pels activistes anti-ciència,"ell ha dit. "Encara que aquests activistes són anti-ciència, són extremadament sistemàtica i científica en la seva aproximació a influir en la política del govern a través de la seva fals reclamacions i al·legacions contra els cultius transgènics."

Aquesta és la nostra oportunitat de reposar amb Ravi, fer el possible per explicar les nostres històries en suport d'una visió compartida per ajudar els agricultors alimentar al món i eradicar la fam, fent la majoria de la tecnologia.

Dean Kleckner, en una carta personal de felicitació per Ravi, ofert, "Com podem reconèixer l'any centenari del Dr.. Borlaug, resulta molt adequat honrar un agricultor indi que exemplifica el Dr.. De Borlaug humilitat i la tenacitat en fer el que es necessita per portar la tecnologia apropiada i eines a les mans d'agricultors que farà el millor ús d'ells.

Estem d'acord.

Mary Boote serveix com a director general de veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org). V. Ravichandran ser reconegut oficialment com la 2013 Comerç Kleckner & Destinatari d'avanç Premi de tecnologia a Des Moines, Iowa dimarts, Octubre 16, 2013.