Els agricultors tenen l'obligació social d'alimentar les nostres poblacions amb prou menjar i eradicar la fam

Des Moines, Iowa "Ens, com a agricultors, a més de guanyar per les nostres famílies, have a social obligation to feed our population with enough food and eradicate hunger.” Ravichandran Vanchinathan penned that personal reflection upon returning to his farm in Tamil Nadu, L'Índia de Des Moines, Iowa a l'octubre 2010. Ell havia estat convidat a representar l'Índia i participar en la 2010 Veritat sobre comerç & Tecnologia Camperol Taula Rodona Global i Premi Mundial de l'alimentació.

Reflexionant sobre la seva experiència a Iowa, "Jo estava ansiós per aprendre dels meus amics de pagès al voltant del globus problemes que enfronten en la seva primera granja, oportunitats disponibles per a ells, the positive impact of technology and whether they face challenges similar to those we face in India.” Ravichandran continues, "Com la meva nació és una economia agrària i més que 65% de les nostres poblacions es dediquen a la granja activitats relacionades amb, majoria d'ells els agricultors petits i marginals, l'agricultura té un paper important en la vida d'una majoria del nostre poble."

Amb una passió per potenciar els petits agricultors de l'Índia, Ravi – as his friends call him – took the information he gained and has become a leading advocate of using technology to improve the lives of farmers in his country and around the world. Using technology to promote technology, és una constant presència a Twitter (@FarmerRaviVKV), Facebook, i comentar sobre llocs web de mitjans de comunicació.

Passió de Ravi per alimentar la població mundial creixent, seva voluntat de participar i compartir la informació s'ha guanyat com a mitjà per potenciar altres petits agricultors van portar a la seva elecció com a la 2013 destinatari de l'ofici de Kleckner & Premi d'avanç de la tecnologia.

El Premi, concedit anualment per la veritat sobre comerç & Tecnologia (TATT), reconeix un pagès global que "exemplifica el lideratge fort, visió i voluntat per avançar els drets de tots els agricultors a triar les eines que millorin la qualitat i tecnologia, quantitat i la disponibilitat de productes agrícoles del món."

Ravi creix arròs, canya de sucre, cotó i petites mostres (polsos) en una finca de 60 hectàrees al poble de Poongalum a l'estat de Tamil Nadu, a prop de la punta Sud de l'Índia.

"Vivint en la segona nació poblades, as farmers we must balance the provision of food at an affordable price and at the same time make enough profit to sustain ourselves. No hi ha cap fórmula màgica,” Ravi continues. "És possible només mitjançant l'adopció de demostrat científicament, tecnologies consolidada. To increase our farm production and productivity, hem d'adoptar la ciència i la tecnologia en l'agricultura com la resta de la nostra societat."

Assenyalant que un accés limitat a la tecnologia és només una de les barreres a la producció de conreus augmentada que enfronten els agricultors de l'Índia, Ravi era instrumental començant un concepte col·lectivització per als productors locals cotó en 2012.

"Un grup d'agricultors afins ocupava el cultiu de la mateixa collita en el mateix moment i comercialitzar-ho junts. Podríem agregar els nostres recursos i gaudir de la força colectiva."

Treball en grup, the collective’s members were able to accumulate enough stock and market it to the textile industry for a better price. “After tasting success”, Ravi diu, "hem decidit d'ampliar la zona més agricultors inclosa i replicar est d'altres cultius així".

V. Ravichandran rebrà la 2013 Comerç Kleckner & Avanç de la tecnologia Premi dimarts, Octubre 15 a Des Moines, Iowa a un agricultor Global premis sopar ofert per la veritat sobre comerç & Tecnologia i CropLife internacional.

El comerç Kleckner & Premi d'avenç de tecnologia es va establir a 2007 en honor de Dean Kleckner, Veritat sobre comerç & Tecnologia President emèrit. El guardó és atorgat anualment juntament amb la TATT Global Camperol Taula rodona. Guanyadors anteriors són Rosalie Ellasus, Filipines (2007); Jeff Bidstrup, Austràlia (2008); Jim McCarthy, Regne Unit (2009), Gabriela Cruz, Portugal (2010); Gilbert arap Bor, Kenya (2011) i Rajesh Kumar, L'Índia (2012).

 

Comentari de xarxa de pagès Global TATT v. Ravichandran

Persones i el sòl necessita una dieta equilibrada per prosperar – 11 APR 2013

Índia ha d'escoltar als seus agricultors: Un agricultor indi ’ s crida a accés biotecnologia – 6 DEC 2012

Seguretat alimentària depèn de la veritat de la ciència – 7 Juliol 2011

Índia està preparat per a una Gene Revolution – 13 Jan 2011