Em van ensenyar com un jove que no heretem la terra dels nostres avantpassats — vam agafar en préstec dels nostres fills.

A la meva granja familiar a Dakota del nord, Això podria servir com tant una declaració de principis, així com una descripció de com treballar i viure. Quan es tracta de la terra, intentem fer el millor del que hem après d'aquells que ens precedeix, cuidar-lo en el nostre temps, i lliurar-lo fora a la gent que té l'afirmació més fort en la nostra consciència.

No podíem fer-ho sense la tecnologia. De ser bons administradors de la terra, ens cal prendre ple avantatge de què pot oferir la ciència i la innovació, sempre a la recerca de com eines modernes ens pot ajudar a créixer més menjar i protegir la terra.

La meva finca es redueix a mi d'ambdós costats de la meva família: Els avis del meu pare i avis de la meva mare va plantar i collit aquests mateixes hectàrees. Ells han anat ara, però em recorda d'ells cada dia. He de posar llavors a la mateixa brutícia. Vaig mirar els arbres que es planten. Utilitzo preses i soterranis que primer van construir.

Va deixar empremta aquí — una empremta permanent i intencional, no un atzar com una mica de graffiti es ruixen sobre una paret. Cada dia, Vaig veure l'evidència de la seva capacitat per produir aliments de la terra, utilitzant durament guanyat coneixement i saviesa.

En diversos llocs a la nostra granja, nostres avis shelterbelts establert entre camps. Aquestes línies d'arbres com, però en realitat són exemples d'arquitectura ambiental estudiada. Arbres alts com cottonwoods, cendra verd i caixa ancians s'alcen en el medi. Envolten són més curts d'arbres i arbustos. Col. locats junts com aquest, en diferents mides i densitats, formen una paret estar.

Utilitzem shelterbelts per les mateixes raons que els meus avis utilitzar-los: Proporcionen paravents, protegir el bestiar de tempestes de neu i del sòl de la constant, atac erosiva de l'aire i aigua.

Meus avantpassats també ens va ensenyar la importància de la tecnologia. Tenim l'obligació d'utilitzar les millors eines disponibles per a nosaltres. Meus pares i avis van estar entre els primers en la nostra àrea a utilitzar fertilitzants comercials i unitat dièsel tractors. Aquesta capacitat d'acceptar noves idees feien millor agricultors que produeixen més aliments per la nostra família i comunitat.

Hem intentat seguir els mateixos passos. Quan modificats genèticament (GM) cultius va ser àmpliament disponibles com una nova eina de tecnologia de fa una dècada, Jo era escèptic. Vols realment treballen en les males herbes sense malmetre la collita? Vaig tenir dubtes forts.

Llavors vaig ser testimoni els sorprenents resultats: De sobte, nostres camps estaven lliures de males herbes i ple de cultius. The stalks were strong and the kernels clean and healthy. We were able to grow more food on our land than ever before, Gràcies a aquesta nova tecnologia que ens permetés fer més dels nostres recursos limitats.

Millor de tot, Cultius transgènics ens protegeix el sòl ajudat.

En el passat, va ser la millor manera de controlar les males herbes fins el sòl — volta amb discs i cisell arades i moldboard arades. Aquest mètode ens derrotar les males herbes ajudat, però això també exposa la terra negre als elements. Llaurar alliberat necessària humitat, cucs morts, exposat més potencial erosió i va interrompre el funcionament natural de la terra.

Avui, vam conquerir les males herbes sense destacant el sòl. També utilitzem menys pesticides, passar per sobre els nostres camps menys sovint, i conrear més. Meus besavis seria tant sorprès i emocionat per veure com ens ha protegit el terreny que sembraven primer i aconseguit més d'ell de que mai podria haver somiat possible. No obstant això ells instantàniament reconeixeria determinació de fer el millor per la terra i d'adoptar tecnologies que ajudar-nos a aconseguir els nostres objectius.

Jo sóc la quarta generació de la meva família a treballar aquí, i la cinquena generació-el meu fill i nebot — estan començant la seva pròpia carrera a la granja. Espero que als seus fills i dels seus fills — la gent de qui ens ha demanat prestat aquest sòl — a ser aquí, així, prenent cap amunt de les eines que s'expliquen del meu pensament i el cultiu d'aliments més del que imagines.

Terry Wanzek creix blat, blat de moro, soybean and pinto beans on a family farm in North Dakota. Exerceix com a senador estatal ND i voluntaris com un membre del Consell de la veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org). Segueix-nos: @TruthAboutTrade en Refilar | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.