Les etiquetes dels nostres aliments necessiten Etiquetes d'advertència?

El propòsit d'una etiqueta d'aliments és ajudar els consumidors a prendre decisions intel ligents sobre què comprar i menjar.

Però què passa si aquestes etiquetes confondre gent en comptes de informar-los? O pitjor encara, Què passa si les etiquetes fet enganyats als consumidors?

Aquest és el problema amb la legislació introduïda al Congrés a principis d'aquest any per sol·licitar les etiquetes especials per a menjar amb ingredients modificats genèticament. Oferts per Sen. Barbara Boxer de Califòrnia i Rep. Peter DeFazio d'Oregon, el projecte de llei amenaça amb hoodwink públic.

Ho vols enganyar la gent a preocupar-se que menjar perfectament segur planteja un perill de salut.

De sobte, les etiquetes dels nostres aliments necessiten Etiquetes d'advertència: "Crec que el contingut d'aquest segell al seu propi risc".

Els perills d'etiquetatge enganyosa no és una afirmació especulatiu, però més aviat el principal punt d'un document recent pel Juanjuan Zhang, professor de màrqueting a el Massachusetts Institute of Technology. "Divulgació obligatori dels OMG en productes alimentaris redueix seguretat OGM percepció dels consumidors,"ella escriu a"política i inferència: El cas de l'etiquetatge del producte".

Recerca de Zhang revela que el mer acte d'etiquetar els aliments que contenen OMG és enganyosa. Fa que els consumidors a sospitar que els OMG són perillosos, tot i que la seguretat dels aliments de la biotecnologia és fora de tot dubte raonable, com a organitzacions que van des de l'Associació Mèdica americana a l'organització mundial de la salut han decidit.

Per arribar a la conclusió, Zhang dut a terme un experiment intel ligent. Apropar-se 200 persones en diverses escenes: en botigues de queviures, en una escola de menjador, i fora un camió d'aliments que serveix cuina ecològica. Llavors es va separar els participants en dos grups. El primer rebut una declaració que va dir l'u. govern no requereix Etiquetes d'aliments amb ingredients d'OMG. El segon va veure una declaració sobre les propostes que requereixen especials Etiquetes d'aliments amb ingredients d'OMG.

Llavors Zhang va demanar dos grups per valorar la seguretat dels OMG en una escala de 1 ("totalment insegurs") a 5 ("totalment segur").

Les seves observacions van ser sorprenents. Persones en el primer grup havia vista favorable sobre els OGM. Van donar els OMG una marca de 3.62 — considerablement més segur que perillosos.

Persones en el segon grup, amb experiència pretenia aproximar-se a llegir una etiqueta en el paquet d'aliments, Valorat amb els OGM a 2,65 — és a dir,, substancialment menor que el primer grup.

Les diferents respostes són totalment lògics. Consumidors assumir que si els OMG són segurs, no és necessari etiquetar-los. Si veuen les etiquetes, No obstant això, s'imaginen que ha de ser alguna cosa desagradables sobre els OGM.

Partidaris del moviment "només etiquetar-lo" agrada parlar sobre "el dret a conèixer". Encara beca de Zhang Mostra que el comportament del consumidor és més complicat que un lema polític. Etiquetes posseeixen el poder d'induir a error. Això significa que nostres legisladors ha mandat-los amb moderació, i no només perquè alguns grups d'especial interès vol que el govern federal per ajudar-los a obtenir un avantatge competitiu en el mercat d'aliments.

Si falla Congrés resistir la politització de les etiquetes dels aliments, les etiquetes dels nostres aliments ja no durà informació bàsica en un format simple. En canvi, es comencen a assemblar-se llargs i complicades avis legal — el tipus que ningú no llegeix, i molt menys comprèn.

Tan aquí són un parell de lemes alternatius: Menys és més. Mantenir-lo simple. Aquestes cal guiar els principis darrere de les normes d'etiquetatge d'aliments.

No sóc només un productor d'aliments. Sóc una mare i una àvia. Quan vaig de compres a la botiga i decidir què posar sobre la taula per la meva família, Jo depenc d'etiquetes precises i fiables. No vull etiquetes que m'empenyen de aliments segurs i saludables.

Confio que els científics i experts en alimentació: Els OMG són segurs. Són part d'una tecnologia provada i han convertit en una part de l'agricultura convencional. -Los mengem cada dia. També agraeixo que són altament sostenibles i respectuosos, ajudar-nos a créixer més menjar menys terra.

Malgrat tot això, algunes persones realment vol evitar els OMG. La bona notícia per a ells és que ja tenen una opció: Es pot comprar aliments que s'etiqueta "orgànica". D'aquesta manera, es pot estar segur que els aliments conté cap ingredients OGM.

Congrés hauria de rebutjar aquest esquema a contaminar les etiquetes dels nostres aliments amb informació distorsionada. Potser còpies de la legislació de boxejador-DeFazio han de portar una etiqueta especial als legisladors: Caveat emptor, o "Deixi el comprador anar amb compte".

Carol Keiser és propietària i Opera bestiar alimentació operacions a Kansas, Nebraska i Illinois. Ella voluntaris com una veritat sobre comerç & Membre de la Junta tecnologia (www.truthabouttrade.org). Segueix-nos: @TruthAboutTrade en Refilar | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.