Des de 2005 cultivadors cítrics comercials Florida estat lluitant contra una malaltia bacteriana anomenada ambientalització de cítric, també conegut pel seu nom xinès huanglongbing (HLB), traduït com "malaltia disparar groc". Segons un informe de força de treball del Consell Nacional de recerca (NRC) Publicat en 2010, una revisió de cítrics cultivades existents arreu del món trobar poca o cap evidència de la immunitat per qualsevol varietat. Un gen de la planta d'espinacs és vist com una possible solució per a la malaltia.

Florida és el segon més gran productor de suc de taronja en el món 35 per cent de la producció mundial. Estat de Sao Paulo a Brasil és número u al 50 per cent. Florida $9 indústria cítrics milions ha 76,000 llocs de treball a l'estat. Produeix 69 percentatge de taronges del país i més que 95 per cent de la producció de taronja de la Florida es converteix en suc, essencialment tot u. producció de suc de taronja. Exportacions de Brasil sobre 90 per cent del seu suc de taronja, incloent-hi sobre 200 milions de galons d'EUA. per a la 2012/13 any de comercialització. Només 10 per cent de la producció de suc de la Florida s'exporta.

La malaltia va ser per primer cop en l'any 1900 quan es va destruir cítrics a la Xina per asfíxia fora el flux de nutrients. La malaltia es transmet per la psyllid cítric asiàtic, per primer cop en Florida en 1998, un insecte que xucla els bacteris d'un arbre i injecta-los en un altre com s'alimenta de la saba de les fulles. Sector cítric triplicat aplicacions de plaguicides en un intent de matar els insectes per aturar o desaccelerar l'extensió de la malaltia, però l'eradicació no ara es considera una opció viable.

Segons les estimacions pel servei de recerca econòmica de USDA, U. producció de suc de taronja en galons equivalents força senzill arribà al seu zènit en 1997/98 a 1.56 mil milions de galons i a les 1.47 mil milions de galons en 2003/04. Producció va caure un tercer a 0.974 mil milions de galons en 2004/05. Això era abans l'ambientalització de cítric s'ha detectat a la Florida en 2005. Per 2007/08 producció va tornar a 1.16 mil milions de galons abans de passar irregular baixar a una previsió de 0.862 milions de galons en 2012/2013, avall 10 per cent l'any passat. Superfície total de cítric a Florida té també mogut inferior del passat 15 anys. Que ha estat causada per altres factors com ara la urbanització o altres malalties de cítrics a més d'ambientalització de cítric.

Segons un recent article en el New York Vegades, el descobriment de la malaltia va portar a un esforç gran indústria per trobar un control a la malaltia. La NRC task force havia recomanat la biotecnologia com l'enfocament més prometedora a llarg termini a desenvolupar resistència a l'ambientalització de cítric. Erik Mirkov, Professor de Virologia de la planta a Texas A & Universitat de M, Weslaco, Insereix un gen d'espinacs en tarongers. El gen existeix en formes lleugerament diferents en centenars de plantes i animals i produeix una proteïna que ataca els bacteris invasores. En les proves per jardins Sud cítrics, un productor comercial taronja al sud de la Florida nord-americà de titularitat. Sucre que ha perdut sobre 25 per cent de la superfície de la malaltia i la financera defensor del Dr.. Recerca de Mirkov, els arbres han estat resistents a l'ambientalització de cítric.

La proteïna d'espinacs ja ha passat exigeix proves EPA necessari sobre les abelles i ratolins. Quan van ser alimentades amb les dosis més altes de la proteïna necessari per a proves d'EPA, es produeix cap efecte malalt. En pocs anys, quan els arbres resistents joves han produït fruit, la FDA compararà la seva seguretat i contingut nutricional a taronges convencionals.

Basa en altres cultius biotecnològics, les taronges s'espera que el mateix que les taronges convencionals. L'Acadèmia Nacional de Ciències, l'Associació Mèdica americana i l'organització mundial de la salut han conclòs que la tecnologia és segur. Assaigs de l'alimentació animals han demostrat que els cultius biotecnològics són segurs i més 3.5 milions hectàrees de cultius biotecnològics ha crescut arreu del món ja que la tecnologia ha estat comercialitzada a 1996.

Si els arbres madurs continuen sent resistents a l'ambientalització de cítric i USDA tots els, EPA i FDA els requisits, taronges no serà la primera fruita que ha beneficiat de la biotecnologia. Durant la dècada de 1990, agricultors papaia a Hawaii gairebé perdut la indústria en la mortal ringspot virus que es va estendre a través de les Illes. Es va fer gairebé impossible de conrear la fruita. Un científic, Dennis Gonsalves, desenvolupat una manera de fer les papaies resistir ringspot virus introduint una peça dels gens del virus en les papaies, efectivament majoria tenen plantes. La indústria ha recuperat i ara pràcticament tota la papaia a Hawaii són biotec. El servei internacional per a l'adquisició d'Agri-biotec aplicacions estima que 5,000 hectàrees de papaia ringspot resistent es cultiven en u. cada any i 15,000 hectàrees a la Xina.

Exportació de papaia a Àsia estan creixent i la indústria encara està tractant de construir un mercat entre els consumidors japonesos. El govern japonès va donar l'aprovació per les importacions en 2011.

Aquest esforç per taronges suc a Florida té importants conseqüències per a comerç. Brasil ha tingut la psyllid cítric Àsia des de com a mínim 1942 i cítrics Ambientalització almenys des 2004. Ara s'estén per tot el país. Productors han aconseguit cert control per l'abandonament oliveres infectats a la planta en altres llocs del país. Plantació d'arbres de taronja amb resistència a l'ambientalització cítric seria un mètode molt més eficaç de control. Com es va assenyalar anteriorment, 90 per cent del Brasil suc de taronja es mou en els mercats internacionals. Gairebé totes les regions del món que produeix cítrics té pèrdues d'ambientalització de cítric. Si l'u. la indústria té èxit en el desenvolupament de la biotecnologia taronja, s'estengui a tot el món.

Reguladors de la biotecnologia a l'USDA, EPA i FDA hauria de començar preparant ara per a una decisió basada en la ciència de taronges de biotecnologia. Mentre que hi ha un munt de proves d'altres cultius sobre la seguretat de la tecnologia, cada collita és jutjat a la informació d'investigació que. La decisió afectarà tota una indústria i milers de milions de consumidors que depenen de productes cítrics com a part d'una dieta saludable.

Ross Korves és un comerç i analista de política econòmica de veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org). Segueix-nos: @TruthAboutTrade en Refilar | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.