Poc abans de la setmana passada llarga u. Cap setmana de dia de la independència, l'Administració Obama va anunciar que es podrien endarrerir la porció empresari-mandat de la nova llei d'assistència sanitària durant un altre any.

Alguns experts suggereix un motiu polític, dient que la Casa Blanca vol suspendre el requisit impopular fins després de les eleccions al Congrés de l'any que ve.

No obstant això gairebé ningú va assenyalar que l'ajornament és part d'un patró preocupant: Aquesta administració no pot obtenir la casa en ordre reguladora.

Sento la frustració cada dia com un agricultor nord-americà. Cultius, Estic sempre a la recerca de tecnologies segurs que ajudarà a m fer un millor ús de la terra, sigui amb la conservació d'aigua millorada o control de plagues avançada. El govern ha d'ajudar; a través d'un sistema normatiu eficient i eficaç que pren decisions basades en la ciència en forma oportuna.

Per desgràcia, nostre sistema normatiu es trenca. I dels agricultors veuen cada vegada més el Departament d'agricultura no com un soci compromet a ajudar-nos a conrear aliments, però com un obstacle que simplement aconsegueix en el camí de producció responsable.

Dos casos en qüestió implica noves tecnologies tret que utilitzen herbicides prova del temps: amb un nom tècnic, 2,4-D i l'altre, dicamba. L'herbicida 2, 4-D primer es va desenvolupar durant els anys 1940. El meu pare va començar a utilitzar-lo a la nostra granja en la dècada de 1950. Dicamba va ser introduït en els anys 1950 i he estat utilitzant aquesta eina a la nostra granja des de 1967.Today, són dos dels herbicides entès millor i més àmpliament acceptades sobre el planeta.

També són ingredients clau en dos importants noves eines de protecció de conreus. Tenir accés a les tecnologies 2,4-D i dicamba ajudarà als agricultors obtenir el rendiment que hem de competir mentre fàcilment matant les males herbes que han esdevingut difícils de controlar.

Comptes de sensacionalista als mitjans de comunicació han batejat aquests superweeds","una paraula ximple que fa la vegetació ordinari so com una cosa fora de"Little Shop of Horrors,"el musical humorística sobre les plantes que menja persones. Qualsevol cosa podem etiquetar-los, necessitem noves eines per combatre-les — i he estat disposat a les meves mans aquests nous productes, com molts altres agricultors.

Però el USDA no ens permetrà tenir aquesta nova tecnologia. Per empitjorar, no explica per què i el seu fracàs per fer-ho viola la llei federal.

USDA està obligat per llei a respondre a les peticions reguladors dins 180 dies. Amb cultius 2,4-D-tolerants, l'espera ara ha durat tres i una meitat anys — set vegades el període obligats per llei federal.

Un anunci de USDA al maig que això s'estén la revisió d'aquestes tecnologies suggereix que l'espera es mantindrà durant un any més. Durant quant de temps es USDA mandrejar? Nou vegades el requisit sota la llei federal? Deu vegades? Per sempre?

Que hauria d'utilitzar aquest producte en els camps ara mateix, durant la temporada de creixement de 2013. És massa tard per això, per descomptat. Ara mateix, Vaig a tenir sort si aquest producte està disponible abans que el President Obama deixa oficina.

Això és ridícul. La 2, 4-Tecnologia de tret D ja està aprovat al Canadà. L'aprovació són imminent que en altres països que són competidors claus. Encara, aquí als Estats Units, els agricultors han de confiar en la tecnologia existent per competir amb la resta del món.

Si el nostre sistema regulador entri amb esclerosi, ens li rendim nostre aventatge competitiu, en el qual els Estats Units ha portat la manera sobre tecnologia i innovació. Molt aviat, Brasil i la Xina s'aprovarà noves tecnologies abans que fem.

Això és com podem ser un país de segona-món — no perquè els altres estan atonyinant nosaltres just i plaça, però perquè ens estem bogging-nos en la cinta vermella i trencat les normes.

He vist què passa als agricultors, quan els governs ignorar l'estat de dret. Durant sis anys, He invertit en una granja a Ucraïna, on els meus companys i jo creixia de blat de moro, soja, i diversos altres cultius. L'empresa va acabar en última instància, perquè era impossible de fer negocis sense pagar suborns massives.

Grangers americans no estan demanant cap normativa en tot, o fins i tot un procediment falses "segell de goma". Volem previsibles regles que ens ajuden a conrear aliments segurs i nutritius, que és exactament el que hem tingut durant molts anys.

Ara ens arrisquem a perdre'l. USDA pensa que pot ne llei federal, pel que sembla, que espero que ningú es nota o cura.

Secretari d'agricultura Tom Vilsack ha de conduir i agafar tren regulador USDA nou en pista.

Tim Burrack planteja de blat de moro, la soia o el porc en una granja familiar NE Iowa. He serves as Vice-Chairman and volunteers as a Board Member of Truth About Trade & Tecnologia (www.truthabouttrade.org). Segueix-nos: @TruthAboutTrade en Refilar | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.