Entre les moltes tragèdies de la guerra és danys col·laterals: morts i víctimes del no combatents que passen a estar en el lloc equivocat en el moment equivocat, així com la destrucció de la propietat civil.

Nacions en guerra intenta mantenir danys col·laterals a un mínim absolut. A mínim els civilitzats fer.

Guerres de comerç també pot oferir dany col·lateral — i en un nou conflicte amb el Canadà i Mèxic, l'Administració Obama s'està preparant deixar innocents pateixen. Els consumidors americans i agricultors estan a punt de pagar un preu pendent.

Els centres de problema sobre una regulació abreujat com fresc, Quines parades per "etiquetar país d'origen." Malgrat el nom, hi ha res tranquil o moda guai, doncs obliga els packagers i detallistes a obeir estrictes normes etiquetatge que descriuen on va néixer bestiar, plantejades, i sacrificats.

Això pot semblar raonable. Per què no hi ha gent sap on prové la carn? En la seva aplicació pràctica, No obstant això, COOL prohibeix la commingling de la carn produïda a diferents països.

Canadà i Mèxic amb raó tenia objeccions, dient que això equival a proteccionisme il·legal tot i que es disfressa com un bé de consum. Ells he queixat de Totalitzar un centenar de milions de dòlars de pèrdues.

Aquestes pèrdues no afectarà només els estrangers. Ells us Traieu aquest avís de llibres de butxaca americana massa, com el cost de la carn s'eleva en supermercats i restaurants.

Això és una bogeria-el tipus de feina-assassinat política que faran els nostre recuperació economia lent lent avall en comptes d'accelerar.

També estem llançant nostres règims reguladors fora de sintonia. Harmonitzada normativa ha de ser un objectiu de política comercial àmplia, especialment com els Estats Units s'embarca en negociacions comercials ambiciós però sensible amb la Unió Europea. Encara fresc ignora tot això, construcció artificials reguladors barreres a la circulació de béns i serveis a través de fronteres.

I es posa pitjor. COOL incompleix les obligacions dels Estats Units com a membre de la organització mundial del comerç. Ens estem "protegir" els nostres mercats de Canadà i Mèxic carn sense una raó suficient, de salut pública. Ara deixarà l'OMC Canadà i Mèxic represàlies, que sigui més difícil per a nosaltres a l'exportació de determinats productes americans.

Al juny, Canadà alliberat una llarga llista de productes que aviat pot encarar aranzels punitius per REFREDAR. Molts impliquen carn, però molts no. En tots els, provenen els objectius 37 sector de producte diferent. Inclouen tot el de cireres i formatge de suc de taronja de xocolata i gelat. Un nombre d'elements no són fins i tot agrícola, com joies, tubs d'acer, i "giratòria de seients amb ajustament d'alçada variable".

Un dels objectius de la llista és a prop del meu cor: blat de moro. Això és el que vaig créixer aquí a Iowa. Igual que amb els agricultors de blat de moro americans més, un terç del meu blat de moro va a l'estranger, en una varietat de formes.

Si Canadà colpeja un aranzel especial en la EUA. blat de moro, li farà mal la meva conclusió. Vaig a tenir un temps més difícil venda què vaig créixer als nostres veïns del nord. Així es altre blat de moro als agricultors, alterar les lleis de la oferta i la demanda. Que neixen en última instància, a buscar els preus més baixos.

Això té sentit. Jo no pujar el bestiar o produir carn. Per què hauria pateixen en una disputa sobre com s'etiqueta carn? Per què ha de treballadors de la fàbrica que produeixen "giratòria de seients amb ajustament d'alçada variable" mirar erosionen la seva base de clients? Per què els consumidors americans pagar preus més alts a posar menjar sobre les seves taules?

Pou, que és la naturalesa del dany col·lateral. És una conseqüència inintencionada — encara que, en aquest cas particular, el resultat és totalment predictible. L'administració d'Obama, que li agrada parlar del seu compromís amb el comerç mundial, realment hauria de conèixer millor.

Llista del Canadà de represàlia dianes és encara no oficial. Mèxic encara no ha publicat la seva pròpia llista, però es: Una declaració en maig amenaçat que "la imposició de mesures represàlia" són només una qüestió de temps.

Ottawa alliberava la seva llista en un últim intent de fomentar una millor solució. Ciutat de Mèxic tindrà la mateixa idea en la ment. Washington ha d'atendre aquests advertiments justos abans que sigui massa tard.

La lliçó hauria de ser obvi: En una guerra de comerç, tothom perd.

Bill Horan creix de blat de moro, soja i altres grans amb el seu germà en una granja familiar basada en Iowa Central nord. Bill voluntaris com un membre de la Junta i serveix com a president de veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org). Segueix-nos: @TruthAboutTrade en Refilar | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.