Si no és difícil, no val la pena fer.

U. i diplomàtics de comerç d'EU de mantenir aquest lema en ment, es preparen negociar un acord de comerç lliure escombrat entre els Estats Units i la Unió Europea.

Èxit vols lliurar un gran impuls a les economies a ambdós costats de l'Atlàntic, com falses barreres al flux de mercaderies, serveis, i les inversions es redueixen. Europa ja té mercat d'exportació més gran dels Estats Units, valor sobre $459 mil milions l'any passat i donar suport a sobre 2.4 milions de llocs de treball, segons les estadístiques federals.

La bona notícia és que podem fer fins i tot millor: Una estimació diu que un savi acord vols bomba gairebé $100 milions de dòlars als EUA. Economia. Que funcionaria com un programa d'estímul-creació d'ocupació, sense cost als contribuents res o afegint-los el deute nacional.

La mala notícia és que algunes veus ja estan suggerint que podem limitar les nostres expectatives, especialment en l'agricultura, fins i tot abans de les converses formals comencen el proper mes. Estem sentint Bufs sobre com tot aniria molt més bé si només no cal discutir sobre biotecnologia.

Però argumentar que ha, perquè cultius genèticament modificats són un tema fonamental per als agricultors americans. Aquesta és una lluita val la pena tenir.

Aquí als Estats Units, nostra normativa base científica aprovar la biotecnologia com a eina segura de l'agricultura sostenible. La tecnologia permet més cultius menys terra, ajudar-nos a alimentar al món i conservar els recursos a la vegada. La gran majoria dels nostre blat de moro, soja, i cotó són genèticament modificats, com són en la major part de l'hemisferi occidental.

A Europa, No obstant això, tot és política, incloent-hi el procés regulador que controla el que els agricultors de productes pot utilitzar. Molts grups científics d'Europa, com la Reial Societat, de la Gran Bretanya, s'uneixen a cultius transgènics. Així tenim els ecologistes sensibles com Mark Lynas. Però els governs europeus ignorar aquestes recomanacions, preferint deixar activistes anti-biotecnològics conduir ignorància consumidor i dictar polítiques.

Així els cultius transgènics s'han convertit en una important zona de desacord transatlàntica — una barrera no aranzelàries per comerç saludable en els aliments. L'arribada ronda de negociacions comercials representa una excel·lent oportunitat per canviar això per harmonitzar les regles i arribar a una resolució elegant.

Ens ha d'aprofitar aquest moment. En lloc de fugir d'una conversa difícil, hem d'afrontar-lo i sortíem per persuadir a Europa en la seguretat i la sostenibilitat de la biotecnologia.

No sigui tan difícil com tenim por.

Heus aquí un secret: Molts europeus vol realment als Estats Units per guanyar aquesta disputa.

No em malinterpretar. Oposició d'Europa a cultius transgènics és fort i hem de tractar-lo seriosament. Encara pot no ser tan formidable com alguns funcionaris i els experts volen fer-nos creure.

Passat mes de novembre, Vaig viatjar a Londres per a una conferència de l'agricultura. Its theme was “sustainable intensification of agriculture” but in reality the discussion was about the European regulatory system and how it stifles agriculture production. This politicized regulatory process is making it difficult for Europe to feed itself.

Si la trobada havia estat als Estats Units, ho vols han estat centrat en qüestions tècniques, amb panells parlant sobre l'elecció de la dreta llavors, lluitant contra les males herbes, i cada vegada més aliments. En el Londres reunió era evident que els participants es creu que el repte més gran a l'agricultura era política i no científica regulació.

Agricultors odi això, no importa on vivim. Més aviat ens nostres camps de plantes i collir els cultius que ompli de piles de caps paperassa i cul amb buròcrates.

Un assistent d'un país europeu em va sorprendre amb una conversa privada: "Si us plau ens empenyen en biotecnologia." Ell creu que Europa ha d'acceptar aliments genèticament Modificats i creu que pot passar amb pressió d'Amèrica.

En altres paraules, un nombre d'europeus entendre i apreciar la virtut de cultius transgènics. Estan preparats i disposats a parlar. En el camí, es pot fer fort queixes sobre hardheaded negociadors americans, però et també es mou de la seva posició, fer concessions, i li permeti avançar.

Això és una visió optimista? Potser. Però té sentit començar aquestes xerrades amb un esperit d'esperança i el desig d'aconseguir.

Quan el primer ministre britànic David Cameron va visitar la Casa Blanca el mes passat, va parlar sobre com els Estats Units i Europa ha de tenir converses ampli sobre el comerç: "Que vol dir tot sobre la taula, fins i tot les qüestions difícils, i sense excepcions.

Anem a portar-lo a la seva paraula. Més que la presa de biotecnologia de la taula, Anem a fer una peça central.

John Reifsteck is a corn and soybean producer in Champaign County Illinois. He volunteers as a Board Member for Truth About Trade & Tecnologia (www.truthabouttrade.org). Segueix-nos: @TruthAboutTrade en Refilar | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.