Managing carryover stocks is a challenge for all agricultural commodities. Markets need to limit use through higher market prices when supplies are tight and to create incentives to hold stocks when production is large. Government programs with high price support loans in relation to market prices can result in the government becoming the stockholder of last resort through loan defaults.

La 2008 projecte de llei agrícola proporciona per a la Corporació de crèdit de mercaderia (CCC) de l'USDA per fer préstecs als processadors de sucre de canya crua a $0.1875 cèntims de lliura i sucre refinat remolatxa a 128.5 per cent de la taxa de préstec per crua de canya de sucre, $0.2409 cèntims de lliura. Loans are for a maximum term of 9 mesos i ha de ser liquidada, interessos i altres despeses, al final de l'exercici fiscal, Setembre 30. Els préstecs són nonrecourse i la CCC ha d'acceptar el sucre es va comprometre com a garantia com pagament complet a discreció del processador.

Fa un any l'u. and world sugar markets were worried about stock shortfalls. Segons les estimacions de l'estranger servei agrícola d'USDA, les poblacions de carryover món al final de la 2008/09-2010/11 Màrqueting anys eren relativament baixes al 30.5 milions de tones mètriques (. MMT) valor brut (RV), 28.9 RV. MMT i 29.9 RV. MMT. U. les poblacions escassejaven corresponentment al 1.4 RV. MMT, 1.4 RV. MMT i 1.3 RV. MMT. World prices peaked in February of 2011, but prices stayed high until late summer of 2012. Global production in 2011/12 va arribar a un rècord de 172.0 RV. MMT. Consumption increased, però carryover va augmentar a 35.3 MMT RV near the low end of the normal range. U. producció es va multiplicar per 7.7 Accions. MMT RV i carryover augmentat a 1.8 RV. MMT, a prop de l'extrem superior de la gamma normal.

Quan va arribar el preu Mundial de sucre al febrer 2011, U. era de sucre de remolatxa a l'engròs $0.54 per lliura, a prop de l'alta fixat per a aquest cicle de $0.595 per lliura. In April of 2012 el preu de sucre de remolatxa a l'engròs encara una mitjana $0.5025 per lliura. In April of this year beet sugar averaged $0.2663 per lliura. The price signal in the spring of 2012 en l'u. and globally was to produce a larger crop and limit use to build stocks. U. sugar users were pushing USDA to allow more sugar imports to relieve the relatively high sugar prices. U. preus eren enganxós a la part alta, com el mercat era ho adsorbeix els subministraments més gran per a 2011/12.

En 2012/13 producció afegit a l'oferta, storage and pricing problems. Global production reached another record at 174.5 RV. MMT i carryover accions s'espera que augmenti al 38.4 RV. MMT, near the upper end of the normal carryover range. U. augment de producció 0.5 RV. MMT a 8.2 RV. MMT a 20012/13 després d'augmentar 0.6 RV. MMT a 2011/12, i u. les poblacions de carryover s'espera que augmenti al 2.0 RV. MMT. Mexico also had a large crop of 6.2 MMT actual weight. Mexico has a sugar supply management program similar to U.S. and under NAFTA Mexico can export an unlimited amount of Mexican produced sugar to the U.S. Exportacions a l'u. es projecten a 1.4 Pes real. MMT a 2012/13, fins a 0.9 Pes real. MMT a 2011/12.

Les projeccions recents els FAS per a la 2013/14 marketing year show only marginal changes. Global production will be up slightly at 174.9 RV. MMT, with growth in production in Brazil and Thailand more than offsetting a decline in India. Carryover stocks will be down slightly at 38.2 RV. MMT. U. producció disminuirà 0.4 RV. MMT a 7.8 MMT RV as beet acreage declines slightly and yields return to trend. U. accions carryover romanen inalterables al 2.0 RV. MMT. Mexican production is expected to be down 0.4 Pes real. MMT a 5.8 Pes real. MMT a baix rendiment, però la producció quedarà molt per sobre la producció dels anys abans 2012/13, i accions carryover avall lleugerament 1.1 RV. MMT. Exportacions a l'u. Esperem que siguin cap amunt 0.1 Pes real. MMT a 1.5 Pes real. MMT com altres mercats ser menys rendible que els EUA. mercat.

Aquest escenari indica sense relleu per a l'u. mercat de sucre. Stocks will be about 0.5 MMT RV higher than levels in recent years that have been associated with market prices above the CCC price support loan rate. Under a more market oriented stocks policy imports from countries with tariff rate quotas would decrease and U.S. prices would decline enough so that Mexican sugar exports would be more profitable moving to other markets rather than continuing to come to the U.S. The cash refined sugar price would decline low enough in relation to that of futures market prices to pay holders of sugar stocks, incloent-hi els usuaris de sucre, for carrying stocks into future time periods. Per descomptat, cash market prices could go low enough that sugar cane and beet producers and refiners with fixed contracts to buy raw sugar could incur substantial losses. That is what the current sugar program was created to avoid.

Les actuals projeccions per a u. and Mexican production could be too high. Late planting of sugar beets caused by the late spring in the Midwest could result in lower than expected yields. Growing seasons in other parts of the world could be less favorable. Mexican sugar cane production could be closer to the pattern before 2012/13. Lower global sugar prices could result in higher usage than the current projections, such as more sugarcane in Brazil used for ethanol. Més important de tot, Aquests preus inferiors pot promoure la celebració d'estocs per a ús futur i causar productors alt cost fora de l'u. desviar la terra, treball i capital per altres cultius.

La 2008 projecte de llei agrícola establert un programa de flexibilitat de matèria primera per evitar les caducitats de préstec de sucre mitjançant la desviació de sucre a la producció d'etanol. El setembre 1, un mes abans del final de l'any de comercialització, el secretari d'agricultura que anunciarà la quantitat de sucre per la CCC comprar i vendre als productors d'etanol. The most talked about is a plan to purchase 0.4 . MMT de sucre per reduir les existències prou per augmentar els preus de sucre per sobre de la taxa de préstec de sucre de canya i remolatxa sucre per animar els processadors per pagar préstecs més que perdrà al govern. That would reduce the carryover from 2.0 RV. MMT a 1.6 MMT RV which should move the market prices high enough to avoid forfeitures. The upfront costs of probably $200 milions menys de les despeses de préstecs impagats i emmagatzemar sucre seria.

Alguns analistes encertadament han estat crítics amb el sucre al programa de l'etanol, but any commodity program with a high price support must have some built-in inventory management program to remove supplies when large carryovers accumulate. The ethanol program should achieve that objective for the sugar program.

Ross Korves és un comerç i analista de política econòmica de veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org). Segueix-nos: @TruthAboutTrade a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia a Facebook.