Negociadors de l'u. i la UE estan enllestint temes pel comerç transatlàntic i Associació d'inversió (TTIP) talks that will begin in early July. Biotech crops will certainly be one of the key issues for both sides. A review to be published in the June issue of the journal Trends in Plant Science titled Polítiques agrícoles paradoxal comunitàries en els cultius genèticament modificats els investigadors d'Espanya i el Regne Unit proporciona una vista de la minoria en polítiques de UE biotec.

Case studies highlight regulations applied to foods grown in EU countries and identical imported products. The EU is undermining its own competitiveness in the agricultural sector. EU agricultural policy has laudable goals such as a competitive economy and regulatory harmony, però el resultat és un fragmentat, contradictòria, i irrealitzable Marc Legislatiu. The authors recommend adoption of rational, principis de base científica per a l'harmonització de les polítiques agràries i explicar el paper de cultius biotecnològics en l'assoliment dels objectius de la política agrícola d'EU.

Segons els autors, la supressió de cultius biotecnològics a la UE és més ideològica que científiques impulsada, and done to a large extent by the organic food industry. The EU is becoming uncompetitive and isolated in the international markets, which thrive on innovation and technological development. Per exemple, la UE ha prohibit molts plaguicides, but approves the importing of food products treated with the banned chemicals. EU procedures for approval of biotech crops are the most restrictive in the world. The Amflora potato took 15 anys per desenvolupar, 13 dels quals eren necessaris per a l'aprovació regulatòria.

La decisió final per a l'aprovació d'un cultiu de biotecnologia és el polític més que científica. Una opinió sobre la seguretat científica cal buscar-lo de la Autoritat Europea de seguretat alimentària (EFSA), l'òrgan científic oficial i expert encarregats de la tasca d'avaluació de la seguretat de la UE. L'opinió es basa en panells d'experts que entenen l'evidència científica disponible. Opinions of the EFSA are often ignored by national governments and the EU has recently approved a plan to allow governments an opt-out for the cultivation of approved biotech crops with no justification or evidence of risk.

Política de la UE dóna suport oficialment a la convivència de la biotecnologia i l'agricultura convencional defineix com la capacitat dels agricultors a fer una elecció entre convencional pràctic, organic and biotech crops. The regulations were developed in response to organic industry groups which claimed that adventitious presence could reduce the value of a conventional or organic crop. Això reconeix implícitament que convivència és sobre els impactes econòmics i no salut o seguretat ambiental ja que no hi ha cultius biotecnològics pot ser cultivats sense una avaluació de seguretat per l'EFSA.

Segons els autors, els llindars d'adventícies presència a la UE són les més estrictes en el món – 0.9 percent applied to EU approved products and zero tolerance for products not approved by the EU. While there are scientific principles that can be used to establish acceptable minimum distances between biotech and conventional crops and other mitigation strategies to achieve these thresholds, individual national governments have imposed arbitrarily large minimum distances between conventional and biotech crops so that biotech agriculture is not an option. Per exemple, a Luxemburg 2600 Cal deixar peus entre biotecnologia i blat de moro no-biotecnologia i 1.8 milles entre biotecnologia i colza no-biotecnologia.

The EFSA has approved biotech crops as safe for human consumption. The authors note that even in the highly litigious U.S. hi ha hagut cap plets, no product recalls or reported ill effects since biotech crops were first grown commercially in 1996. EU policies on biotech crop imports are less restrictive than policies for cultivation of biotech crops in the EU because it is dependent on imports to maintain its livestock industry. Aproximadament 80% de l'alimentació animal consumit a la UE s'importa, de les quals més de la meitat són cultius biotecnològics des dels EUA, Brasil, i l'Argentina, els majors exportadors de cultius biotecnològics. The importing of biotech crops is heavily controlled, encara provocant problemes de logístics i econòmics com la tolerància zero per la presència de biotech adventícies cultius no ha aprovat per a la importació a la UE, però va aprovar en el país exportador.

Blat de moro resistent a insectes en la UE on es permet créixer proporciona control de plagues eficient sense pesticides i limita l'impacte de l'agricultura sobre els organismes no objectiu, but the EU has missed out on wider uses. Insect-resistant biotech crops have reduced the use of pesticides in India and China and improved the environment and the health of farmers. Herbicide-tolerant crops in North and South America have promoted reduced/zero-tillage farming to reduce soil erosion and water contamination caused by agriculture.

Mycotoxin levels that can affect human health are much lower in biotech corn than in conventional corn. The EU goal is to reach as low a level of mycotoxins as can reasonably be achieved. Biotech Bt corn is resistant to insects that can cause kernel damage and allow penetration by mycotoxin producing fungi. MON 810 és la varietat de blat de moro només biotec aprovada a la Unió Europea, però aviat podria desaparèixer del continent. To meet the EU’s stringent requirements for mycotoxin-free corn, la UE importa el MON 810 varietat de blat de moro de biotecnologia i altres varietats més avançades de Bt.

A la superfície, l'u. and EU do not look like logical partners in trade and crop biotechnology. Many in U.S. l'agricultura es preocupen per esdevenir més regulats pels governs com a la UE, mentre que alguns agricultors europeus preocupar-se cada vegada més com els EUA. if they are to compete with the rest of the world. At a deeper level both sides seek economic efficiencies, aliments segurs i nutritius i comerç basat en l'Avantatge comparatiu.

Governs de la UE i els EUA. recognize that they need to work out their differences on a host of trade and regulatory issues if both groups are to compete more effectively with the rest of the world. That is where the focus has to be as negotiators work through the issues, including biotech crops. The talks are not about one side winning and the other losing, però sobre ambdues parts trobar una base comuna per competir amb més eficàcia en un món més obert al comerç.

Ross Korves és un comerç i analista de política econòmica de veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org). Segueix-nos: @TruthAboutTrade a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia a Facebook.