Quan la gent als Estats Units i Europa pensar Nova Zelanda gens, algunes nocions normalment pop a seus caps: Les nostres illes són lluny, són verges, i són els telons de fons visualment impressionants a pel·lícules com "El hòbbit" i "El Senyor dels anells".

També tenim el millor equip de rugbi del món, però no importa els nord-Americans i els europeus no admetre-ho.

Tot i la gran distància entre nosaltres i gairebé tots els altres, Nova Zelanda no és aïllada. Ens està estretament lligada a l'economia mundial. Agricultors com jo són especialment relacionats perquè el nostre govern no subvencionar l'agricultura.

Que ens fa diferents dels agricultors en molts altres països, on subvencions són rutina. Encara en un nivell bàsic, Estem molt com els agricultors a Indiana, Itàlia, o gairebé a qualsevol lloc. Reconeixem que la terra és la nostra ànima–i volem utilitzar tecnologia moderna per produir aliments.

Això va quedar clar per a mi en un viatge als Estats Units l'any passat, Quan he participat en la veritat sobre comerç & Tecnologia Camperol Taula Rodona Global a Des Moines, Iowa. Alguns dels meus companys agricultors em va presentar a un nou terme: "intensificació sostenible." En dues paraules, descriu quina ha de ser l'objectiu de pagesos al voltant del planeta: Hem de créixer més amb menys, mentre que al mateix temps preservar el medi ambient i restant econòmicament rendibles.

Estem tractant de fer la nostra part aquí a Nova Zelanda, a la nostra granja prop de la ciutat de Methven, a l'illa sud. A diversos centenars d'hectàrees, vam créixer una varietat de cultius, incloent-hi blat, Lolium, rave, pastanagues, i l'ordi. També podem executar una operació lacti munyir 1,250 vaques.

Estem sota pressió constant per fer més amb menys. La realitat econòmica de ser totalment exposada a mercats globals per la manca de subvencions m'obliga a mantenir sota els costos de producció. Canvis de la política són cada vegada més limitant l'ús d'aigua i nitrat sortides, que afecta la nostra capacitat d'aplicar fertilitzants i la velocitat mitjana a la terra. Sempre volem créixer les millors collites en el moment adequat davant condicions climàtiques.

La tecnologia és un dels nostres més importants aliats. Fem servir sensors de cultiu, mapes electromagnètics, Zonal i mostreig de sòls de quadrícula. Si una tecnologia assequible nou ens pot donar un lleuger avantatge, Aprofitem-lo.

Aquestes són totes les claus d'intensificació sostenible. Així és la biotecnologia. A moltes nacions, els agricultors poden batre posterior de males herbes i les plagues amb cultius genèticament modificats. Com a resultat, ells estan produint enormes quantitats d'aliments.

No gaudim de l'opció de GM a Nova Zelanda, on són pràcticament inexistents cultius biotecnològics. Ells som adults en les parcel de prova altament regulat unes finalitats de recerca. Agricultors ordinaris com jo no tenen accés a ells.

Això està bé per ara, perquè llavors GM existents no satisfer el nostre particular necessita. Moltes de les malalties i plagues que afecten-grangers en altres llocs no s'hi produeixen, i nostres controls fronterers estrictes pretenen que segueixi així. En la majoria, Biotecnologia podria ajudar en alguns nínxols de mercat.

Però això canviarà com biotecnologia madura i aborda nous reptes. Resistència a la sequera és un tret especialment atractiu. Agricultors a tot arreu cercar per conservar aigua–i aquí, estem treballant per aconseguir més dels nostre humitat a través de la gestió del reg intensiu.

Les plantes que fan un ús més eficient de l'aigua són l'essència d'intensificació sostenible. Com biotecnologia comença a repartir aquestes innovacions, we’ll need to take full advantage of them. Water is the biggest issue that is facing the world and biotechnology will be one of the key drivers to increase water use efficiency.

Existeixen altres possibilitats, així, incloent-hi cultius amb resposta millorada de nitrògen i varietats de blat que persones amb intolerància al gluten pot consumir.

Nova Zelanda és un país petit, amb una població de sobre 4.4 milions de persones, que és aproximadament igual a la metropolitana de Boston o Phoenix. Estem bastant petits jugadors en el negoci de la producció mundial d'aliments.

Que és l'altra cosa sobre intensificació sostenible: Per conèixer el món de inflor demanda d'aliments, hem d'utilitzar tots els recursos que tenim. Que inclou augmentar els rendiments en granges enormes a Kansas, ajudar a complir el seu ple potencial com un graner d'Àfrica, i assegurar-se que encara llunyana Nova Zelanda té la millor tecnologia per aprofitar al màxim el que podem contribuir.

Craige Mackenzie utilitza tècniques i eines d'agricultura de precisió per produir cultius de llavor d'especialitat com ara blat, Lolium, Festuca, pastanagues híbrid, rave híbrid, Pak choi, espinacs i endívies juntament amb una operació lacti en Methven, Nova Zelanda. Craige és un membre de la veritat sobre comerç & Xarxa de tecnologia Global pagès (www.truthabouttrade.org). Segueix-nos: @TruthAboutTrade a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia a Facebook.