There has been some serious misinformation about the Farmers Assurance Provision running through the anti-biotech community that I would like to address personally. Maybe you’ve heard some voices rail against the so-called “Monsanto Protection Act” – a nickname invented to infuriate other anti-technology activists and hopefully raise support for their campaign to ban or at least slow down the planting of GM crops.

Amb grups com el centre per a la seguretat alimentària, Mare Jones revista, Menjar la democràcia ara i aliments & Aigua Watch-cadascun amb una anti-tecnologia a l'agenda de l'agricultura – va assenyalar com la seva font d'informació, és el moment per als agricultors que utilitzen la tecnologia de parlar i parlar sobre el que realment fa la prestació.

Inclòs en un de despesa llei signat recentment pel President Obama, La prestació de garantia agricultor té un propòsit senzill: Això assegura als agricultors com jo que demandes frívoles brossa-ciència no deixin de la sembra de cultius segurs i saludables que han estat aprovades per a la sembra després de passar anys de proves rigoroses USDA. Aquesta mesura modesta merament codifiqui jurisprudència ja desenvolupat pel Tribunal Suprem, així com les pràctiques actuals del Departament d'agricultura.

Poc després de l'aprovació de la prestació de garantia de pagès, un lloc web anti-biotec en realitat el va descriure com un acte de "feixisme".

Com tenir una discussió raonable amb un activista que equival una mesura legal que va rebre el suport bipartidista al Congrés i suport de la casa blanca amb els horrors de l'Alemanya Nazi?

He crescut cultius biotecnològics a la meva granja durant vint anys. Vaig triar aquests cultius perquè em creixen més menjar menys terra deixen — la definició mateixa de l'agricultura sostenible. En el camí, Aquests cultius ajudar a fer un ús més eficient dels recursos com l'aigua, fertilitzant, i combustible mentre protegeix el sòl.

En altres paraules, Aquests cultius tenen sentit per raons econòmiques i ambientals. Són una eina important per a mi com un pagès i són bones per a tots nosaltres com a consumidors que volen sostenible d'aliments a un preu raonable.

Litigation is the root of the problem this provision addresses. It is not a food safety or environment protection issue.

Tot el món, científics i reguladors estudiat cultius biotecnològics i considerat segur, des de l'Associació Mèdica americana a l'organització mundial de la salut.

Encara biotecnologia s'enfronta a oposició en curs d'un moviment ideològic que s'aturaran davant res per calumniar les pràctiques agrícoles que funcionen amb eficàcia i seguretat per alimentar la meva família i els seus. Alguns tenen una equivocada, agenda de anti-ciència. Altres són d'interès només especial grups: Certs elements de la indústria alimentària orgànic preocupar que biotecnologia posa els aliments cars en desavantatge competitiu.

El seus motius, enemics de biotecnologia no han aconseguit bloquejar aquestes necessitava i demostrat la seva eficàcia agricultura eines. Així que he recorregut a l'assetjament legal, Presentació plets nosa contra conreus que agricultors ja han rebut l'autorització a la planta. Això és el que va passar amb remolatxa sucrera modificada genèticament fa uns anys.

La remolatxa emprat una tecnologia derrotant males herbes ja a la feina en blat de moro i soja. Agricultors estaven ansiosos per aprofitar aquesta eina, Així que Benvinguts a la nova fornada.

La demanda va arribar cinc anys més tard. Això no cobrar que remolatxa biotec eren perillosos per al consum humà o que ells perjudicat el medi ambient. En canvi, es va plantejar un problema tècnic jurídic en l'avaluació ambiental del Departament d'agricultura i exigeix una declaració d'impacte encara més completa.

Era el tipus d'al·legació que només un buròcrata empenyent-document podia estimar.

Un jutge federal va respondre ordenant un per damunt. I llavors, malgrat no hi ha evidència de qualsevol possible dany, va prendre un suplement, pas radical, exigint la destrucció de 95 per cent de les plantes de sucre de remolatxa dels Estats Units.

Imaginar la situació dels agricultors de la remolatxa sucrera. El govern havia aprovat una certa collita per a la plantació comercial generalitzada. Després de diversos anys d'èxit, un sol jutge va dir que per acabar amb tota la temporada de sembra per una infracció tècnica que no havia influeix sobre la salut de les persones o el medi ambient.

Afortunadament, ordre del jutge es va revocar el recurs, acabant un període caòtic de confusió i lluita. En el temps, Departament d'agricultura completada la seva declaració d'impacte integral i determinar que la remolatxa sucrera eren segur a la planta – una altra vegada. Per separat, el Tribunal Suprem va dictaminar que tribunals no yank aprovacions de cultius en tecnicismes — hauria de deixar els agricultors procedir, com a mínim temporalment, moments de revisió regulador addicional.

La nova prestació pren la decisió del Tribunal Suprem i li dóna la força de la llei federal. Aquest pas raonable proporciona agricultors amb una mica més confiança que ridículs demandes no desarrelar pràctiques establert en un instant.

És per això que es diu la prestació de garantia de pagès — que ens protegeix dels Capritxos d'activistes anti-biotecnologia, i ens proporciona la seguretat que hem d'anar sobre la nostra activitat de creixement segur, nutritius, i assequible d'aliments.

Bill Horan creix de blat de moro, soja i altres grans amb el seu germà en una granja familiar basada en Iowa Central nord. Bill voluntaris com un membre de la Junta i serveix com a president de veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org). Segueix-nos: @TruthAboutTrade a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia a Facebook.