En un viatge a Alemanya fa uns anys, Vaig entrar en la secció de carn d'un supermercat. El que vaig veure em va sorprendre.

La secció de bou en el cas de carn era molt petita i els preus eren molt alts-el preu d'un tall de carn molt mitjana era similar al que s'espera pagar per un primer tall de carn en una botiga de queviures del extrem molt alt. Em va semblar que famílies europeus tenia molt poc elecció-qualitat o preu-quan van comprar la carn d'un àpat familiar.

Els europeus no tenen cap idea què estan desapareguts.

És només una raó més per què Washington ha impulsar un acord de lliure comerç robusta amb la Unió Europea. Si exporta Bou americà gaudir millor accés als mercats europeus, nostres ramaders i processadors experimentarà un auge de la creació de treball creixement.

President Obama va dir tant en el seu estat de la Unió de la veu: "Comerç que és lliure i justa a través de l'Atlàntic suporta milions de bona ben remunerades americans."

Encara són molt pocs en la indústria de la carn de boví ara mateix.

No era sempre d'aquesta manera. Fa una generació, Europa estava mercat segona dels Estats Units de vedella. En pocs anys, No obstant això, nostra presència a les botigues i els restaurants de Londres, París, i es va desplomar Roma. Passem de la venda 18 per cent de la nostra carn de boví les exportacions a Europa en 1989 a la venda només 3 per cent en 1994.

Els consumidors no girar contra nosaltres, però les percepcions del públic. Seguint una sèrie d'escàndols de l'hormona en la dècada de 1970 i 1980, Europeus va viure una etapa de la histèria anti-científic, preocupat que carn produïda d'animals que havia rebut les hormones de creixement que planteja un risc per a la salut humana.

Així que es va prohibir.

La prohibició no estava basada en la ciència i no necessària: Hormones de creixement són un element segur i convencional de producció de carn de boví.

Hormones de creixement de fet són una part important de la producció sostenible d'aliments. Permeten fer més amb menys. Bestiar arribar al seu propi pes en menys dies i amb menys menjar, permetent qualitat pujar i costos per baixar.

A Europa, No obstant això, ignorància i la ciència política superat. La prohibició va entrar en vigor i nord-Americans han pagat un preu econòmic des d'aleshores.

Al principi, girem a l'organització mundial de comerç, que es va establir en part d'adjudicar aquests tipus de conflictes. L'OMC va governar al nostre favor, que no hi ha cap justificació científica per a la prohibició d'observació. Va permetre als Estats Units imposar els aranzels de represàlia en una gamma de productes europeus. Això suposava que animar a Europa per arribar als seus sentits.

Han passat dues dècades, i la UE continua resistir. Seva prohibició il·legal d'u. Bou s'ha mantingut en lloc, i els aranzels de represàlia han causat els consumidors americans a pagar més del que haurien de formatge Roquefort i altres importacions.

Hem de provar un nou enfocament–i un ampli acord de comerç lliure entre els Estats Units i la UE és exactament el fòrum adequat per a tractar el problema.

La bona notícia és que tot i que un pacte beneficiaria a ambdós costats, als europeus sembla que volen un desesperadament. Això significa que poden ser inusualment disposats a canviar la seva postura que el bou, que els seus funcionaris saber ser equivocades.

Ja hem vist com a mínim una concessió inicial. La UE va aixecar recentment una prohibició de carn rentat amb àcid làctic, que de manera segura treu contaminants com E. coli dels aliments. Aquest va ser un altre una prohibició d'una pràctica habitual als Estats Units

Aquests passos importants suggereixen que els compromisos més gran podria arribar aviat.

En les negociacions de comerç lliure, l'agricultura en general és un dels sectors incansables–i definitivament serà la part més dura de qualsevol tracte amb la UE. A més de la prohibició de vedella, També cal afrontar la UE políticament (no la ciència o la salut)-basat en la resistència a cultius biotecnològics.

Hi ha un gran preu a pagar per tot quan els països permeten barreres comercials no científica quedar-se en el lloc. Reduït la inversió en tecnologies de millora de productivitat i reduïda comerç entre països són només la punta de l'iceberg. Llevat que treballem junts per assegurar-se que la política i les percepcions no estan autoritzats a ciència passeig excés, el preu per a la seguretat alimentària també pujarà.

Ara mateix, No obstant això, res es veu possible–i algú que posa els ulls en la secció de carn d'una botiga de queviures europeu veure quant que tots hem de guanyar.

Hope Pjesky i la seva família són pagesos / ramaders a Oklahoma nord on van criar bestiar i blat. Esperança voluntaris com un membre del Consell de la veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org). Segueix-nos: @TruthAboutTrade a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia a Facebook.