Els últims temps és millor que mai: President Obama finalment ha demanat que Congrés concedir-li l'autoritat promoció de comerç, un poder que ha demanat fa molt de temps.

Als Estats Units, simplement no pot seguir un programa eficaç de comerç sense un president que té la capacitat de negociar amb altres països i enviar cada acord de comerç proposats al Congrés per una votació amunt o avall.

"Tanta autoritat a guiar les negociacions actuals i futurs, i així donarà suport a una agenda centrada en feines de comerç,"segons un nou informe de l'oficina de l'u. Representant de comerç.

Ara cal fer la seva part Congrés i aprovar TPA tan aviat com sigui possible. Senador demòcrata Max Baucus de Montana i el congressista republicà Dave Camp de Michigan ja estan treballant en la legislació.

I en comptes de donar TPA una data de caducitat, com en el passat, que han de proposar fer TPA permanents. D'aquesta manera, s.g. política comercial del nostre país no caigui ostatge tan fàcilment a disputes partidistes.

Congrés no només té el dret sinó també l'obligació de supervisar u. pràctiques comercials. Què és absolutament no haurien, No obstant això, és intentar manipular diplomàcia de comerç. Els nostres socis volen negociar amb una sola entitat: l'u. representant de comerç, actuar en representació del president. No volen regatejar amb 535 membres de la Cambra i el Senat.

Les males coses passen quan s'apropa massa involucrat en la política comercial Congrés. Estem veient els resultats cars ara en una polèmica nova exasperant sobre ractopamine, un additiu pinso que ajuda a bestiar produir carn magra.

Ractopamine és segur, àmpliament acceptat, i aprovat per tots els EUA adequat. i els organismes reguladors internacionals. Agricultors com jo han estat utilitzant durant anys de vaques i porcs. Ens subministrament magra bona ajuda a, carn saludable que demanen els consumidors a preus assequibles.

Mes passat, No obstant això, Rússia ha decidit bloquejar les importacions dels EUA. carn d'animals tractats amb ractopamine. Moscou reclama una justificació científica per a la seva prohibició, però el seu motiu real és la venjança: Es tracta de venjança contra els membres del Congrés que han tractat de pressió Rússia sobre seus abusos de drets humans a canvi del seu suport com a membre de l'organització mundial del comerç i preferit estatus comerç amb els EUA.

Anem a no ens enganyem sobre la situació a Rússia. Casa de la llibertat, un grup de vigilància sense ànim de lucre, classifica aquesta nació com a "no lliure". Seva gent manca llibertats que la majoria dels nord-Americans i altres occidentals donar per fet.

Qui paga el preu pels pecats de Rússia? Opressors no rus, però els agricultors americans. Arran del Talió de ractopamine de Rússia, Hem vist porc preus cauen en picat. Van caure encara més, quan la Xina va seguir de plom de Rússia, finalitats pròpies geopolític.

Les accions de Rússia i la Xina han costat productors de carn americà centenars de milions de dòlars en exportacions perduts aquest any. Ja m'estic sentint les dificultats financeres aquí a Iowa.

Això és un desastre natural per al cor dels Estats Units. És com una llei anti-d'estímul que xucla la vida econòmica d'un sector vital. Per empitjorar, Russos del carrer no són qualsevol millors.

L'impuls per ajudar russos és bona. Com Congrés intentat posar en pràctica l'idealisme, No obstant això, es va donar a llum una conseqüència inintencionada dolorosa. A causa de la intromissió del Congrés, Agricultors americans pateix ara el lamentable estat de drets humans a Rússia. Gairebé desafia la lògica.

Encara proporciona una poderosa il·lustració de per què el president necessita TPA. Sense que això, acords comercials bogged down en l'exploració de les agendes del Congrés sobre tot de les condicions de treball a l'entorn.

TPA conserva la capacitat del Congrés per acceptar o rebutjar l'intercanvi, però també dóna el poder executiu l'autoritat per arribar a acords sensibles que crearà llocs de treball i potenciar les exportacions.

És una eina indispensable per a assolir un consens sobre els objectius comuns.

El president Obama té objectius ambiciosos comerç pel segon mandat. Que ha comès ell mateix un enorme increment de les exportacions entre ara i 2015. Es pretén completar la Trans Pacific Partnership, una gran ronda de converses que podria millorar les relacions comercials entre les Nacions d'Estats Units i Pacífic, sobretot de Japó. El President també ha compromès a impulsar un acord comercial amb Europa–un acord que promet saltar començar economies en ambdós costats de l'Atlàntic.

En demanar TPA, El president Obama ha fet un pas molt important i necessari. Ara Congrés ha d'actuar i aprovar TPA permanentment — per aquest president i aquells a seguir.

Tim Burrack planteja de blat de moro, la soia o el porc en una granja familiar NE Iowa. He serves as Vice-Chairman and volunteers as a Board Member of Truth About Trade & Tecnologia (www.truthabouttrade.org). Segueix-nos: @TruthAboutTrade a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia a Facebook.