En els dies de l'apartheid foscos, molts pagesos sud-africans com jo es van veure obligats per conduir el nostres de tractors pels camps de mines terrestres com hem treballat dur per créixer el blat de moro i altres verdures.

Que ara forma part de la història, Gràcies a Déu. Encara els agricultors a l'Àfrica actual continuen les mines terrestres de la varietat metafòrica: Tractar d'obtenir accés a l'última tecnologia agrícola, veiem perillosos obstacles a tot arreu. Ells han de ser retirats.

Si el nostre continent és cada vegada va a alimentar-se, Anem a haver de vèncer els obstacles–i adoptar les mateixes eines que es prenen per concedit en gran part del món desenvolupat. Això vol dir que hem de tenir accés a les llavors millorat amb biotecnologia.

He vist els beneficis dels cultius transgènics primera mà. Just al sud de Johannesburg, Jo posseeixen diverses hectàrees de terra i lloguen més. Durant els últims vuit anys, He crescut modificat genèticament de blat de moro i soja. Són cultius pendents. Meu rendiments han millorat amb més d'un terç, és a dir que l'economia de l'agricultura mai hauria estat millor. L'agricultura no ha de ser una ocupació de subsistència. Pot ser una professió sostenible.

Economia són només una part d'ella. Cultius transgènics són més sostenibles per al medi ambient i la salut humana, així. La varietat de biotecnologia plantava blat de moro protegeix de tija avorrit insectes, així no cal aplicar esprai gairebé tant químic com en el passat. Això és un benefici enorme per a treballadors de camp, especialment els nens.

Els enemics de la biotecnologia vegades afirmen que els aliments GM és perjudicial per a menjar. Això és pura tonteries. Des he crescut, Jo he menjat. Hi ha efectes secundaris dolents. Això és perfectament bon menjar.

Africans a tot arreu ha arribat a aquesta conclusió. Que no creixem gairebé prou aliments. La nostra producció és simplement massa baix. I així ens enfrontem a una elecció dura: Acceptem la Perspectiva ombrívol de dependència permanent, en què podem confiar en els països rics del món per nos de menjar, sense compassió? O volem posar nostre propi i tenir cura de nosaltres mateixos?

L'elecció és entre ajuda i comerç, i això és cap elecció en tots. Ens ha d'abraçar creixement agrícola. No lluitem alimentar els nostres companys Africans, però ha de créixer tant que exportem els cultius arreu del món.

Tecnologia de GM no és una panacea. Això no va a resoldre tots els nostres problemes. Als agricultors africans afrontar una llarga sèrie de reptes, des d'una infraestructura insuficient a la corrupció política. Encara l'accés a les últimes tecnologies de cultiu ens donarà una casualitat de baralla, especialment en els canvis de clima i intenta adaptar-se a les condicions noves i possiblement més difícil. La secada suposen una oportunitat especialment esperançador.

Massa d'Àfrica perdut en la revolució verda. We cannot afford to let Africa ignore the Gene Revolution. Per desgràcia, moltes persones, especialment a Europa, no volen que beneficien aquests desenvolupaments. Em recorda els pitjors aspectes de l'apartheid sud-africà

En 1976, Sortiu de l'escola secundària per esdevenir una activista antiapartheid, pensant que l'alliberament va ser més important que l'educació. Són fonamentals tant, per descomptat, i estic orgull de dir que amb el temps vam veure Nelson Mandela anar lliure i ara molts de nosaltres de fet propietaris de la terra que treballem. Ja no sóc un ciutadà de segona classe, però un orgullós de Sud-àfrica amb el meu propi passaport.

Però aquestes van ser temps difícils. Com un protestor, Em va ser detingut per les autoritats. El meu germà va ser colpejat. Encara té un lloc en el seu crani de que l'experiència. Només de pensar en aquells temps porta records de dolor.

Ara ens enfrontem a un nou tipus d'imperialisme–ha de romandre un eco-imperialisme internacional que sembla pensar als agricultors africans pobres i desesperat, mentre que la resta de les floritures de món. Aquesta nova fornada d'activista pretén mantenir els cultius transgènics fora als agricultors africans i dificulten la venda dels nostres aliments GM als clients en altres països. Gairebé res no podria estar més perjudicial.

Miro foward a un tipus diferent de futur, Quan els Africans es neguen a deixar que altres ens empenyen al voltant. Ens han d'exigir res, però el millor. Per a aquells de nosaltres que produeixen els aliments, Això significa que ple accés a biotecnologia.

Sr.. Motlatsi Musi creix blat de moro, fesols, patates, els porcs i les vaques de cria en 21 hectàrees que va adquirir en 2004 mitjançant la redistribució de la terra per al programa de desenvolupament agrícola (LRAD) a Sud-àfrica. Sr.. Musi is a member of the TATT Global Farmer Network (www.truthabouttrade.org)