En tres dels seus debats, President Obama i Mitt Romney esmentat comerç internacional i com beneficia als Estats Units.

"Hem signat tres acords de comerç en el dret que ens estan ajudant a doblar les nostres exportacions i vendre productes més americans al voltant del món,", va dir Obama d'octubre 3, referint-se a una de les històries d'èxit econòmic de la seva administració.

"Vull afegir més acords de lliure comerç així tenim més comerç,"va dir Romney d'octubre 16, suggerint que ell ll continuar diplomàcia comerç fins i tot més agressiva.

Cada vegada es van enfrontar, els contendents democràtiques i republicanes estaven ansiosos per parlar de comerç. No importa com la Comissió el debat presidencial va intentar definir els esdeveniments que patrocinat. El primer debat centrat en aspectes domèstics, el darrer centrat en política exterior, i el mitjà Fòrum incloïa tant. Comerç sortia cada vegada.

Encara ni parlava candidat directament sobre el que pot ser el punt més essencial sobre el flux de béns i serveis a través de fronteres: U. polítiques comercials apuntalar comerç arreu del món. La prosperitat mundial depèn d'una Amèrica compromesa amb el lideratge del comerç lliure.

Aquest simple fet es va fer evident durant les festes que envolta el món aliments Premi a Des Moines mes passat. La meva organització, Veritat sobre comerç & Tecnologia, celebrar la setena anual Global Camperol Taula rodona, una ocasió per als agricultors de diferents països recollir i discutir els reptes i oportunitats comunes. Aquest any, Hem acollit 15 agricultors de 13 Nacions, incloent Zimbabwe, Nova Zelanda, i l'Uruguai.

M'agradaria Obama i Romney podria haver pres un descans de la campanya electoral i escoltar als nostres hostes com ells es descriu com els agricultors i les seves famílies depenia dels Estats Units pel lideratge, visió i inspiració.

A causa de la direcció d'Estats Units, el món té s'uneixen per barreres comercials inferiors, fent possible per als agricultors alimentar el planeta venent el que creixen als consumidors mai coneixeran.

A causa de la direcció d'Estats Units, Biotecnologia tanca l'esperança per a una major productivitat agrícola, fent possible mantenir-se amb l'augment de les poblacions.

A causa de la direcció d'Estats Units, global d'enviament carrils estan oberts i segur, pel que és possible per als comerciants moure els seus productes sense por de vagues militars coordinades o l'atzar actes de pirateria.

Nord-americans fer tot això possible, però podem beneficiar d'ella també. La presència de comerç anima pau i prosperitat a tot arreu.

Pensi-hi d'aquesta manera: Com la pedra angular que sosté un arc, nostra política comercial connecta política interior i exterior. Si la clau s'ensorra o desapareix, llavors l'arc s'ensorra, deixant només la ruïna.

En el tercer debat presidencial, Romney va fer aquest punt. Va citar l'almirall Michael Mullen, l'expresident del estat major conjunt, qui va dir que amenaça de seguretat nacional superior de que els Estats Units no és la Xina, L'Iran, o Rússia. No és fins i tot islàmics terroristes. En canvi, és nostre deute nacional.

Si els Estats Units perd força econòmica, llavors el món serà significativament menys pròsper i Pacífic. En canvi, va descendir en la guerra i la misèria.

Obama va afegir la seva pròpia observació: "Hem d'assegurar-se que nostra economia és forta a casa així que projectem poder militar a l'estranger".

La bona notícia és que Obama ni Romney és una proteccionista. De tant en tant, es parlat amb duresa sobre Xina–vegades fins i tot una mica massa durament–però s'han negat a anar al costat fosc de l'aïllacionisme econòmica.

Això no és res a donar per fet. En la calor de concursos d'eleccions, buscadors d'oficina amb freqüència intenta pander a votants lluitant per culpar de comerç exterior per a mals d'Amèrica. En 2008, Quan ell era un senador que corre per la Casa Blanca, candidat d'Obama amenaça amb retirar en NAFTA.

Si es referia realment el que ell va dir en el moment o simplement volia alimentar les passions populistes és ara una pregunta per a historiadors: Com a president, va abandonar aquesta retòrica i va esdevenir un defensor del comerç mundial. Romney, per la seva part, s'ha compromès a expandir el comerç, especialment amb Amèrica Llatina.

El dia de les eleccions, només un home pot prevaler. Esperem que no importa que surt a la part superior, lliure comerç triomfs, així. Llavors tothom venç.

Bill Horan creix de blat de moro, soja i altres grans amb el seu germà en una granja familiar basada en Iowa Central nord. Bill voluntaris com un membre de la Junta i serveix com a president de veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org).