Reorganització de segon semestre de l'Administració Obama inclourà un nou diplomàtic superior comerç com l'actual u. Representant de comerç, Ron Kirk, està mirant a la porta de sortida.

No hi ha cap anunci oficial encara, però la sortida de Kirk és un dels pitjors-va mantenir secrets a la capital. "Té la intenció de deixar a Washington i podreu tornar a Dallas,"on un cop fou alcalde, informes al Washington Post.

Com el President Obama torna a arrencar un gabinet que inclourà un nou secretari d'estat i director de la CIA, ell voldrà assegurar-se que s'assenta en un ambaixador de comerç que té no només la seva plena confiança però també un alt nivell de credibilitat amb líders estrangers.

Una excel lent opció està disponible: Richard Lugar, el senador republicà d'Indiana.

En circumstàncies normals, Lugar no consideraria fins i tot el treball. Principis d'any, No obstant això, va perdre l'elecció del seu partit primària. Lugar havia esperat per a servir un terme més al Senat i després retirar-se després de una llarga trajectòria.

Donant copets Lugar, President Obama enviaria una forta senyal a un país dividit que està malalta d'estancament partidista. Es va aplicar la mateixa estratègia en el primer curs amb el nomenament d'ex congressista republicà Ray LaHood com secretari de transports. LaHood ha indicat que ell no planeja quedar per un altre de quatre anys. As with Kirk, hi ha hagut cap avís formal, però tots els signes apunten a una sortida.

Lugar és una opció natural. Per a una cosa, el President i Lugar tenen una forta relació, Tornant als seus dies al Senat. Van col·laborar com a membres del Comitè de relacions exteriors i viatjar junts a Rússia, Ucraïna, i l'Azerbaidjan.

En 2007, Quan Obama va anunciar que corria per la presidenta, va invocar el nom del Lugar. "Política no ha de dividir-nos,", va dir. "He treballat amb el senador republicà Dick Lugar." Durant un dels seus debats presidencials amb John McCain en 2008, Obama va dir que per al Consell de política estrangera, va buscar el Consell del Lugar. President Obama fins i tot tallar anuncis de campanya que mostrava imatges de la Hoosier. Lugar no havia aprovat Obama, però tampoc no va demanar Obama despenjar els anuncis.

A més s'estan mostrant bipartidisme i gaudint de la confiança d'Obama, Lugar posseir diversos altres qualitats importants. Popular entre els seus col·legues a ambdós costats del passadís, va vols costa a través de la confirmació del Senat. Ell també posseeix un registre excepcional de comerç lliure vots. Ha estat un partidari dels acords de comerç lliure i presidencial promoció de comerç autoritat coherent (APT).

Agricultors vols animar l'elecció com Lugar ha presidit el Comité d'agricultura del Senat i sap quant agricultors depenen de les exportacions.

L'Institut Cato, un think-tank llibertari, Lugar files com un dels amics més fiables del Senat de lliure comerç. En les últimes dues dècades, Lugar ha forjat 55 vots en afers que impliquen barreres comercials. D'acord amb Cató, Ell ha votat per treure restriccions per al comerç en 53 ocasions–més de 96 per cent del temps.

Senadors no tenen caps, excepte potser per als electors, i Lugar hauria d'estar d'acord prendre la direcció de la Casa Blanca. Les finals Earl Butz, qui va ser secretari d'agricultura en les administracions Nixon i Ford, una vegada em va dir com funciona: "El president i vaig tenir un tracte,", va dir. "Quan estem no d'acord, fem les coses a la seva manera."

Tan Lugar hauria d'acceptar fer manera de coses Obama. Però potser també es podria esdevenir la veu forta per al comerç que l'Administració Obama necessita desesperadament, ja que pretén fer bé a una promesa de dobles exportacions per 2015 i completar l'Associació Trans-Pacífic (TPP), un potencialment superproducció comerç Pacte l'èxit requerirà un negociador qualificat que coneix el camí al voltant de les capitals estrangeres, així com les sales de congressos.

Que actua com a u. trade representative would be a worthy capstone to a distinguished career. Obama should seize this unique opportunity and invite Lugar to join his team, pel bé del país.

Dean Kleckner serveix com a President emèrit de la veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org).