Quan els Estats Units vots el novembre 6, els Kenyans molts voldrà veure si els Americans es Reelegir President Obama, amb qui compartim un parentiu a través del seu pare kenyà.

Encara hi ha una altra elecció que més ens importa–no només com els Kenyans, però com a Africans que viuen en un continent fam, on la inseguretat alimentària suposa una amenaça diària.

Ningú fora de Califòrnia poden votar sobre la proposta 37, una iniciativa de votació que requereix que les etiquetes per a molts tipus d'aliments que contenen organismes modificats genèticament (GM) ingredients. Si això passa, No obstant això, Proposició 37 perjudicarà els esforços mundials per millorar la producció d'aliments a través de la tecnologia moderna.

Defensors de la proposta dir que els consumidors tenen dret a saber el estàs menjant. Que és prou cert, i l'u. Govern Federal ja requereix clara i completa informació nutricional per aparèixer en paquets d'aliments. L'Associació Mèdica americana diu que no hi ha cap justificació científica per afegir detalls addicionals sobre ingredients de biotecnologia. Simplement es confonen compradors supermercat, que es podrien preocupar que aquests aliments presenta un risc de salut.

Res no podria estar més lluny de la veritat. En els darrers 15 anys, els agricultors de tot el món han crescut més de 3 milions d'hectàrees de cultius transgènics. Creïble evidència científica ha demostrat aliments amb ingredients GM per haver causat tant com un esternut, deixar sol dany real. Cultius transgènics són perfectament segurs.

Agricultors plantar cultius transgènics perquè estan millors que les varietats tradicionals: Creixen més menjar menys terra, necessiten menys herbicides i pesticides, i lluitar contra l'erosió del sòl perquè redueixen reu. Són models de sostenibilitat econòmica i ambiental.

També són essencials a alimentar el planeta. Demògrafs dir que per 2050, ha doble producció mundial d'aliments. És l'única manera per complir aquest objectiu mitjançant la innovació. Igual que els agricultors al llarg de la història han creuen plantes per crear nous cultius, ara ens cal desplegar les eines modernes de la biotecnologia per persuadir a rendiments més alts de terres agrícoles existents.

La bona notícia és que moltes nacions ja han adoptat l'agricultura GM. Als Estats Units, Canadà, Argentina, i Brasil, la gran majoria de blat de moro i la soja són els productes de la biotecnologia. Ja no són cultius d'avantguarda, però absolutament convencional. Mengi aliments amb GM ingredients cada dia.

Encara en molts països pobres–i especialment a l'Àfrica subsahariana–Biotecnologia s'ha estès a poc a poc. Activistes anti-globalització ha crusaded contra ells, equivocadament insistint que les pràctiques agrícoles antics són adequats en el segle XXI. Resulta revelador, pocs d'aquests manifestants tenen antecedents en l'agricultura o la ciència de la biotecnologia de cultiu.

Quan es tracta de producció d'aliments, agricultors conèixer millor. Aquí a Kenya, nostres per accedir als conreus de biotecnologia–però estem a punt de fer progrés significatiu, amb el llançament imminent del govern de blat de moro GM (blat de moro) llavor. Això ens ajudarà a alimentar una població creixent.

El pas de la proposició 37, No obstant això, seguretat alimentària es debilitaria–seguida a Califòrnia, i molt aviat per tot arreu.

Un estudi diu que si proposició 37 guanya l'aprovació, els costos d'aliments anual de la família de Califòrnia mitjana s'incrementarà en $350. Això és perquè els requisits complicat de la Llei obligaria a empreses d'alimentació d'alterar els seus mètodes de producció i envasament.

Però la proposta 37 vols portar una etiqueta de preu encara més alt fora de les fronteres de Califòrnia. Ho vols cast sospita a una tecnologia vital. Les etiquetes es stigmatize aliments GM, i les empreses que realitzen recerca i desenvolupament en l'agricultura biotecnològica començarà a tenir dubtes. Si pobres opcions polítiques poden triomf ciència so, es pot començar a invertir els seus recursos en altres àrees.

Àfrica té un interès arrelament a aquests desenvolupaments. No només volem bàsics varietats de blat de moro GM, però esperem tenir accés a altres tipus de cultius transgènics a més de diferents tipus de trets de GM, com la resistència a la sequera. Aquesta és la clau per l'habilitat del meu continent per alimentar-se.

Thomas Friedman ens recorda que el món és plana: Vivim en una aldea global, on reverberen legals i científics esdeveniments que ocorren en un lloc ràpidament a les quatre cantonades de la terra. Les decisions polítiques a Califòrnia aviat agafarà cap amunt amb els agricultors a tot arreu, des d'Hondures a l'Índia al meu terreny poc 25 hectàrees de cultiu a Kenya occidental.

Esperem que el dia de les eleccions, Californians votar localment i pensa globalment.

Gilbert Arap Bor creix de blat de moro (blat de moro), verdures i les vaques lleteres en una granja petita escala de 25 hectàrees en Kapseret, a prop Eldoret, Kenya. També és professor de la Universitat Catòlica de est d'Àfrica, Campus de Eldoret. Sr.. Bor és la 2011 Comerç Kleckner & Destinatari d'avanç Premi de tecnologia i membre de la veritat sobre comerç & Xarxa de tecnologia Global pagès.

[enquesta id =”2″]