La meva darrera visita als Estats Units va canviar la manera de granja que d'altra banda del món.

En 2009, Vaig viatjar des de l'Índia a Des Moines per assistir a la taula rodona de pagesos Global, un projecte de la veritat sobre comerç i tecnologia, celebrar conjuntament amb el Premi aliments mundial. Vaig conèixer pagesos Iowa com Austràlia, Hondures, Sud-àfrica, i en altres llocs. Hem après sobre el treball, discutit comú reptes i oportunitats, i alguns gaudir de la millor blat de moro dolç que he provat.

Quan vaig tornar a l'Índia, Vaig treballar amb un grup de pagesos per obrir un nou blat de moro dolç fàbrica de processament. Els coneixements que he adquirit als Estats Units va fer possible. Sempre estaré agraït a Iowa i la gent que vaig conèixer al Global Camperol Taula rodona i Premi Mundial de l'alimentació per a nosaltres que apunta en la direcció correcta.

Espero Índia els agricultors poden imitar els agricultors Iowa d'altres maneres, així. El més important, ens ha d'abraçar biotecnologia–o com a mínim ens ha de permetre a abraçar la biotecnologia. Ara mateix, grans forces i interessos especials estan bloquejant el camí. Ells ha de ser detingut.

Més de 1.2 mil milions de persones anomenen casa Índia. Per 2025, demògrafs dir que anem a passar la Xina com el país més poblat del planeta.

Molts dels nostres pobles ja són pobres i desnodrits–i el problema podria créixer pitjor. Si anem a prosperar en els anys endavant, L'Índia han d'adoptar les últimes tecnologies en l'agricultura.

Això va passar una vegada abans, durant la revolució verda de la dècada de 1950 i 1960, Quan noves llavors, mètodes, i l'equip va transformar l'agricultura en el desenvolupament de les Nacions. L'èxit d'aquest moviment es diu que han salvat milers de milions de vides.

Ara hem de fer-ho una altra vegada, Aquesta vegada amb la biotecnologia com una de les eines. Si millora del segle passat va ser la revolució verda, llavors la innovació d'aquest segle és la Gene Revolution. Els Estats Units i molts altres països–Argentina, Brasil, i Canadà–ja estan prenent ple avantatge de la mateixa. Pel creixement genèticament modificats de cultius, d'agricultors gaudir grans rendiments que són l'enveja dels productors per tot arreu.

Ara gran part de la resta del món han d'adoptar aquesta solució. L'Índia no és l'únic país amb inflamació nombre de persones. Per mantenir-se amb el creixement global, agricultors del món ha de producció d'aliments doble 2050–i hem de fer-ho en gran part a la terra que ja està en el cultiu. En altres paraules, ens cal créixer més amb menys.

L'Índia s'enfronta a problemes particulars. Nostres fragmenta estan estancats o deixar anar. Molts joves evitar l'agricultura, creient que és una professió per a pobres i analfabets. A sobre, nostre govern fa poc per promoure l'agricultura.

El problema no és que tenim cap biotecnologia a l'Índia: Molts pagesos plantar cotó GM. Saben els increïbles beneficis. He crescut cotó GM diverses vegades jo mateix, apreciar l'augment en el rendiment i la seva reduïda dependència dels herbicides. Es requereix un esprai, mentre que la no-GM cotó necessita sis aplicacions o més. Saludable per als agricultors que fa GM de cotó, a més de ser econòmicament raonable.

Encara no tenim accés a altres tipus de biotecnologia–notablement albergínia, que els Americans anomenen albergínia. Per als indis, és dels cultius bàsics. En 2010, Albergínia GM estava a punt d'aprovació comercial. Investigadors havia perfeccionat i agricultors ho volien, però el nostre govern a Nova Delhi va dir que no. Que es va inclinar a pressió política d'interessos especials que es va aprofitar d'analfabetisme generalitzat i desconeixement científic.

Estic tornant als Estats Units la setmana que ve, una vegada més pel premi Mundial de menjar. Aquesta vegada, Jo sóc el destinatari del comerç Kleckner i Premi d'avanç de la tecnologia. És un honor humiliant–i que espero que podré tornar a casa meva amb credibilitat addicional, continuar per a defensar la biotecnologia a l'Índia, així com la resta del món en desenvolupament.

Vull continuarà canviant la manera que ens granja–i espero que continuarà nord-Americans ajudar-me i el meu agricultors companys Aprofiti al màxim la Gene Revolution, en nom de l'Índia i el món.

Rajesh Kumar granges 120 hectàrees en dues regions de l'Índia, utilitzant el reg per créixer albergínia, blat de moro, blat de moro nadó, tomàquets i altres hortalisses. Ell ven productes frescos directament als consumidors a través de quioscos en diverses localitzacions i s'executa una unitat de processament d'aliments per a conserves d'hortalisses. Mr.Kumar will be recognized as the 2012 Comerç Kleckner & Destinatari d'avanç Premi de tecnologia a Des Moines, Iowa d'octubre 16 durant la TATT Camperol Taula Rodona Global / World Food Prize events. He is a member of the TATT Global Farmer Network.

[enquesta id =”2″]