Benvolgut californià,

No voto a proposta 37 aquesta jornada electoral, però estic veient-lo estretament, des de la meva granja a Iowa.

Aquesta iniciativa de votació no és dolent per a Califòrnia–és dolent per als Estats Units.

Heus aquí el problema: Puntal 37 és una mesura extremista que faran pujar els preus dels aliments sense fer menjar més segur o consumidors més ben informat. Pitjor de tots, això suprimirà innovació arreu dels Estats Units.

La idea fonamental puntal 37 és que hi ha alguna cosa equivocada amb el tipus de menjar que ha plantejat i que he menjat per més de 15 anys. Aquesta és una declaració estrany perquè no hi ha res d'estrany sobre la meva blat de moro i soja. Són igual que la gran majoria del blat de moro i soja plantar i collir a Califòrnia i altres llocs: modificats genèticament per a resistir les males herbes i les plagues.

Perquè aquests cultius porten una resistència natural a les males herbes que robar humitat i insectes que munch en arrels i fulles, creixen més forts i saludables. Això significa més aliments i millor per a tothom–i menys dependència dels herbicides i pesticides.

Seguretat alimentària nord-americana i la salut del nostre medi ambient depenen de biotecnologia. Això ens permet créixer més menjar menys terra, Quina és la definició mateixa de l'agricultura sostenible.

Els partidaris de la proposició 37 només ignori aquest, però diuen que els consumidors han de saber si els aliments conté ingredients biotec. La ironia és que els consumidors que senten la necessitat d'evitar biotecnologia ja pots fer-ho: Van buscar l'etiqueta orgànica.

Així que les etiquetes flamant mandated per puntal 37 no tenen sentit, excepte en els ulls d'especial interès grups que volen manipular les preferències dels consumidors, en un intent per compradors de supermercat unitat de menjar convencional i cap a varietats orgànics. Com un estudi de la Universitat de Stanford va demostrar la setmana passada, aliments ecològics no és més saludable que altres tipus–però segur que és més car.

Hi ha un altre motiu de lucre en el treball darrere de puntal 37: Advocats judici. Ells estan menjant en la mica demandar a productors d'aliments per mesquins violacions de les regles més complexes.

Fa deu anys, votants a Oregon davant un referèndum votació similar al puntal 37. Van tenir el bon criteri per rebutjar-lo, sobretot després de l'aprenentatge que costaria famílies centenars de dòlars en menjar addicional Costa cada any. En la nostra economia de creixement lent, Aquest és un preu que pocs poden permetre el luxe de pagar, famílies especialment baixos ingressos i persones grans que viuen a fixa d'ingressos.

Fins i tot dels Californians que no alteren els seus hàbits alimentaris veuran els rebuts pujar com productors d'aliments redissenyar paquets i processadors segregar menjar perquè es satisfà els requisits complicats d'una nova burocràcia. Consumidors, per descomptat, recollirà el tabulador per aquests canvis.

Els efectes perjudicials de la proposició 37 arribarà més enllà de les fronteres de Califòrnia. Èxit de la mesura donaria biotecnologia un ull negre innecessari–en un moment quan hem de dependre en biotecnologia més que mai.

Vostè ha sentit certament sobre sequera d'aquest any. Va ser horrible: probablement el pitjor que he vist en tota la vida de l'agricultura. Encara és la biotecnologia a la cúspide de fer grans progressos en la resistència a la sequera, permetent cultius per créixer fins i tot quan no reben molta aigua. Farmers like me want and need access to those tools. Seriosament, els consumidors com vostè hauria volen em de tenir les eines, així!

Califòrnia és un estat molt important al país i la més poblada. Té una merescuda reputació per iniciar les tendències nacionals. Si els seus votants decideixen passar el puntal 37, us envien un senyal potent que l'opinió pública es torna contra tecnologia agrícola, Malgrat els clars beneficis. Investigadors es desplaçarà a altres camps. Productors d'aliments el preocuparà sobre noves regulacions, aprovat no per raons de seguretat o de nutrició, sinó perquè els esquemes de interessos especials han triomfat.

Aïllada del prometedores noves tecnologies, els agricultors a tot el país es trobaran a créixer menys del que haurien: Això és dolent per a Califòrnia, dolent per a Iowa, i dolentes per als Estats Units.

Tim Burrack planteja de blat de moro, la soia o el porc en una granja familiar NE Iowa. He volunteers as a Board Member of Truth About Trade and Technology. www.truthabouttrade.org

[enquesta id =”2″]