És una mica familiar de la saviesa: Rendiment passat prediu rendiment futur. Els empresaris que usar-lo quan contracten treballadors, inversors quan trien les existències, i els agricultors quan decideixen llavors. Els pares fins i tot utilitzar-lo criar els seus fills.

Té també sentit en la política? Amb el President Obama formalment acceptar la nominació presidencial demòcrata aquesta setmana, votants voldrà pensar. Com ho fan, ha de saber que el vell adagi sempre no s'ha aplicat al President Obama.

Com un Illinoisan, He estat un component sense parar d'Obama durant set anys, des de llavors es va unir a l'u. Senat. Jo he mantingut una pista d ell tot el temps–sobretot en el comerç, que és tan important per als agricultors.

Agricultors depenen de les exportacions. En un any típic, un terç del moresc que creixem enviarà als clients en altres països. Les exportacions beneficiarà no només l'agricultura però nostra economia sencera. Necessitem presidents i els legisladors que treballarà per reduir les barreres comercials a l'agricultura nord-americà.

Abans de fer, Obama havia un registre decebedor en comerç. Com un senador dels Estats Units va votar contra l'acord de lliure comerç centreamericà, un pacte important que ha impulsat l'u. exportacions a alguns dels nostres veïns llatinoamericà més propera.

Com a candidat presidencial va no simplement s'oposen pendents d'acords, tractà de retirar d'una que ja existien: Nord-americà de lliure comerç, una associació econòmica fonamental amb el Canadà i Mèxic.

Si l'acompliment passat prediu rendiment futur, Obama pre-presidential candidat el comerç ha han portat a la seva esdevenint un president molt proteccionista.

Llavors va passar una cosa un cop elegit a la Casa Blanca: President Obama assumir la càrrega de lideratge. Va descobrir que als Estats Units depèn de lliure comerç, i que l'intercanvi de béns i serveis amb persones d'altres països ajuda nord-Americans. Es pot accentuar la prosperitat, Crea llocs de treball, i millora de les relacions diplomàtiques.

"Hem d'exportar més dels nostres productes perquè els productes més fem i venem a altres països, les feines més que aquí donem suport als Estats Units,", va dir en el seu 2010 Estat de la Unió. "Si Amèrica s'asseu a la banqueta mentre que altres països signen acords de comerç, perdrem l'oportunitat de crear llocs de treball en nostres costes."

President Obama va passar a donar suport a l'aprovació d'acords de lliure comerç amb Colòmbia, Panamà, i Corea del Sud. Havien estat negociat per l'administració Bush, però s'esllanguia com seva administració celebrat el a ells i Congrés es va negar a votar-los. Amb el suport d'Obama, No obstant això, Finalment travessa la tardor passada i es va convertir en una realitat. Ara ens és el comerç més amb cada un d'aquests països. El tracte amb Corea del Sud és una benedicció veritablement gran a l'agricultura nord-americà, especialment per als ramaders que produeixen carn.

President Obama també va prometre que els Estats Units vols doble les seves exportacions en cinc anys, al final de 2014. Concedit, el compromís va començar enmig d'una crisi econòmica global, Quan les nostres exportacions havia es va enfonsar. Però l'objectiu era digne, i estem en camí d'assolir-lo. L'any passat, per primera vegada, el valor de serveis va vendre a clients estrangers coronats 1 bilions de dòlars.

L'Administració Obama en l'actualitat està tractant de negociar la Trans Pacific Partnership, un ambiciós esforç en millorar el flux del comerç a la vora de l'oceà Pacífic.

El president Obama ha perdut importants oportunitats. Es va negar a exigir una renovació de l'autoritat de promoció de comerç, which would improve his ability to bargain with other countries. His administration has yet to finalize a single trade agreement on its own.

Encara, Registre del president Obama és molt millor que el que molts de nosaltres havia previst. Seus últimes retòrica i actuació sobre el comerç no predir la seva actuació futura.

Si és elegit per un segon mandat es President Obama convertir-se en un defensor fort per comerç i promoure un programa agressiu que donarà lloc a l'ocupació nord-americana? O es convertirà en la proteccionista President hem temut?

Entre ara i el dia de les eleccions, el president haurà d'explicar on ell vol prendre ens.

John Reifsteck és un productor de blat de moro i soja a Champaign County estat d'Illinois. He volunteers as a Board Member for Truth About Trade & Tecnologia. www.truthabouttrade.org

[enquesta id =”8″]