"On és la carn de boví?"era una frase a la dècada de 1980.

"On és la carn de?"és una pregunta per a la nostra època–possiblement un pes important per als consumidors, però també que estava començant a fer-los un flac favor gran per convertir-se en una feina-assassinat, preu-senderisme eina de proteccionisme.

El juny 29, l'organització mundial de comerç va dictar sentència ferma en una disputa entre els Estats Units i Canadà participació país d'origen Etiquetatge, també coneguda com COOL. Deia que als Estats Units pot requerir les etiquetes que mostren l'origen de certs productes alimentaris, però que la seva normativa vigent fresc va ascendir a una barrera de comerç il·legítim.

Això és perquè les regles van ser innecessàriament complicats–i tan molest per als productors que nord-Americans va esdevenir reticents a comerciar amb els canadencs. Entre 2007 i 2011, U. bestiar les importacions del Canadà va caure més de la meitat i les importacions de porc va caure més de 40 per cent.

Canadà és nostre soci comercial més important. L'any passat, Hem intercanviat gairebé $600 milions en béns i serveis. Per alguns relats, sobre 8 EUA milions. feines depenen de comerç amb els nostres veïns al nord.

Així que ens ha de quedar en bons termes amb els canadencs, cercant maneres de cooperar en lloc de conflicte. Normativa encara fresc, imposades en 2009, va devastar la indústria càrnia canadenc. Mal nord-Americans, així, provocant el preu de la nostra carn per polzada amunt i amenaçant milers de llocs de treball de processament de carn.

En les últimes dècades, els Estats Units i Canadà han integrat les seves cadenes de subministrament de carn vermella tan estretament, Això va ser possible per a vedells i els porcs de néixer en un país, criat en un altre, i el fet de creuar la frontera de nou per la massacre.

Hi bones raons per tant moviment, de les condicions del mercat local a la imprevisibilitat simple del temps. Només el mes passat, ens va passar un grup de caps de bestiar de Illinois eixut paisatge a Kansas, on hi ha més menjar per menjar. A vegades té sentit moure bestiar no a través de línies d'estat però sobre la frontera internacional entre els Estats Units i Canadà.

Les noves normes frescos, No obstant això, va fer econòmicament ineficient per a animals de creuar des del Canadà als Estats Units. "La Llei requereix que el bestiar i carnis importat a l'u. ser segregades de mercaderies nacionals al llarg del cicle de vida del producte,"escriure Alexander Moens i Amos Vivancos Lleó en un informe recent de l'Institut de Fraser. "Això significa que si una empresa que s'ocupa amb productes del Mas decideix importar bestiar canadenc, Cal mantenir el bestiar canadenc, sacrificats, processats, i empaquetava separat de productes nord-americà."

Això és un munt de paperassa. Com a resultat, Canadencs vaques i porcs esdevingué massa cars.

Hi ha raó per a algun d'això la salut o seguretat. La motivació és gairebé totalment proteccionista, pretén ajudar certs interessos especials a càrrec el bé més gran.

També és astut, perquè no sembla a comerç tradicional proteccionisme. Un recent edició de The Economist observa que aquesta és una inquietant nova tendència en el món desenvolupat: "Un mètode cada vegada més popular avui en dia és escanyar comerciants no amb altes tarifes, que són fàcils de detectar, però amb la cinta vermella, que no és".

La decisió WTO és una victòria contra la cinta vermella i sentit comú. Ramaders resultarà més fàcil de moure els seus ramats. Consumidors veurà deriva cap avall els preus de la carn.

Endavant, hem d'aplicar harmonització–una vinculació de normes i disposicions que fa més fàcil per a béns i serveis traspassar fronteres. Imaginar binacionals normes de seguretat i inspecció, conduint possiblement a un fresc compatible amb etiqueta que diu, "Producte dels EUA i Canadà." Un dia, el sistema podria incloure fins i tot Mèxic, amb una etiqueta que diu, "Producte de Nord-Amèrica."

Això pot no ser adequat per a cada zona de l'economia, però definitivament funcionaria bé en el meu.

Passat mes de desembre, President Obama i canadenc primer ministre Stephen Harper va donar un pas en la direcció correcta, amb una declaració conjunta anomenada "Més enllà de la frontera" que reclama més integració econòmica.

Ara cal fer bo en la seva promesa. Nostres líders han de mostrar-nos la carn de boví.

Carol Keiser és propietària i Opera bestiar alimentació operacions a Kansas, Nebraska i Illinois. Ella voluntaris com una veritat sobre comerç & Membre de la Junta tecnologia. www.truthabouttrade.org