Fa dos - cents d'anys aquesta setmana, Pitjor guerra de comerç dels Estats Units va esclatar en una guerra de tiroteig pitjor dels Estats Units.

El juny 18, 1812, President James Madison van signar una declaració de guerra contra Gran Bretanya. La guerra de 1812 va ser el. Malgrat el seu nom, el conflicte vols ràbia durant gairebé tres anys.

Aquests dies, Nord-americans no pensen molt sobre el que va passar o per què. Aquí és la primera frase del historiador Donald R. Llibre definitiu de Hicks: "La guerra de 1812 és probablement nostre guerra més obscur".

És obscura en part perquè es van anar tan malament. Qui vol recordar humiliació marcial? Els britànics van cremar nostre capital Nacional, en un acte la infàmia se situa al costat de l'atac a Pearl Harbor i la vaga terrorista esmunyir al World Trade Center. Als Estats Units fins i tot intentar envair Canadà durant la guerra de 1812, però no va. No se'ns suposa perdre res al Canadà, excepte potser partits d'hoquei!

Llavors hi ha James Lawrence, capità de la U.S.S. Chesapeake. En 1813, navegà de Boston, dediquen una fragata de la Royal Navy, i pronunciar el seu famós crit de guerra: "No renunciar a la nau!”

Ara per a la resta de la història: Moments després de parlar d'aquestes paraules, Lawrence va morir i el seu mariners fet renunciar a la nau.

Així que va ser aquest tipus d'una guerra.

Seus inicis van ser només tan desfavorable. La guerra de 1812 va començar com una guerra de comerç, amb els Estats Units intentant utilitzar el comerç com una arma, obligant a Gran Bretanya i França per respectar la neutralitat americà.

En 1806, Hem prohibit una llista de productes manufacturats britànics dels nostres mercats. L'any següent, es va aprovar la Llei embargament draconianes, que prohibeix americà vaixells de viatjar a ports estrangers. Aquests moviments suposava fer mal a les economies de Gran Bretanya i França. Encara van devastar propis, alhora, provoca només petits inconvenients als nostres rivals.

L'acte d'embargament durava al voltant 15 mesos, però l'experiment imprudent amb guerra comercial va continuar: En 1809, El Congrés va aprovar la llei no-coit, que va permetre americà vaixells per viatjar, excepte a la Gran Bretanya, França, o les seves colònies. Va ser un altre desastre. En 1811, el govern va prohibir totes les importacions procedents de la Gran Bretanya i França.

Seguidors d'aquestes mesures va pensar que una guerra de comerç presenta una bona alternativa a una guerra de tiroteig. Encara seva proteccionisme agressiu es va agreujar les relacions entre els Estats Units i Europa. En lloc d'evitar una guerra, restriccions de comerç va ajudar a llançar un.

Només funciona per mostrar que ningú guanya una guerra de comerç.

Recordem en aquest 2012, mesura que ens acostem la jornada electoral. En els propers mesos, esperen sentir molt difícil parlar de demòcrates i Republicans, sobretot en el comerç amb la Xina. Hi haurà demana limitar les importacions, demandes de contractistes federals per "comprar americà,"i així successivament.

És difícil de creure que aquestes polítiques vols despertar una guerra calenta amb la Xina, però el món és ple de sorpreses. La primera crisi de la política exterior de George W. Presidència de Bush implicats mig aire col·lisió entre una aeronau d'intel·ligència naval i un jet xinès, obligant la tripulació americana de fer un aterratge d'emergència a l'illa Hainan, on van ser detinguts.

Un any des d'ara, un nou president podia fer front a una confrontació similar, potser que impliquen una crisi política o militar sobre drets perforació de la Xina meridional. És impossible fer plans per cada possibilitat–però també és essencial per evitar crear les condicions que poden conduir a un fiasco.

Això és el que dirigents nord-americà no va fer a la cursa a la guerra de 1812.

Per ser justos, als Estats Units tenia uns moments orgullosos en la lluita. Oliver perill Perry va guanyar la batalla del llac Erie. Andrew Jackson prevalgués a Nova Orleans. I després de veure el bombardeig britànic fallit de Baltimore, Francis Scott Key escrit el nostre himne nacional, "Star - Spangled Banner."

Però si anem a aprendre res de la història–i no és que el punt d'estudiar-lo?–llavors ens hauria de reconèixer el que pot ser la lliçó més important per a la guerra del bicentenari de 1812.

Hem de fer comerç, no guerra.

Clàusula de reg posseeix un 4th granja familiar generació prop de casa seva a Jefferson, Iowa. His next generation grows corn, soja i bestiar i la 6th generation is there too. Reg volunteers as a board member for Truth About Trade & Tecnologia. www.truthabouttrade.org